Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

Günaydın kızlar,
Cemrecik hayırlı olsun canım, senin gibi tüm isteyenler de biran önce bu duyguyu yaşar inşallah..
Gelelim belirtilere;
-Göğüs ağrısı ve şişkinlik ama zaten her regl öncesi göğüs şişkinliği ve ağrısı olduğu için buna pek takılmamıştım.
-En belirgin belirtim regl olmama ortalama 7-10 gün vardı ve benim göbeğin alt kısımları yani kasık bölgemde gerilme, çekilme hissi oluştu, sanki derimi çekip esnetiyorlardı tam olarak böyleydi. (gebelik olşunca rahim büyümeye başladığından böyle oluyormuş ama nedense benim ilk günden olmaya başladı)
-Regl olmama 3 gün kala regl sancısı çekmeye başladım, karın ve bel ağrısı heran olacakmışım gibiydim ama olmadım:)
-Göğüs uçları acıyor ama çok feci ama tam olarak kesinleştikten öncemiydi yoksa sonramıydı hatırlamıyorum ama sanki kesinleştikten sonra acımaya başladılar ve kahverengi bölge koyulaşmaya başladı, şimdi rengi koyu, hala çok şiş, hala acıyan ve koyu renkli göğüslere sahibim
-3-4 gün geçtikten sonra test alıp yaptım ve iş çıkışı yapmıştım öyle sabah ilk idrar falan değildi ikinci silik çizgiyi gördüm ve testi wc aynasının önüne bıraktım. Eşim işten geldi lavaboya gitti bu ne dedi bende kutusu bak orada ne yazıyor üstünde dedim:)
Böyle işte şuan 20. haftamın son gününü yaşıyorum bebişim erkek, ciciler almaya başladık ona, arada vurup hissettiriyor hatta eşimin kulağına attığı ilk tekmeyle babasıyla tanıştırdı kendini. Eşime beni üzme sakın oğlum seni döver diye şakalar yapıyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

sizlere sorumolucak adetime 4 gün var.ve baya akıntım var normalde bu zamanlar kuru geçerdi,göğüslerimd e acı ve kasıklarımda ara ara kramplar oluyo.hamile olabilirmiyim.yoksa bunların hepsi vücudumun bi oyunumu

arkadaşlar bende hıcbır belırtı yok ne adete daır ne de hamılelıge daır..!
karnımda şişkinlık oluyo ama afedersınız tuvaletten sonra rahatlıyorum..gecıyo..ama bır kılo almışım karnımdan hıssedıyorum bunu..pantolonlarım dar gelmeye basladı..
akıntı coktu bıraz azaldı bugunlerde ama hala adet olamadım bugun gecıktıgının 9.gunu..
bugun test alıp bakıcam ama hamıle oldugumu sanmıyorum..gerı cekılme yontemı oldu cunku..
gecıktıgının 3.gunu negatıftı..bugun tekrar bakayım..ayrıca gecen gun ıdrarım cok bulanıktı..bugnlerde bakmadım..
ayaklarım da acayıp üşüyor kalın gıydıgım halde..
arkadaşlar sızce durum nedır lutfen yardımcı olun..

Merhaba
benim adet günüm geçti göğsümde bir ağrı yok ama hafif şişkinlik var. 3-4 gündür sık olarak idrara çıkıyorum. normalde içtiğim su miktarı her zamanki gibi olmasına rağmen idrara çok sık gidiyorum. bulantı arada sırada oluyor çok sık değil ama. baş dönmeleri pek olmuyor gibi. ama akıntım var karnımda şişkinlik ve gaz var ayrıca sanki adet olacakmışım gibi bir ağrıda var. normalde adet olmadan 10 gün önce göğüslerim ağrımaya başlar ama şu an bir ağrım yok. aşırı duygusallaştım bu aralar. herşeye ağlıyor ve alınıyorum. adet gecikmenin ilk günlerinde test yapmıştım ama negatif çıktı. şimdi tekrar yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye. ara ara baş ağrısıda yapıyor tabi. aşırı uyku isteği ve bir halsizlik var. bu belirtiler hamilelik belirtileri olabilir mi acaba?

allah çocuğu olmayan herkese bir evlat nasip etsin.

bence en önemli belirti göğüsler..göğüs uçlarında değişik bi acı oluyo..idrar testi yapmadan 1 gece önce sarımsı ve sümüksü akıntı..ama öle bahsedildiği gibi çok akıntı değil sadece 1 kere ve badem büyüklüğünde ve tabiki adet gecikmesi o kdr..allah isteyen tüm kadınlara anneliği nasip etsin..

göğüsteki acı dokununca mı yoksa dokunmadan hissedebilryormusun.. adetim 2 gün geçti test negatif gögüslerim dokununca acıyor. yoğun olmamakla birlikte sarı akıntı var. midebulantım yok baş dönmesi yada ağrı hiçbiri yok şuanda... kafam çok karışık

