Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

Insallah hamilesindir canim. Beklemek gercekten cok zor. Ama tavsiyem internetten belirtilere bakip bakip psikolojini bozma benim gibi. Baska seylerle ilgilenmeye calis misafir cagir misafirlige git cok zor biliyorum ama sanirim hepimiz ayni yollardan geciyoruz.

Evet canım belirtilere bakıp bakıp kendimi dinliyorum acaba oldumu diye. Yarın günüm normalde inşallah olmuştur bebişte adet olmam. Allah isteyen herkese versin hayırlı bir şekilde.

Haber ver mutlaka insallah hayirlisi olur. Bebis haberlerini bekliyorum

İnşallah canım olursa haber veririm. Bugün 2 gün geçti adetimi ama testler negatif çıkıyo ama adet ağrım da yok bkaç gün daha beklicem kan vercem sonra.

Bende hep bi umut arardım şimdi hamileyim ve belirtileri yazcam buraya adetime bi hafta kala hafif kasık ağrısı sarımsı akıntım oldu gögus uçlarım belirginlesti ve rengi koyulasti cevresi genisledi adetime bi hafta kala kanda test yaptirdim 1.4 cikti negatif adet gunu adet olmayinca tekrar yaptirdim 3.2 cikti yine negatif iki gun sonra tekrarladim ve degerim 22 cikti rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hem sabah ilk idrarla test yaptım negatif hem kan verdim 0,01 yani negatif perşembeye kdr adet olmazsan gel dedi kendinizi cok kaptırmayın ben büyüm belirtileri yaşadım kesin diyordum ama olmadı işte

kızlar pco yum kaç aydır on beş günde bir adet oluyordum ve bu ay olmadım adet 38. gündeyim idrar da negatif çıkıyor kan verip hayal kırıklıgı yaşamaktan korkuyorum biraz daha mı beklemeliyim idrar testi içi bir haftadır beyaz akıntım var yoğun kokusuz şekilde başına gelenlerden bilgi almak istiyorum

Bende pkoluydum benimde adet günlerim değişirdi 28-32-35 bazı ay olmazdım..

Hamile olduğumu öğrendiğim zaman belirtilerim Akıntı ama çok koyu kıvamlı beyaz oldu, göğüslerim acımaya başladı, ateşim hep yüksekti..

İdrar testini 35. günde yapmıştım çizgi çıkmıştı.

Senin durumun komplike adet günün belli değil bu yüzden bekle desem kaç gün bekleyeceksin ki eğer şüpheleniyorsan kanda baktır bence

kontrol hapını bıraktıktan sonra düzensizlik oluştu bende ılk defa bu ay gecikti ve adetten sonra 36. gündeyim hiç bu kadar aşırı beyaz akıntı yaşamamıştım daha önce biraz daha beklesem mi diye muallakta kaldım bende..

İstersen bekle bir kaç gün daha sonra idrar testi yap idrarda çıkar belki. Silik milik hiç mi çizgi yok

İstersen bekle bir kaç gün daha sonra idrar testi yap idrarda çıkar belki. Silik milik hiç mi çizgi yok

hiç çizgi çıkmadı shoji nöbetci eczaneye gitmek zorunda kaldım erken gebelık testı ıstedım daha net olur dıye elınde yoktu heralde 3 liralik testını verdı ısrarla..

Hem sabah ilk idrarla test yaptım negatif hem kan verdim 0,01 yani negatif perşembeye kdr adet olmazsan gel dedi kendinizi cok kaptırmayın ben büyüm belirtileri yaşadım kesin diyordum ama olmadı işte
Mrb gozunuz aydin olsun.hamileliginizin en erkn belirtisi neler yasadnz beni bilgilendirebilirmisiniz.benimde adetime 1 hafta var

Selam kizlar bende yaklasik 7 haftalik hamileyim.. umudumu kestigim anda cikti geldi bebis .... belirtilerime gelince tam adet olacagim tarihte baska sehire gittim ve geciktim hava degisimidir normaldir dedim.. korunmuyoduk fakat 4 5 sene olmamis bi hamileligi hic beklemiyordum ... hic bi belirtim yoktu 3 gun gecti 5 gun gecti ben hala umursamadim perde astim atladim zipladim agir tasidim alkol aldim bi ara kanamam oldu megersem yerlesme kanamasiymis kesildi yine gelen giden yok bi kan verdim hamileyim ben sok.. ki hala da hic hamile gibi degilim ne bulanti ne goguslerde hassasiyet ne bilim istah artisi azalmasi .. ( kasidim :) ) sadece miymiyim hic bise yapasim yok.. demem o ki rahat birakin kendinizi dinlemeyin gelecegi varsa sip diye tum engelleri asip geliyo :) allahim hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin

