bel ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi?
kizlar merhaba hamile olanlari tebrik ediyorum insallah olmak isteyenlerede rabbim hayirlisini verir..bende metalik bi tat var acayip yogun bi sekilde hissediyorum bu ay hic birseyi takip etmedim zaten calistim yogun ama son 1 haftadir bozuk para varmis gibi ve asiri yemek yiyorum bas donmelerim ve adetime 3 gun var kasik agrilarim erken basladi bu metalik tat oldu mu kizlar gecen ay yoktu bu
Kızlar merhaba göğüslerimde çok fazla hassaslık var dokununca veya yanlardan bastırınca çok acıyor aynı zamanda bir kaç günden beri sabahları idrarımı yaparken keskin bir koku var birde çok koyu idrarım adetime 1 hafta var bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ? LÜTFEN YARDIM EDIN BANA Cevapsız bırakmayın
Arkadaslr adet agrisi olup bide aşırı kahve lekeler olupda hamile olan yokmu aranzdaa acabaa(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkasndan geldi ama benm kirmizilar(((( o akintiyi da gornce artk adet olcam diye düşüncem
Benim daha 6 gun var adetime meraktan catladim bugun kan tahlili yaptirdim cok dusuk ciktihamilelik icin butun belirtiler var ama ...
Adetinin en az 1 gün geçmesi lazım ama. Şuan çok erken. Nasil kabul ettilerki bu zmanda test yapmayi sana
Kimse bisey sormadiki kac gunun var falan diye ben erkende olsa kesin sonuc cikacagini duydugum icin brklemek istemedim hemen yapmak istedim ama sonuc husran cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?