Adetinin en az 1 gün geçmesi lazım ama. Şuan çok erken. Nasil kabul ettilerki bu zmanda test yapmayi sana
umudumu koruyamıyorum artık...dua ede ede ede buradaki yazıları okuyaaaaaaaa okuya geçiyo haftalarım........
Canm bende öyleyim 2 gün var reglime sol belimden gelen bi sancı var sanki bişey atio gibiKızlaaar, regle 8 gun var henuz goguslerim her zamanki kadar sis daha fazlasi yok. Yalniz sol tarafimda igne batar gibi bir sanci yasiyorum oturup kalktikca. Bu ay ovu testiyle hamile kalmaya calisanlardanim. Aranizda boyle birsey yasayan var mi ?
Canm hayirli olsun bebisin inşallah sagsalim kucagina alırsın benimde dünden beri inanılmaz bel ağrım var sol tarafta bbacağına iniobende hamileyim dün gece öğrendim dua edermisiniz sağlıklı olsun inş betahcg 512
benim son 2-3 hafta çok ciddi baş ağrılarım oldu dayanamıyordum
sonra kasık, bel ve bacak ağrıları
sabahları sadece yatakta döndüğüm zaman midem bulanıyordu
halsizdim
belirtiler bunlardı
Canm hayirli olsun bebisin inşallah sagsalim kucagina alırsın benimde dünden beri inanılmaz bel ağrım var sol tarafta bbacağına inio
Yarın canm reglimbizde 6 ay oldu deneyeli ishalim sabahtan beri belim çok agrioSağol canım darısı başına ben her ay çok takıyordum geçen ay biraz akışına bıraktım regim 3 gün gecikince şaşırdım çünkü hiç sekmezdi maşallah:)
regline ne kadar var.
Yarın yaparım haber veririm canmpeki ovulayson testi kullandın mı? benim regli günüm gecince hemen test yaptım gebelik yoktu ovulasyon testi yaptım çünkü ovulasyondan gebelik tespit edenler vardı.
benim tetslerin hepsi pozitif çıktı 3 gün geçincede kan testi yaptırdım
sende yarın olmazsan ovulasyon testi de yap
Yarın yaparım haber veririm canm
merhaba hamilemisin bir kaç sorum olacaktıhadi güzel haber olsun inşallah
merhaba hamilemisin bir kaç sorum olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?