Arkadaşlar merhaba. Bende zamaninda bu postlarda umut arayanlardandim. Tam herşeyi bosvermistim artık hiç kafama bile takmıyordum çünkü her ay hüsranla son buluyordu. Bir koca Ramazan boyunca hastalığımı beklemem ve mide bulantısı ne yersem çıkarıyordum üşüttüm heralde diyordum göğüslerimde acayip bi şişme ve agri sürekli uyuma hali :) esimin ve is arkadaşlarımın sürekli test yapalım demesi ve benim köşe bucak kaçmalarım sırf üzülmeyelim diye. Veee sonunda gece eşimle otururken yeter artık senin nazınla mı uğraşcam demesiyle nöbetçi eczane aramaya başladık çift çizgi çıkınca şok olduk bir daha bir daha yaptık hep aynı koşa koşa hastane yolu tuttuk ama hüsranla döndük kan testi negatif çıktı birgun sonra baska bir hastaneye gittik gözünüz aydın daha cok yeni bir haftalık galiba dedi. Birkaç gün önce muayene olmaya gittiğimde 11 haftalık oldugunu öğrendik kalp sesini dinleyip fotoğrafını aldık geldik Allahım cok büyük arkadaşlar vereceği zamani o kadar guzel biliyor ki rabbim hepinizin gönlüne göre versin cani gönülden temenni ediyorum

Merhaba kızlar. Ben 2 temmuzda düşük Yaptım. Kimyasal gebelikmiş. Kanama biter bitmez de rahim filmi çekildim. Tahminen olan yumurtlama zamanımı iyi değerlendirdim. Sol kasığımda yumurtlama haftası ve öncesi pıt pıt hareketler vardı. Yumurtlama haftam geçti ama hala o hareketler devam ediyor. Bazen solumda birden kramp Tarzı saplanmalarım oldu falan. Yumurtlama haftamda başlayıp devam eden Göğüs hassasiyetim var. Bazen öyle oluyor ki ağlayacak gibi oluyorum Ağrı'dan. Bir de ağzımda acı tat oldu birkaç kere. Sonra acayip halsizleştim. Çok uykum oluyor Kafamı kaldıramaz oldum Ve afedersiniz çok gazım var. Ara ara da beyaz akıntım oluyor. Adetimi düşükten dolayı tahmin edemiyorum ama sanırım ay sonu veya yeni ay başı olurum. İnşaAllah olmam tabi :) sizce hamile olma şansım var mıdır ya

merhaba arkadaslar
bendede bu ay acyip degisiklikler var ilk defa goguslerim aciyor yaklasik bir yildan sonra acayip uykum geliyor su an bile asiri uykuluyum yaklasik 10 gun once gaz sancisi gibi yarim saatlik bir sanci girdi ama belimden rahim iicnde hissettim birde ayiptir solemesi kabiz olmusum sanirim 3 4 gundur bide benm metabolizmanin masallahi var cok hizli calisir birde yumurtlamadan sonra sagli sollu kasilmalar geldi insallah bu ay iyi habe rbekliyorum adet gunume 3 4 gun kaldi nakalim hayirlisi artik bi mutluluk ve tedirginlik var icimde bakalim nasil ocak bu tarz belirtiler yasayan oldu mu

Canlarim bende bu topige bakiyorum cunku ikinci bebek istiyorum.bazi belirtilerim var yanliz diyer hamileligimde bunlari hamile oldugumu ogrendikten sonra yasadigim icin fazla ustunde durmuyorum.kizima hamileyken belirtilerim sadece koltugu ceketken icimdr birsey giyt diye assagiya indi.bunu ablalarima soyleyince tahlil yaptirdim hamileydim.yani dusuruyomusum neredeyse.sonraki belirtiletim gogusler bakin oyle adetten onceki sislik agri falan gibi deyil su deyse caniniz yaniyor koyulasma biraz daha sonra basliyor ben mide bulantilarimi 3 aylikken cektim.allahim oluyorum diye aglardim.neyse.eyer hamileysem en erjen belirtilerimide burada yazicam.opuyorum sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…