- 26 Nisan 2011
- 403
- 25
- 118
bence en önemli belirti göğüsler..göğüs uçlarında değişik bi acı oluyo..idrar testi yapmadan 1 gece önce sarımsı ve sümüksü akıntı..ama öle bahsedildiği gibi çok akıntı değil sadece 1 kere ve badem büyüklüğünde ve tabiki adet gecikmesi o kdr..allah isteyen tüm kadınlara anneliği nasip etsin..
-göğüslerde şişlik ve uçlarının koyulaşması,
-kasıklarda iğne batması gibi ince sızılar
-burnuma gelen o mis gibi koku (ama neye ait olduğunu bilmiyorum,sadece burnuma kokuyordu)
-idrara sık çıkma ve idrar renginin koyu olması
-akıntım vardı
-hamilelik belirtisimiydi bilemiyorum ama bacağıma kramp giriyordu
canım bende yeni katıldım aranıza . 6 aydır bende bebek sahibi olmak istiyorum ama olmuyor hayırlısı rabbim bilir zamanını diyorum .. Benimde adet tarhim 17 şubat ta fakat adetime 10 gün var kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrı var . göğüslerim çok şişti ve çok acıyor ,ara ara baş dönmesi birde sürekli canım bişeyler yemek istiyor acaba diyorum bende :)
hoşgeldin aramıza
2.bebeği düşünüyoruz ve benimde adet tarihim 17 şubat.
inş...ikimizde güzel haberler alırız,ogün...
Sanırım ilk bebeğiniz olucak ve vakit geçmeden bebiş olsun diye düşünüyorsunuz
Ama böyle düşündükçe zaman geçmez,stres çoğalır...
Her ay acaba bu belirtiler hamilelik belirtisimi diye düşünürseniz umudunuz yıkılır
oğluma hamile kaldığımda baş dönmesi hatta gözlerimi kapattığımda sanki dönüyormuşum gibi oluyordum, mide bulantısı ve yürürken bazen sağa sola kayıyordum
dr.uma söylediğimde kulak burun boğaza görünmemi söyledi çünkü 5.haftadan önce bunlar olmamalıymış
benimde 10 günüm varve sadece göğüs şişliği, ağrısı ve uçları koyu renkte
ara arada kasıkta az ağrı oluyor ama adet belirtileriyle aynı olduğu için ümitlenmiyorum
denememizin ilk ayındayız,allahım en hayırlı zamanda nasip etsin inş.bizede sabırla beklemek düşer
ben kasim ayinda hamile kaldim
tum belirtilerim adet gunu basladi
*her an adet olacakmisim gibi kasik agrisi, tamamen adet agrisi ama kanama yok, onun yerine bol sulu akinti
*adet gunu goguslerim sismeye basladi ve gogus ucumda acayip bir hassasiyet oldu, o gunden sonra yuzustu yatmam imkansiz oldu
*kokusuz beyaz akinti asiri yogundu
*adet gecikmesiyle birlikte cok sIk idrara cikmaya basladim
*cok sevdigim tatlidan igrendim, tatli hicbir sey yiyemez oldum
Forumda hamilelik belirtileri uzerine yeteri kadar topik olsa da sadece gercekten hamile olanlarin yazdigi belirtileri bir yerde toplamak faydali olur diye dusundum...Eger buraya sadece hamileligi kesinlesen ya da daha once hamilelik yasamis olanlar yazarsa cok makbule gecer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?