Benim kızıma hamileliğimde 14 Nisan sat di 14 Mayıs'a kadar hiç adet sancım bitmedi ben de heralde hamile kaldım hemen çünkü hep batma ve sancı vardı şimdide adetimden birgün sonra korunmadık 3-4 gündür çok ağrım var hamile olmayı umuyorum ama küçük ihtimal
Canim hic bisey olmaz merak etme yerlesme kanamasi dedikleridi4 insallah benimde kasik aagrim var endiselenmemek elde degil ama Allah yardimcimiz olsun ilki dusuktu benim de korkularim varBenim beta hcg 108, progesteron daha cikmadi. Bi kac gune cikarmis. Bugun lekem geldi pembeden biraz koyuendiseleniyorum o yuzden. Dua edin olur mu
Benimde inanılmaz ağrı ve ateş vardı zaten o ağrı 8. Haftaya kadar devam etti 5 aylık olana kadar adet sancısı çektim, şimdi eşim çok istekli değil bende ikinci çocuk diye ısrar etmeden hamile kalayım istiyorum :) inşallahInşallah gönlünden geçen gerçek olur canım. benim başka belirtiler imde olmuştu ancak en belirgin olanı goguslerimdi. Akşamları erkenden uykum geliyordu, halsizlik vardi. Hatta bi ablam uyku işini deyince hamilesin kesin dedi de ben ihtimal vermedim. Tabi bunlar adetime yakın olanlar. Adeti geçtikten sonra adet olacakmisim gibi ağrılarım olmuştu ha oldum olacam diyordum bişe oldugu yoktu. Annemle perdelerimi yıkayıp asiyorduk yumuşatıcı kokusu iğrenç geldi bana. Annem hemen isgillendi :)
Benim beta 108 ama pembeden biraz koyu lekem geldiSelam bende bugun hamile oldugumu ogrendim. Kasik agrilarim vardi 1 haftadir ve hala var. Beta HCG bugun 292 cikti.
Senin degerler nasil? Allah hayirlisiyla kucagimza almayi nasip etsin saglikla.
Insallah yerlesme kanamasidir. Amin insallah canim. Allah yardimcimiz olsun. Kasik agrisi normal diyolar dr a sordun mu peki?Canim hic bisey olmaz merak etme yerlesme kanamasi dedikleridi4 insallah benimde kasik aagrim var endiselenmemek elde degil ama Allah yardimcimiz olsun ilki dusuktu benim de korkularim var
Insallah yerlesme kanamasidir. Amin insallah canim. Allah yardimcimiz olsun. Kasik agrisi normal diyolar dr a sordun mu peki?
15 cikti progesteron degerim. Nasil sence?Benim adet sancim cok az olurdu. ! hafatdir adet sancisi ilk belirtisiydi. hafif k
Canim yerlesme kanamasidir.
Progesteron degerin de onemliymis doktor bugun telefonda soyledi. Icimizi rahat tutalim .
Canim hic bilmiyorum. Sadece yuksek olmasi iyi birsey onu biliyorum hamilelikte:)15 cikti progesteron degerim. Nasil sence?
Benimde kan değerim 100 çıktı. LEkelenme falan yok ama doktor bugün bir daha istedi tahlil vermemi. Korkuyorum. ya kan değeri niye bu kdar düşük çıktı ki? bide bana acaip üşüme geliyor normal mi bu acaba? sat 25 ekim.
Merhaba 6 aydır deniyoruz bebek istiyoruz ama olmadı doktora gittim bana sadece vajinal tablet verdi 3 aydırda folik asit kullanıyorum folbıol adet dönemlerim çok ağrılı denemediğim şey kalmadı nasıl hamile kalıcamyardım edin bildiğiniz başka kolaylaştıracak yöntem varsa
ayrıca bugün adet günüm hala olmadım ama hafif bel ağrım ve gögüs ucumda dokununca hafif acı :)
Mrb cnm bn yeni uyeyim ve ilk saMerhaba 6 aydır deniyoruz bebek istiyoruz ama olmadı doktora gittim bana sadece vajinal tablet verdi 3 aydırda folik asit kullanıyorum folbıol adet dönemlerim çok ağrılı denemediğim şey kalmadı nasıl hamile kalıcamyardım edin bildiğiniz başka kolaylaştıracak yöntem varsa
ayrıca bugün adet günüm hala olmadım ama hafif bel ağrım ve gögüs ucumda dokununca hafif acı :)
birde aralık ayında adetimin 5 günün den itibaren günde 1 tane olmak üzere 5 gün klomen kullandım.
Merhaba 6 aydır deniyoruz bebek istiyoruz ama olmadı doktora gittim bana sadece vajinal tablet verdi 3 aydırda folik asit kullanıyorum folbıol adet dönemlerim çok ağrılı denemediğim şey kalmadı nasıl hamile kalıcamyardım edin bildiğiniz başka kolaylaştıracak yöntem varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?