- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
aramizda bi kac gun var :)evet hamileyim şükür. tabi buyur lütfen
A
aramizda bi kac gun var :)
Kasik agrilarin var mi senin? Benim ara ara batmalarim devam ediyor. Ne zaman gecer acaba
Evet bende okudum bu dediklerinizi. Aynen supheliyse uzak durmak lazim :) :)başlarda çok vardı özellikle regli günlerimde ama gitgide azalıyor ve gayet normalmiş. bolca kivi, ananas, yumurta, kaıyısı, cevis, badem ye. tere, dere otu, maydanoz ve ayva dan bir süre uzak dur hurafe mi bilmiyorum amagenelde bunlar söyliyor.
Evet bende okudum bu dediklerinizi. Aynen supheliyse uzak durmak lazim :) :)
Bugun regl gunumdu. Dun test yaptim cift cizgiyi gordum cok sukurregliden kaç gün sonra test yaptırdın sonucun ne çıktı keseyi görebildin mi
ben 3 gün geçe test yaptırdım 511.9 çıktı reglim 7 gün geçincede keseyi gördüm şükür bu hafta tekrar gideceğim doktora inş
Bugun regl gunumdu. Dun test yaptim cift cizgiyi gordum cok sukur:)
Az oncede kan verdim, ilk beta hcg me baktirdim. Sonuc ogleden sonra cikacak. Keseyi ne zaman gorebiliriz?
Bugun regl gunumdu. Dun test yaptim cift cizgiyi gordum cok sukur:)
Az oncede kan verdim, ilk beta hcg me baktirdim. Sonuc ogleden sonra cikacak. Keseyi ne zaman gorebiliriz?
Oyyy 7. Hafta demek :) beklemeye yine baslayalim bakalim :) insallah goruruz hemencikcanım kese için 7. haftda gitmek gerekiyo hcg nin 3000 üstü olması gerekiyomuş 7 hafta dememin sebebi de karından muayene için daha erken görmek istersen alttan bakıyolar bende kan verdim bugün gebelik testinde çıktı ama bakalım kısmet adet 1 gü geçti
Cookk heyecanliii :) olmaz miiiii. Ben suan ne yapacagimi bilmiyorum :)kese 3 .haftadan sonra görülüyormuş, ben gördüm ama net değildi bu cuma tekrar gideceğim kendi doktoruma bebek var mı kesede ona bakacağız:) sonrada 7.haftada kalp atışını duyacağız inş. kendi doktorum kongrede idi eve yakın bir yere gittim adam sinir etti beni bu haftayı bekledim onun için
pek heyecanlı:)):)
Cookk heyecanliii :) olmaz miiiii. Ben suan ne yapacagimi bilmiyorum :)
Cuma gunu haberlerini bekliyorum.
belirtiler tam olarak ne zaman başladı ve ilk belirtiler neler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede dua et olur muevet hamileyim şükür. tabi buyur lütfen
belirtiler tam olarak ne zaman başladı ve ilk belirtiler neler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede dua et olur mu
adetinden bir hafta sonra belirtiler başladıysa adetten hemen sonra hemen hamile kalmışsın o zaman değil mi??Benim ilk belirtir göğüslerim olmuştu. Adetten temizlendikten yaklaşık 1 hafta sonra göğüslerim acimaya başlamıştı. AnlaM veremedim hiç. Ilk kez böyle olmuştu. Yine de hamilelik diye düşünmedim üzülmek istemiyordum. Bat geldi hatta geçti. 41. Gün annemin israrlariyla yaptım testi ve 2 sn içinde ikinci çizgi belirdi neye uğradığımi şaşırdım
Allah razı olsun canım bende bu ayklomen kullandım reglime 6 gün kaldı bende de bir belirti olmadı sadece ilk günlerde sol kasığım ağırıyordu sonradan 3 yumurtam oluştu dr ilk kullandığım için iğne vermedi bu ay bi deniyelim dedi bende sabırsızlanıyrum belirti arıyorum kısacaamin Allah razı olsun. reglidenönceki hafta istanbula göreve gitmiştim feci acıkıyordum birde sık tuvalate çıkar olmuştum
reglim gecikmemişti otelde çok zor uyudum uyku düzenim bozulmuştu benim regli belirtilerim regliden 6 7 gü önce başlar geçen ay regli gününe kadar belirtim yoktu sonra başladı belirtiler ist ye göreve gitmeden önce feci vaş ağrılarım vardı dayanılmazdı
Bende öyle tahmin ediyorum. Çok ilginç ama gerçekten hemen basladı. Normalde batta 1 hafta kala başlardi. Bi de biz o ay çok az birlikte olmuştuk.adetinden bir hafta sonra belirtiler başladıysa adetten hemen sonra hemen hamile kalmışsın o zaman değil mi??
Hcg 114 cikti henuz 4 hafta progesteron 39 sizin kactiOyyy 7. Hafta demek :) beklemeye yine baslayalim bakalim :) insallah goruruz hemencik
Zaten kasiklarimda batmalarim var, alttan muayene olmak hic istemyrm. Karindan ultrasonla gormek icin bekliycem.
Beta hcg niz kac cikti?
Benim beta hcg 108, progesteron daha cikmadi. Bi kac gune cikarmis. Bugun lekem geldi pembeden biraz koyuHcg 114 cikti henuz 4 hafta progesteron 39 sizin kacti
Selam bende bugun hamile oldugumu ogrendim. Kasik agrilarim vardi 1 haftadir ve hala var. Beta HCG bugun 292 cikti.A
aramizda bi kac gun var :)
Kasik agrilarin var mi senin? Benim ara ara batmalarim devam ediyor. Ne zaman gecer acaba
Benim kızıma hamileliğimde 14 Nisan sat di 14 Mayıs'a kadar hiç adet sancım bitmedi ben de heralde hamile kaldım hemen çünkü hep batma ve sancı vardı şimdide adetimden birgün sonra korunmadık 3-4 gündür çok ağrım var hamile olmayı umuyorum ama küçük ihtimalBende öyle tahmin ediyorum. Çok ilginç ama gerçekten hemen basladı. Normalde batta 1 hafta kala başlardi. Bi de biz o ay çok az birlikte olmuştuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?