canim çoğu kisi de hemen ertesi gün yükselişe geçiyor ama belirgin yükseliş bi kac gunde oluyor bazen. mesela ateşi hep 36.2-36.3 olan birinin yum catladiktan sonra ertesi gün 36.5 sonraki gün 36.6 seklinde artış da gösterebilir. fertility frend diye bi program var o zaten ateş durumuna göre yumurtanin catladigi günü tespit ediyor. ateş ölçme topigine gelkaç gündür araştırıyorum ben birtürlü çözemedimyumurta çatladıktan sonra birden yükselmiyor sanırım ateş değil mi? 3-4 gün sonra yükselmeye başlıyor? ben döngümün 18. günümdeyim 2 gün önce bi arttı gibi oldu ateşim şimdi normal seyrine geri döndü yine mi olmadı aceba??
bazen adet olmadan 1-2 gün önce bazen adet oldugun gün ateş düşüyor cnm. hamileysen yüksek kaliyor. adet günü gelmeden malesef atese bakarak yorum yapmak zor. çok yüksek ateş bile olsa bazen adet günü dusuveriyorKızlar Merhaba bu konunun açılması çok güzel olmuş. Benim sormak istediğim bişey var 2 gün sonra adet günüm sabah 7de vücut ısımı ölcüyorum 3 gündür 36.3 , 36.9 bugün 36.4 sizce adet olucak gibimi ya da hamile olabilirmiyim bi de adet gününe yakın vücut ısısı yükselişemi geçiyo düşüşemi. Yardımcı olursanız çok sevinirim 19 kasımda idrar testinde ikinci çizgi silikti ama az belli
Anladım teşekkür ederim cevapladıgınız içinbazen adet olmadan 1-2 gün önce bazen adet oldugun gün ateş düşüyor cnm. hamileysen yüksek kaliyor. adet günü gelmeden malesef atese bakarak yorum yapmak zor. çok yüksek ateş bile olsa bazen adet günü dusuveriyor
bazen adet olmadan 1-2 gün önce bazen adet oldugun gün ateş düşüyor cnm. hamileysen yüksek kaliyor. adet günü gelmeden malesef atese bakarak yorum yapmak zor. çok yüksek ateş bile olsa bazen adet günü dusuveriyor
Benim adet günüm aslında yarın ama bugun gelerek erken oldu bu sabah zaten ateş ölçümünde 36 derecenin üstündeydi bugün gün içerisinde tekrar ölçtüm bir kaç defa yine 36.4, 36.3 hep böyle devam etti suan da 36.6 bugün adet oldum düşmesi gerekmiyor mu ya da kişiye göre degisiyo sanırımbazen adet olmadan 1-2 gün önce bazen adet oldugun gün ateş düşüyor cnm. hamileysen yüksek kaliyor. adet günü gelmeden malesef atese bakarak yorum yapmak zor. çok yüksek ateş bile olsa bazen adet günü dusuveriyor
Ates durumun nasıl suan kaçıncı gündesin cnm22 Kasım......36.2
23 Kasım. ....35.5
24 Kasım. ....36.4
25 Kasım. ....35.6
26 Kasım. ....36.3
27 Kasım. ....36.9
28 Kasım. ....36.4 *
29 Kasım. ....36.3 (regl 1.gün)
30 Kasım. ....35.4 (regl 2.gün)
1 Aralık........35.6 (regl 3.gün)
2 Aralık........35.2 (regl 4.gün)
3 Aralık........36.1 (regl 5.gün)
4 Aralık. ......35.4 (regl 6.gün)
5 Aralık........36.4 (regl 7.gün)
6 Aralık........36.4 *
7 Aralık........36.4 *
8 Aralık........36.3
9 Aralık. ......36.1
10 Aralık. ....36.3
11 Aralık......35.9 *
12 Aralık. ....35.9
13 Aralık.......36.1
14 Aralık.......36.4
15 Aralık.......36.5
16 Aralık.......36.7
(anneler benim tablom bu yardımcı olurmusunuz bi daha ki adet günüm 8 gün sonra ateş durumu böyle sabah 7-8 arası dil altından ölçtüm gebelik ihtimali için daha erken mi)
Adet günüme 3 gün kaldı yani cumartesi günü adet günüm.Ates durumun nasıl suan kaçıncı gündesin cnm
Adetten öncede kalınlasma olabiliyor ateşin düşüşe gecmiş yükselmesi gerekiyor inş yükselir canım benmde adede yakın düşüyor 1 2 gün kalaAdet günüme 3 gün kaldı yani cumartesi günü adet günüm.
17 Aralık. ....36.4
18 Aralık. ....36.7
19 Aralık. ....36.4
20 Aralık. ....36.4
21 Aralık. ....36.4
Şuan böyle devam ediyor geçen hafta cumartesi günü muayene oldum doktor Rahimde kalınlaşma olduğunu söyledi sizce ateş tablosu ne durumda
Teşekkür ederim. Hepimiz için hayırlısı artık allah isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah. Çok umudum yok insan hissedermis sanırım hamile olduğunu ben bugune kadar hislerime hep güvendim bu ay da adet olucam kesin hayırlısı artık. Eğer ateş yükselirse buraya yazarımAdetten öncede kalınlasma olabiliyor ateşin düşüşe gecmiş yükselmesi gerekiyor inş yükselir canım benmde adede yakın düşüyor 1 2 gün kala
Hayırlısı olsun canım Allah nasip etsin hepimizeTeşekkür ederim. Hepimiz için hayırlısı artık allah isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah. Çok umudum yok insan hissedermis sanırım hamile olduğunu ben bugune kadar hislerime hep güvendim bu ay da adet olucam kesin hayırlısı artık. Eğer ateş yükselirse buraya yazarım
Bugün ateşim yükselişe geçti bir kaç gündür 36.4 şeklinde ilerlerken bu sabah 36.6 çıktı yarinda inşallah böyle devam ederHayırlısı olsun canım Allah nasip etsin hepimize
Amin inş canımBugün ateşim yükselişe geçti bir kaç gündür 36.4 şeklinde ilerlerken bu sabah 36.6 çıktı yarinda inşallah böyle devam eder
Uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan hatta yatakta hiç bir şekilde bişey yapmadan ölçülen ateş doğruArkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum ben uyanır uyanmaz ateşin. Örneğin 36.5 oluyor yataktan kalmadan oyalanıyorum yarım saat 1 saat bu defa tekrar ölçünce ateşin 36.7 felan oluyor sizce hangisini kabul etmeliyim fikir verirseniz çok mutlu olurum şimdiden tşkler
Peki kizlar adet oldugunda bu dereceler nasil oluyor onun ornekleri varmi burda? Yani adet gunu pat diye düşüyor mu? Yuksek seyredip hasta olan varmi mesela?Uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan hatta yatakta hiç bir şekilde bişey yapmadan ölçülen ateş doğru
İşte örnek cnm ;-)benim geçen ay ki atesim.adet günü adet gelmeden birden ateş düşüyor.Peki kizlar adet oldugunda bu dereceler nasil oluyor onun ornekleri varmi burda? Yani adet gunu pat diye düşüyor mu? Yuksek seyredip hasta olan varmi mesela?
Aaa evet gercekten pat diye düşüyormuşİşte örnek cnm ;-)benim geçen ay ki atesim.adet günü adet gelmeden birden ateş düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?