Hamilelerin ate tablolar

12. günde de aynı dereceye düşmüşsün aslında ama nasıl anlaşılıyo bilmiyorum ben yaaaaa

Benim gec oluyr dollenme o yuzden 12. Gunu symıyorum doktora gdıp gelıyr dm hep 15 ıla 22 gun arasnda yumurtam buyuyrdum 19 2

19 20 olyordu yumurta o yuzden cnm bence senn 15. Gun olmus zten 30-14=16 . Gun catlamsı lazm bak snn 15. Gun catlms bence sen yne tkıp et ısını

Bilen biri söyleyebilir mi.benim ateşim 1. günden itibaren 35,6 /35,5 diye devam ederken yumurtlama günümde 35,4 oldu o günü değerlendirdik yumurtlama bittikden sonra 35,8 ve 36,1 olarak devam ediyor sizce gebeliğe işaret olabilir ateşimin yüksek ilerlemesi?

Uzun süre eğer ateşın dusmez yukselrse evet gebelığe ısaret ama yumurtlamadan sonra 14 gun ates yuksek kalır adet olana kadr adet olcgn gun duşer eger adetn gecer ve hala atesın yuksekse o zmn kesn hamılsn dır

Uzun süre eğer ateşın dusmez yukselrse evet gebelığe ısaret ama yumurtlamadan sonra 14 gun ates yuksek kalır adet olana kadr adet olcgn gun duşer eger adetn gecer ve hala atesın yuksekse o zmn kesn hamılsn dır
Teşekkür ederm cevabın için inşallah yüksek şekilde devam eder

Kizlar en son persembe yazmistim adetime 5 gun falan var atesim normalde 35,6,diye devam ederken hala 36.2 olarak devam ediyo..Allahmm insallah mevlamm

Merhaba yardımcı olabilir misiniz? Ben 1nisanda kurtaj oldum. Kanamam 6 gün surdu. Sonra 26 Nisanda ilk adetimi oldum. Arada iki gun kadar kesilme olmakla birlikte 11 Mayısta adetim bitti. Normalde adet sürem 6 gün. Bu arada adetimin 3.günü soğan kürüne başlamiştim. Son 3 gundur (14/15/16.gün) ateşimi olcuyorum. Kalkar kalkmaz unuttuğumm icin ilk 2 gün abdestimi aldiktan sonra yataga oturup ölçt7m. İlk iki gün 35.2 çıkti. (Kol altindan ölçüyorum bu arada) Bugun kalkar kalkmaz ölçtüm 35.6 çıktı. Hemen aklima ilk iki gün abdestten sonra ölçtüğ7m geldi ve gidip abdest alip ölçtüm. Bu sefer 35.3 çıktı. Vajnal akintim yok henüz. En son dün gece olmak üzere 2 günde bir ilişkiye giriyoruz.
Yardımcı olabilir misiniz? Doğru mu ölçüyorum. Ateşimin yükselmesi çatlaman8n olduğunu mu olacağını mı gosteeriyor.?

Arkadaslar, uzun suredir takipteyim bu topiği, bu ay yumurtlama gunumden sonra bende ısı takibine başladim, aslinda umutlu degilim, son iliskim 8. Gunumde oldu, ama bi umut işte... 26-27 gunde bi oluyorum adet, bugun 26. Gunumdeyim... Sizden ricam benimde ısı degerlerime bi yorum yaparmısınız??????LUTFENNNN

Eklentiler

• IMG_20160512_193240.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 185
Arada gun icinde de yapiyorum ısı ölcumu, sadece fikir olsun diye, uzanıyodim azonce,usudugum icin, bi bakayim ısıma dedim 37,3 bugun yarin adet olmam gerek bu ısı fazla degilmii... Ustte paylastgm tablo her sabah 7de dil altindan yaptgm olcumler bu arada

Merhaba canım bnde ölçüyorum hergün adet olacagım zaman adetten bir gün önce düşüyor ateşim seninki iyi baya bnde 36.7 cıkıyor cumartesiye kadar düşmese test yapıcam

Merhaba canım bnde ölçüyorum hergün adet olacagım zaman adetten bir gün önce düşüyor ateşim seninki iyi baya bnde 36.7 cıkıyor cumartesiye kadar düşmese test yapıcam
Kuzumm, bende yarinda yuksek devam edetse suphelenicem amaa, bu ay eşimle sadece 7. Ve 8. Gun iliski oldu, gebe olmam imkansiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…