Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

Insaallah canim ya insaallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adetinin en az 1 gün geçmesi lazım ama. Şuan çok erken. Nasil kabul ettilerki bu zmanda test yapmayi sana

Benim adet olmama 10 gün vardı. Kan testi yaptılar ama aşırı halsizlik vardı. Kan değerlerime de baktılar. Hamile değildim kanımda iyiymiş. Çok tatlı doktorumuz zaten pencere önünde yattığın için dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm arkadaslar benm adetim 4 gun gecikti gecen aya kadar hep duzenli adet oluyordum gecen ay 10 gun once geldi simdi 4 gun gecikti gogus sizlamasndan baska hic bir belirti yok onuda belki adetim gelir diye yoruyorum sizce. Nedir...kafam cok karisik

umudumu koruyamıyorum artık...dua ede ede ede buradaki yazıları okuyaaaaaaaa okuya geçiyo haftalarım........

Umudunuzu hiçbir zman kaybetmeyin.. Allah hayırlı zamanda, hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.. İsteyen herkese,Sizee ve banada... Aminnnn

Evet arkadaşlar daha önce bende bu topiği okur kendimde hep belirti arardım.Allahıma çok şükür şimdi hamileyim yalnız size şunları söylemek istiyorum hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım.Bu topikte yazan bütün hamilelik belirtilerini hamile olmadığım aylarda hep yaşardım o yüzden size ricam adetiniz gecikmeden hiçbir belirti anlaşılmıyor gebelik belirtilerin hepsi adet geciktikten sonra başlıyor lütfen sizlerde bol bol dua edin ve inanın Rabbim zamanı geldiğinde hepimizin kucağını doldursun ve hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.

Kızlaaar, regle 8 gun var henuz goguslerim her zamanki kadar sis daha fazlasi yok. Yalniz sol tarafimda igne batar gibi bir sanci yasiyorum oturup kalktikca. Bu ay ovu testiyle hamile kalmaya calisanlardanim. Aranizda boyle birsey yasayan var mi ?

Kızlaaar, regle 8 gun var henuz goguslerim her zamanki kadar sis daha fazlasi yok. Yalniz sol tarafimda igne batar gibi bir sanci yasiyorum oturup kalktikca. Bu ay ovu testiyle hamile kalmaya calisanlardanim. Aranizda boyle birsey yasayan var mi ?
Canm bende öyleyim 2 gün var reglime sol belimden gelen bi sancı var sanki bişey atio gibi

bende hamileyim dün gece öğrendim dua edermisiniz sağlıklı olsun inş betahcg 512

benim son 2-3 hafta çok ciddi baş ağrılarım oldu dayanamıyordum
sonra kasık, bel ve bacak ağrıları
sabahları sadece yatakta döndüğüm zaman midem bulanıyordu
halsizdim

belirtiler bunlardı

Canm hayirli olsun bebisin inşallah sagsalim kucagina alırsın benimde dünden beri inanılmaz bel ağrım var sol tarafta bbacağına inio

Canm hayirli olsun bebisin inşallah sagsalim kucagina alırsın benimde dünden beri inanılmaz bel ağrım var sol tarafta bbacağına inio

Sağol canım darısı başına ben her ay çok takıyordum geçen ay biraz akışına bıraktım regim 3 gün gecikince şaşırdım çünkü hiç sekmezdi maşallah:)

regline ne kadar var.

Sağol canım darısı başına ben her ay çok takıyordum geçen ay biraz akışına bıraktım regim 3 gün gecikince şaşırdım çünkü hiç sekmezdi maşallah:)

regline ne kadar var.
Yarın canm reglimbizde 6 ay oldu deneyeli ishalim sabahtan beri belim çok agrio

peki ovulayson testi kullandın mı? benim regli günüm gecince hemen test yaptım gebelik yoktu ovulasyon testi yaptım çünkü ovulasyondan gebelik tespit edenler vardı.

benim tetslerin hepsi pozitif çıktı 3 gün geçincede kan testi yaptırdım

sende yarın olmazsan ovulasyon testi de yap

Yarın yaparım haber veririm canm

benimde hastalığım 4 gün gecikti
2haftadır göğüslerim ve belim çok ağrıyor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum
sürekli bişeyler yemek istiyorum iştahım çok açık :)
inşallah o mutlu haberi alırım bi an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…