Hamilelerin ate tablolar

Merhaba canım bnde ölçüyorum hergün adet olacagım zaman adetten bir gün önce düşüyor ateşim seninki iyi baya bnde 36.7 cıkıyor cumartesiye kadar düşmese test yapıcam
Senin ısında baya guzel kuzum, Rabbimden dilerim bebegin seninledir

Allah dan ümit kesilmez canm 3 gün yasıyor spermler
3 gundur sancim var, adet sancım... Uzaninca hafifliyo ama... İki aydr goguslerim yumurtlamadan itibaren feci aciyo, hic boyle degildi daha once.... Artk hic bi belirti umutlandrmiyo bni

3 gundur sancim var, adet sancım... Uzaninca hafifliyo ama... İki aydr goguslerim yumurtlamadan itibaren feci aciyo, hic boyle degildi daha once.... Artk hic bi belirti umutlandrmiyo bni
Saol tatlım inş bizimledir bebeklerimiz umudunu kaybetme sakin beklemekden baska caremiz yok

Ladytimer diye bi program var, playstore dan indir kuzum telefonuna. Hem oraya isini kaydedersin, hem adet dôngünü, hemde gebe kalmaya calisanlar icin sohbet bölümü var, bayanlar konuşuyo

Ladytimer diye bi program var, playstore dan indir kuzum telefonuna. Hem oraya isini kaydedersin, hem adet dôngünü, hemde gebe kalmaya calisanlar icin sohbet bölümü var, bayanlar konuşuyo
Benim iphone telefon apple storda varsa indiririm kuzum saol

Kizlar, dun 36.5 e dustu isim ve adet oldum, ama bugun asiri yuksek atesim 37.1 nasil olur yaa, normal mi, bi bilgi verin nolur, adetimde resmen azicikk

Kizlar, dun 36.5 e dustu isim ve adet oldum, ama bugun asiri yuksek atesim 37.1 nasil olur yaa, normal mi, bi bilgi verin nolur, adetimde resmen azicikk
Yerlesme kanaması olabilr mi canm yerlesmede düşer diyorlar

Yerlesme kanaması olabilr mi canm yerlesmede düşer diyorlar
Sanmiomki kuzumm, adet oldum normal dun, bugunde silik silik... Amaaa acaip belim agriyo, atesim yuksek sabahtan beri, 37,7 idi, duş aldm dussun diye , dusun bu dusmus haliii.... Anlam veremiom yaaa offfff

Benim ateş 22 gündür 36.2 36.3
Test de kullanıyorum.inşallah ovulasyonu yakalayabilirim.

Ben ilk ölçmeye başladım 35,1 sonra 36,2 son bi haftadır 36,7 36,6 adete bir iki gün var gebelik yoksa ne zaman düşmesi lazım ateş

Ben ilk ölçmeye başladım 35,1 sonra 36,2 son bi haftadır 36,7 36,6 adete bir iki gün var gebelik yoksa ne zaman düşmesi lazım ateş
Benim adetten bir gün önce düşüyor bünyeden bünyeye degişirmi bilemem

Reactions: iiz
Bende hamilelik olması mucize ama inş olur ben kordonu bağlayıp pişman olup tekrar açtırdım tek kordonum var bebek istiyoruz inş olur

Bende hamilelik olması mucize ama inş olur ben kordonu bağlayıp pişman olup tekrar açtırdım tek kordonum var bebek istiyoruz inş olur
Allah dan umut kesilmez canım hayırlı olsun öle düşünme mucize vs die Rabbim nasip etsn

çok güzel bir konu açılmış ama güncellenememiş ve konu takibi yapılmamış ama çok faydalı . yaklasıp 10 tane tablo inceledim ve anlamama sağladı. düşünenlerin yapanların eline sağlık. acaba bu konu güncel değilse konu sahii takıp etmıyorsa yenıden mı konu acmalı bilemedim

kaç gündür araştırıyorum ben birtürlü çözemedim yumurta çatladıktan sonra birden yükselmiyor sanırım ateş değil mi? 3-4 gün sonra yükselmeye başlıyor? ben döngümün 18. günümdeyim 2 gün önce bi arttı gibi oldu ateşim şimdi normal seyrine geri döndü yine mi olmadı aceba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…