Hamilelerin ate tablolar

Peki kizlar adet oldugunda bu dereceler nasil oluyor onun ornekleri varmi burda? Yani adet gunu pat diye düşüyor mu? Yuksek seyredip hasta olan varmi mesela?
Kiminin adete yakın bir iki gün öncesinden düşüyomuş benim mesela tam adet günü düşüyo normalde 36.6, 36.7 şeklinde olan ısı adet günü 36.4 oluyo ve ben o gün kesinlikle adet oluyorum. Mayıs ayında adet günlerinde ısı yüksek seyredince hatta daha da yükselince sanırım hamileyim dedim ve gerçekten de hamileymişim. örnek bi tablo göstereyim dedim ama dosya yüklerken hata veriyo

Peki kizlar adet oldugunda bu dereceler nasil oluyor onun ornekleri varmi burda? Yani adet gunu pat diye düşüyor mu? Yuksek seyredip hasta olan varmi mesela?
bu tablo adet olduğum son ay

Eklentiler

• IMG_20170526_124603.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 278
Bu da mayıs ayında hamile kaldığım ay. evde uğraş olsun diye kendim çizdim hep :)

Eklentiler

• IMG_20170526_104351.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 283
İnş 6 gün sonunda ateşin 36,6 36,7 lerde gezerde ateş ölçmeye başlamadan hamiş olursun.ateş ölçme çok güzel ama bunu güzel bir programla takip edersen çok iyi olur biz ateş ölçme yöntemi adında grubumuzda fertility friend kullanarak birbirimizin yumurtlama adet dönemlerini takip ediyoruz :) bekleriz :)

Bu da mayıs ayında hamile kaldığım ay. evde uğraş olsun diye kendim çizdim hep :)
Cok tesekkurler ya baya aciklayici olmus nekadar ugrasmissin :) hayirli olsun hamileligin dr insaallah sag salim saglikli bir evlat dogurursun insaallah. Darisi bizim başımıza

Evet canm onuda dunden beri inceliyorum ama onbinlerce sayfa olmus oyuzden aradigimi hemen bulamamistim :) ateşim oyle ama diger hicbir belirtim yok ve rahim agzi asagi inmis ve sert duruyor. Akintim da hic yok. Oyuzden bu aydan da umudu kestim adet olunca basliyayim hemen.

Cok tesekkurler ya baya aciklayici olmus nekadar ugrasmissin :) hayirli olsun hamileligin dr insaallah sag salim saglikli bir evlat dogurursun insaallah. Darisi bizim başımıza
Teşekkür ederim amin inşallah :) Her gün dua ediyorum zaten Allahım bana verdin diğer isteyen herkesede bunu yaşat diye Allah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah :)

kızlar günaydın
05.06.2017 23.gün.............36.8

06.06.2017 24.gün..............36.8

07.06.2017 25.gün..............36.7

08.06.2017 26.gün..............36.7

09.06.2017 27.gün..............36.8

yarından sonra adet günüm kasıklarımda batma bel ağrısı göğüslerde hassasiyet vardı çarşamba günü kan testi yaptırdım sonuç negatif erkenmi yaptırdım ateşimin düşmemesi normalmi yaşayan varmı bu durumu

En doğrusu adet zamanını beklemek mesela benimde adet zamanına kadar hep yüksek giderdi vücut ısım umutlanıyodum ama tam adet olucağım gün ısım düşüyodu ben bir kaç aydır ölçtüğüm için adet olduğum ısı hep aynı 36.4 olduğunda kesinlikle adet oluyorum. O yüzden sen adet gününü bekle eğer ısım adet zamanında bile böyle devam ederde hiç düşmezse hamile olabilirsin. Hayırlısı olur inşallah

inşallah teşekkür ederim cevabın için allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

merhabalar adetimin başladığı günden beri ateş tablomu oluşturdum aşağıdaki gibi ve dün akşamdan beri yumurta akı kıvamında akıntım var bugünde şiddetli şekilde kasık batmaları yaşıyorum yumurtlama oldumu yada çatlamışmı oluyor bilgi olanlar cevap yazabilirmi
10.06.2017 1.gün .......36.3 (regl)
11.06.2017 2.gün.......36.3 (regl2)
12.06.2017 3.gün......36.3. (regl3)temizlendikten snra*
13.06.2017 4.gün.......36.3
14.06.2017 5.gün.......36.4*
15.06.2017 6.gün.......36.3
16.06.2017. 7.gün.......36.4*
17.06.2017. 8.gün.......36.5
18.06.2017 9.gün......36.3
19.06.2017. 10.gün.....36.3

şuan çatlamış görünmüyor yumurta akı akıntı geliyorsa ilişkiye devam edilmeli yarın sabah ateş yükselebilir.

evet bu programı indirip deneyeceğim normal adet takviminde işaretleme yapıyordum grafiğe ama bunuda deneyeceğim inşallah bu ay tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…