Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

Inşallah gönlünden geçen gerçek olur canım. benim başka belirtiler imde olmuştu ancak en belirgin olanı goguslerimdi. Akşamları erkenden uykum geliyordu, halsizlik vardi. Hatta bi ablam uyku işini deyince hamilesin kesin dedi de ben ihtimal vermedim. Tabi bunlar adetime yakın olanlar. Adeti geçtikten sonra adet olacakmisim gibi ağrılarım olmuştu ha oldum olacam diyordum bişe oldugu yoktu. Annemle perdelerimi yıkayıp asiyorduk yumuşatıcı kokusu iğrenç geldi bana. Annem hemen isgillendi :)

Benim beta hcg 108, progesteron daha cikmadi. Bi kac gune cikarmis. Bugun lekem geldi pembeden biraz koyu endiseleniyorum o yuzden. Dua edin olur mu
Canim hic bisey olmaz merak etme yerlesme kanamasi dedikleridi4 insallah benimde kasik aagrim var endiselenmemek elde degil ama Allah yardimcimiz olsun ilki dusuktu benim de korkularim var

Benimde inanılmaz ağrı ve ateş vardı zaten o ağrı 8. Haftaya kadar devam etti 5 aylık olana kadar adet sancısı çektim, şimdi eşim çok istekli değil bende ikinci çocuk diye ısrar etmeden hamile kalayım istiyorum :) inşallah

Selam bende bugun hamile oldugumu ogrendim. Kasik agrilarim vardi 1 haftadir ve hala var. Beta HCG bugun 292 cikti.
Senin degerler nasil? Allah hayirlisiyla kucagimza almayi nasip etsin saglikla.
Benim beta 108 ama pembeden biraz koyu lekem geldi moralim bozuk oyuzden

Canim hic bisey olmaz merak etme yerlesme kanamasi dedikleridi4 insallah benimde kasik aagrim var endiselenmemek elde degil ama Allah yardimcimiz olsun ilki dusuktu benim de korkularim var
Insallah yerlesme kanamasidir. Amin insallah canim. Allah yardimcimiz olsun. Kasik agrisi normal diyolar dr a sordun mu peki?

Benimde kan değerim 100 çıktı. LEkelenme falan yok ama doktor bugün bir daha istedi tahlil vermemi. Korkuyorum. ya kan değeri niye bu kdar düşük çıktı ki? bide bana acaip üşüme geliyor normal mi bu acaba? sat 25 ekim.

Benim adet sancim cok az olurdu. ! hafatdir adet sancisi ilk belirtisiydi. hafif k
Insallah yerlesme kanamasidir. Amin insallah canim. Allah yardimcimiz olsun. Kasik agrisi normal diyolar dr a sordun mu peki?

Canim yerlesme kanamasidir.
Progesteron degerin de onemliymis doktor bugun telefonda soyledi. Icimizi rahat tutalim .

mesaj eski bebeğin büymüş maşallah. benim değerim 150 çıktı sata göre 5 hafta olması lazım. bugün tekrar kan verdim yarın çıkcak düzenli yükselme varmı die.

seninde değerin düşük başlamış ama maşallah 3 ay olmuşsun.

bebeğin sat la uyumlumuydu senin. bide keseyi ve kalp atışını kaç haftada gördünüz. acil yazarsan çok sevinirim cnm. ilk bebeğim hcg düşük başladı düzenli yükseldi bebeği gördük ama kalbi hiç atmadı endişeliyim bu yüzden

Canım ben 5. hafta keseyi gördüm. 6. hafta bebeği gördük. Ama benim dr hiç kalp atışını dinletmedi çünkü bebekte hücre anomalisine sebep oluyor dinletmek yanlış dedi. Ben arada 2 hafta kanama da geçirdim. çok şükür atlattık..

Ben önemli olan değerin kaç olduğu değil kaça katlandığı olduğunu biliyordum. O yüzden rahattım. Kanama geçirene kadar da devam etti bu rahatlığım. Kanama geçirmek kötüydü ama kese bozulmadı bebeğim baskın çıktı çok şükür. Darısı senin başına canım. Allah hayırlısını versin inşallah.

Merhaba 6 aydır deniyoruz bebek istiyoruz ama olmadı doktora gittim bana sadece vajinal tablet verdi 3 aydırda folik asit kullanıyorum folbıol adet dönemlerim çok ağrılı denemediğim şey kalmadı nasıl hamile kalıcam yardım edin bildiğiniz başka kolaylaştıracak yöntem varsa
ayrıca bugün adet günüm hala olmadım ama hafif bel ağrım ve gögüs ucumda dokununca hafif acı :)

birde aralık ayında adetimin 5 günün den itibaren günde 1 tane olmak üzere 5 gün klomen kullandım.

Bende ilk olarak sag kasigimda igne batmasi gibi batmadan anlamistim ve goguslerim agriyodu. Sonra adetimden dort bes gun once kahverengi yerlesme kanamasi oldu. Bu zaten netlestrmisti benim icin. Adetim gecikmeden test yaptim pozitif cikti..

Benim adetim gecikmişti ama beklemiyordum açıkçası.Aşırı bir hassasiyet,ağlak bir haller,mide de şişlik,göğüslerde ağrı,
sağ kasıkta sancı,ara ara ateş,asabiyet derken adetimin geçmesinden 5 gün sonra test yaptım evet hamileyim
Ha bir de test yaptığım gün kahve rengi küçük bir lekelenme oldu.

Ben hic anlamadim adet donemi agrilarim vardi ped takiyordum oldum olucam diye. Farkli olarak olmadi kadar gazim vardi ve diz kapaklarimin arkasinda sertlik vardi bagdas filan kuramiyordum. Goguslerim hic agrimazdi hassas degildi agriyip aciyordu.

Mrb cnm bn yeni uyeyim ve ilk sa
birde aralık ayında adetimin 5 günün den itibaren günde 1 tane olmak üzere 5 gün klomen kullandım.

Cnm mrb yeni katildim ve ilk sana yaziyorum maalesef bizdede bi sorun olmamasına rağmen 6 aydir deniyoruz olmuyo doktr folik asit kullan dedi onuda kullanıyorum su anda incir kurunu yapiyor

Cnm mrb bn yeni üye olarak ilk sana yazıyorum gecen sene bu zamanlar dis gebelik geçirdim ve mecburen düştü. Simdi cok istiyorum 6 aydir deniyoruz ama olmuyor bnde incir kürü yapıyorum ins bu ay faydasini gorurum sen neler uyguladin

yazdıklarınızı okuyorum ve bazen gözlerim doluyor DİLERİM ALLAH TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN benimde 8 gün kaldı ama geçmek bilmiyor hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…