Merhaba arkadaşlar,
Ben adetime bir hafta on gün kala kesin hamileyim dedim çünkü belirtim çok vardı pskolojikte değildi. Adetime 5 gün kala hassas testlerden yaptım negatif çıktı ama eşime olamaz dedim ben kesinlikle hamileyim. Adetim birgün gecikti şu ucuz testlerden yaptım ikinci çizgi silik çıktı ve hemen kan testine gittim, pozitif. Fakat bebeğimi düşürdüm maalesef
Gelelim belirtilere:
1-Kasığıma kramp girdi ve bacağıma vurdu.
2-Akıntım adet olmama yakın biterdi kuru olurdum ama hiç kesilmedi ve rengi hiç görmediğim kadar sarıydı.
3-İdrarım turuncuya yakın bir renkteydi.
4-Adet ağrısı yaşadım adet olmam gereken günde bu çok yanıltıcıydı kesin adet olucam dedim ve ağrı kesici içmek zorunda kaldım
Umarım azcıkta olsa faydam olmuştur sizlere...

Düzenli spora gidiyordum bazen sağ kasığımda batmalar oluyordu bıçak gibi ama hep zorluyorum kendimi diyordum. korunmayı bırakalı bir ay olmuştu ve ben hemen hamile kalmışım. Göğüslerimde sızı, karnımda gaz şişkinliği, duygusal bi ruh hali ama bunlar hep adet belirtileriydi ve asla aklıma bile getirmedim. ağdaya gitmiştim canımın hiç yanmadığı kadar canım yandı adetim yaklaşıyor heralde ondandır dedim ama bir türlü adet olamadım. kokular mahfetti bi de beni. 5 gün geçti adetim test yaptım. hamileyim hala inanamıyorum. bu kadar çabuk beklemiyorduk. kan testini henüz yaptırmadık ama doktora gitmeye korkuyorum kan değerlerim düşük çıkacak diye çok yogunum ve demir eksikliğim var normalde.

1buçuk aylık hamileyim benim adetim hep gecikir ve ben korunmayıp Allaha bırakmıştım her ay da hemen hemen test yapardım geciktiği için. Bu son ay çok garipti aşırı iştahlıydım belim karnım kasıklarım ağrıyo adet olmayı bekliyordum ama eşimede bence ben hamileyim diyodum tabi inanmıyordu her ay aynı şey:)ama bu ay elimde bebek var gibi eşime götürp öpsene minnak bak elleri vs yapıyrdum eşim üzüldü ve yarın test yapalım sen bu kez üzüleceksin sanki sen alışmadan bakalım dedi ama göğüslerim inanılmaz acıyordu şişmişti bu kadar şişmezdi benim ve ilişki esnasında kasıklarım çok acımaya başlamıştı ve nefes alamıyordum tıkanmıştım bu da olurmuş meğer uyku yoktu bende diğerleri vardı öle işte sabah baktık hemencik 2 çizgi çıktı aslında beklemiyordum daha 2 sene yapmayacaktık ama zaman kötü olmaz diye korktum Allaha dua ettm ben korunmayayım sana bırakayım vs derken hamile kaldım dersanede yalan oldu:))kpss için di:)öle işte evlendikten 15 ay sonra hamile kaldım 29 yaşındayım.kimse panik olmasın Allah herkese nasip etsin dua edin içinizi temiz tutun ben hergece dua ederim herkes için sonra kendim için derken ben hamile kaldım:)

1buçuk aylık hamileyim benim adetim hep gecikir ve ben korunmayıp Allaha bırakmıştım her ay da hemen hemen test yapardım geciktiği için. Bu son ay çok garipti aşırı iştahlıydım belim karnım kasıklarım ağrıyo adet olmayı bekliyordum ama eşimede bence ben hamileyim diyodum tabi inanmıyordu her ay aynı şey:)ama bu ay elimde bebek var gibi eşime götürp öpsene minnak bak elleri vs yapıyrdum eşim üzüldü ve yarın test yapalım sen bu kez üzüleceksin sanki sen alışmadan bakalım dedi ama göğüslerim inanılmaz acıyordu şişmişti bu kadar şişmezdi benim ve ilişki esnasında kasıklarım çok acımaya başlamıştı ve nefes alamıyordum tıkanmıştım bu da olurmuş meğer uyku yoktu bende diğerleri vardı öle işte sabah baktık hemencik 2 çizgi çıktı aslında beklemiyordum daha 2 sene yapmayacaktık ama zaman kötü olmaz diye korktum Allaha dua ettm ben korunmayayım sana bırakayım vs derken hamile kaldım dersanede yalan oldu:))kpss için di:)öle işte evlendikten 15 ay sonra hamile kaldım 29 yaşındayım.kimse panik olmasın Allah herkese nasip etsin dua edin içinizi temiz tutun ben hergece dua ederim herkes için sonra kendim için derken ben hamile kaldım:)

