inş tutarevet bu programı indirip deneyeceğim normal adet takviminde işaretleme yapıyordum grafiğe ama bunuda deneyeceğim inşallah bu ay tutar
bu programı indirdim giriş yaptım ama nasıl kullanıcağımdemekki kademe kademe yükselecek birden yükselmeyecek.
eğer ateş ölçmeye devam edeceksen bir programla takip etmek daha rahat.
bu benim fertiltiy friend programında grafiğim.tavsiye ederim.
June 01, 2017
cnm benim ingilizcem çok iyi değil bizim topiğimize gel arkadaşlar yardımcı olurlar.ateş ölçme yöntemibu programı indirdim giriş yaptım ama nasıl kullanıcağım
teşekkür ederim gelşirim tabikicnm benim ingilizcem çok iyi değil bizim topiğimize gel arkadaşlar yardımcı olurlar.ateş ölçme yöntemi
çok kalabalık çok sıcak bir arkadaşlığımız var :)
Yarın yarından sonraki ateşi görmek lazım bir de grafik tablo var mı?Merhaba arkadaşlar . Bu ateş ölçme yöntemini bu ay uygulamaya başladım kaç gündür ateşim35.4 civarıydı. Bugün 12. Gün 36 çıktı. Acaba çatlamışmıdır bilgisi olan var mı
Yarın yarından sonraki ateşi görmek lazım bir de grafik tablo var mı?
Yok canım ama yarında ölçücemSüper bir yükseliş olmuş yumis çatlamış yarınki ateşe göre büyük.ihtimal çizgiyi çeker diycem ama bütün ay ateşler girilmemiş sanrim
canim yumurtan sanki yeni çatlamış gibi. bariz ateş yükselmesi 36.2 de olmuş. eğer öyleyse o günden itibaren en az 14 gün beklemen lazim. ateş bazen cok yüksek gidip son gün bi anda düşüp adet olabiliyorsun. insallah hamilesindir ateşin 9 ay düşmez...Mrb arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum.
Adetime 3 günü var ateş ölçümü yaptım 37.2 çıktı sizce hamile olabilirmiyim?
1 haftadır yapıyorum
35.7
35.9
36.2
36.5
36.6
36.8
37.2 bugün ölçtüm
Amin güzelim inşallah rabbim isteyen herkese nasip Etsin’i inşallah.canim yumurtan sanki yeni çatlamış gibi. bariz ateş yükselmesi 36.2 de olmuş. eğer öyleyse o günden itibaren en az 14 gün beklemen lazim. ateş bazen cok yüksek gidip son gün bi anda düşüp adet olabiliyorsun. insallah hamilesindir ateşin 9 ay düşmez...
o zaman insallah hamilelik olmuştur da o yuzden ekstra yükselmiştir diyelim... Ben 3 senedir ateş ölçüyorum. yumurta catlayinca bariz yukselme oluyor ama hamileligi atesten anlamak cok zor. tüp bebekle 2 kere hamile kaldim birinde ateşim cok yüksekti diğerinde daha düşük seyretti mesela.Amin güzelim inşallah rabbim isteyen herkese nasip Etsin’i inşallah.
Benim adetime 3 gün kaldı mümkün değil ki o zaman yumurtlamam yumurtlama günü çok oldu geçeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?