Bu mübarek gecede Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizde yaklaşık 8 aydır bebeğimiz olsun istiyoruz. İnşallah bu ay olmuştur. Adetime 6 gün var ama beklemekten ve belirti aramaktan bi hal oldum. Normalde adetten önce göğsüm ağrımaz ve şişmezdi. Bu ay bunu yaşıyorum. Adet olacak gibi kasık ağrım oluyo ara ara. Hamileyimdir İnşallah nolur dua edin..
Insallah hamilesindir canim. Beklemek gercekten cok zor. Ama tavsiyem internetten belirtilere bakip bakip psikolojini bozma benim gibi. Baska seylerle ilgilenmeye calis misafir cagir misafirlige git cok zor biliyorum ama sanirim hepimiz ayni yollardan geciyoruz.
Evet canım belirtilere bakıp bakıp kendimi dinliyorum acaba oldumu diye. Yarın günüm normalde inşallah olmuştur bebişte adet olmam. Allah isteyen herkese versin hayırlı bir şekilde.
Haber ver mutlaka insallah hayirlisi olur. Bebis haberlerini bekliyorum
kızlar pco yum kaç aydır on beş günde bir adet oluyordum ve bu ay olmadım adet 38. gündeyim idrar da negatif çıkıyor kan verip hayal kırıklıgı yaşamaktan korkuyorum biraz daha mı beklemeliyim idrar testi içi bir haftadır beyaz akıntım var yoğun kokusuz şekilde başına gelenlerden bilgi almak istiyorum
Bende pkoluydum benimde adet günlerim değişirdi 28-32-35 bazı ay olmazdım..
Hamile olduğumu öğrendiğim zaman belirtilerim Akıntı ama çok koyu kıvamlı beyaz oldu, göğüslerim acımaya başladı, ateşim hep yüksekti..
İdrar testini 35. günde yapmıştım çizgi çıkmıştı.
Senin durumun komplike adet günün belli değil bu yüzden bekle desem kaç gün bekleyeceksin ki eğer şüpheleniyorsan kanda baktır bence
kontrol hapını bıraktıktan sonra düzensizlik oluştu bende ılk defa bu ay gecikti ve adetten sonra 36. gündeyim hiç bu kadar aşırı beyaz akıntı yaşamamıştım daha önce biraz daha beklesem mi diye muallakta kaldım bende..
İstersen bekle bir kaç gün daha sonra idrar testi yap idrarda çıkar belki. Silik milik hiç mi çizgi yok
hiç çizgi çıkmadıshoji nöbetci eczaneye gitmek zorunda kaldım erken gebelık testı ıstedım daha net olur dıye elınde yoktu heralde 3 liralik testını verdı ısrarla..
Mrb gozunuz aydin olsun.hamileliginizin en erkn belirtisi neler yasadnz beni bilgilendirebilirmisiniz.benimde adetime 1 hafta varHem sabah ilk idrarla test yaptım negatif hem kan verdim 0,01 yani negatif perşembeye kdr adet olmazsan gel dedi kendinizi cok kaptırmayın ben büyüm belirtileri yaşadım kesin diyordum ama olmadı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?