ben hamile kalmak istiyordum çok geçmedi evleneli :) 5 aylık hamileyim
ilk başlarda canım bişiler istedi
sonra sıcak basmaya başladı
bide içime hafiften doğdu sanki :)
normalde 2 haaftada bir adet görüyordum
olmadım belki evlendim düzene girdi dedim:)
ve eşimde varikosel ameliyatı olmasına ramen :)
kasıklarımda adet olucakmış gibi ağrılar oluyordu
gögüslerim hassaslaştı
iştahım feci açıldı :)
nefes almadan yemek yiyodum resmen :)

-göğüslerde şişlik ve uçlarının koyulaşması,
-kasıklarda iğne batması gibi ince sızılar
-burnuma gelen o mis gibi koku (ama neye ait olduğunu bilmiyorum,sadece burnuma kokuyordu)
-idrara sık çıkma ve idrar renginin koyu olması
-akıntım vardı
-hamilelik belirtisimiydi bilemiyorum ama bacağıma kramp giriyordu

canım bende yeni katıldım aranıza . 6 aydır bende bebek sahibi olmak istiyorum ama olmuyor hayırlısı rabbim bilir zamanını diyorum .. Benimde adet tarhim 17 şubat ta fakat adetime 10 gün var kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrı var . göğüslerim çok şişti ve çok acıyor ,ara ara baş dönmesi birde sürekli canım bişeyler yemek istiyor acaba diyorum bende :)

hoşgeldin aramıza
2.bebeği düşünüyoruz ve benimde adet tarihim 17 şubat.
inş...ikimizde güzel haberler alırız,ogün...

Sanırım ilk bebeğiniz olucak ve vakit geçmeden bebiş olsun diye düşünüyorsunuz
Ama böyle düşündükçe zaman geçmez,stres çoğalır...
Her ay acaba bu belirtiler hamilelik belirtisimi diye düşünürseniz umudunuz yıkılır

oğluma hamile kaldığımda baş dönmesi hatta gözlerimi kapattığımda sanki dönüyormuşum gibi oluyordum, mide bulantısı ve yürürken bazen sağa sola kayıyordum
dr.uma söylediğimde kulak burun boğaza görünmemi söyledi çünkü 5.haftadan önce bunlar olmamalıymış

benimde 10 günüm var ve sadece göğüs şişliği, ağrısı ve uçları koyu renkte
ara arada kasıkta az ağrı oluyor ama adet belirtileriyle aynı olduğu için ümitlenmiyorum
denememizin ilk ayındayız,allahım en hayırlı zamanda nasip etsin inş.bizede sabırla beklemek düşer

hoşbulduk canım :)evet ilk bebeğim olucak rabbim izin verirse. 1 buçuk senelik evliyim 1 sene düşünmedik şimdide çok istioyruz 6 aydır olmuyor normalde benim adetime 2-3 gün kala kasıklarımda ağrılar olurdu göğüslerimde ki şişlikte öyle bu sefer çok erken başladı inş müjdeli bir haber gelir :)Allahım tüm isteyen herkeze nasip etsin.

benim adete 3 gün var ve şuan tek belirtim göğüslerim yatakta dönerken bile ağrıyor..inşallh herşey bekledğimiz gibi olur kıslar :)

selam kızlar,
benimde adetime 4 gün var, 2 gündür göğüslerimde bi ağrı var anlatamam
uçları zaten dokununca çok acıyor,
kasığımda iğne batması gibi ara ara gelip giden batmalar oluyor.
önceki aylarda da benzer şeyler yaşamıştım akıntı vb. bunlara takılmıyorum
ama göğüslerim ilk kez bu kadar ağrıyor.
inş güzel haber alırız bu ay, umutlanmak istemesem de insanın elinde olmuyor

Benim dis gebelik ola bilir ama normal hamilelikle belirtiler ayniymis.
Cok gögüz arisi cekiyorum adetim baslamadan oncede vardi ama hamilelikte bi acayip aciyor elliyemiyorum bile ve meme ucu agrisida var.
Ayaklarimi isitamiyorum

aynı şekilde bende tatlıdan iğreniorum. normalde adet zamanımda tatlıya saldırırdım. şimdi yüzüne bakmıorum.

slm tatlım hayırlı olsun topiğin ben mide bulantısı sık idrara çıkma uyku hali çok akıntı olmuştu tatlı yiyemiyodum göğüslerim şişmişti ve çok sızlıyodu ben bunları yaşadım tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…