inşallah sende bebegıne kavusursun canım , idrarım hiç dikkatimi cekmedi hatta belirti bile yasamadım diyebılırım tek belırtım anlam veremedıgım bır skeılde yemek yemeye yumuluyordum eşim önümden alıyordu ekmegı bır hafta sürdü bır hafta sonrasında da ogrendım hamıle oldugumu zaten bır hafta sonra yemek yıyebılmek ıcın dua ettım cok ıstıfar edıyorum ben hala edıyrum kasık batması arasıra oluyor oyle cok olmadı birde benım grıp gıbı burnum tıkandı 4.ayıa girdim hala oyle devam edıyor hamıle oldugumdan beri burnum tıkalı
arkadaşlar merhaba,
topic çok güzel ve faydalı olmuş teşekkürler :)
uzun süre yazan olmamış ama ben bi ümit yazmak istiyorum görüp de cevap veren olursa sevinirim :)
biz 2 aydır bebek için calışmalara başladık. geçen ay olmadı zaten yumurtlama günlerimi de kaçırmıştım ona bağladım.
bu ay 10. gün 14 ve 15 gün ilişkiye girdik. eğer 28 günde gelirse geçen ayki gibi adetime 8 gün var.
3 gündür adı ne bilmiyorum ama (açık yazıcam mecburen kusura bakmayın) genital bölgenin alt kısmına özellikle sol tarafa iğne batması gibi batmalar oluyor, dün ve bugün sulu yani saydam ve beyaz kremimsi bir akıntı geliyor, hafif bel ağrım var, gögüslerime dokununca özellikle uçlara doğru sert hissediyoorum ama ağrı yok birde dünden beri karnımın sağ tarfına sancı girdi... bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi????
bir de bi kaç gün önce belli olur mu acaba kan veya idrar testinde???
çoook teşekkür ederim
Sende ayni benim yasadiklarimi yasamisim cnm bide bende fazla olarak bildigin adet sancisi ve cok uyumak istiyorum benimde normalde adet tarihim 25 ocakti yani daha adetime daha vardi dayanamadim erken test yaptim
arkadaşlar merhaba,
topic çok güzel ve faydalı olmuş teşekkürler :)
uzun süre yazan olmamış ama ben bi ümit yazmak istiyorum görüp de cevap veren olursa sevinirim :)
biz 2 aydır bebek için calışmalara başladık. geçen ay olmadı zaten yumurtlama günlerimi de kaçırmıştım ona bağladım.
bu ay 10. gün 14 ve 15 gün ilişkiye girdik. eğer 28 günde gelirse geçen ayki gibi adetime 8 gün var.
3 gündür adı ne bilmiyorum ama (açık yazıcam mecburen kusura bakmayın) genital bölgenin alt kısmına özellikle sol tarafa iğne batması gibi batmalar oluyor, dün ve bugün sulu yani saydam ve beyaz kremimsi bir akıntı geliyor, hafif bel ağrım var, gögüslerime dokununca özellikle uçlara doğru sert hissediyoorum ama ağrı yok birde dünden beri karnımın sağ tarfına sancı girdi... bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi????
bir de bi kaç gün önce belli olur mu acaba kan veya idrar testinde???
çoook teşekkür ederim
ya evet o uyku sorunu bende de var akşam 8 buçuk 9 gibi tutmasam kendimi dalcam uykuya ama biraz sabredip sonra dayanamıp sızıp kalıyyorum
eee sonuç ne hamile misin canım?
Merhaba,senin yazdığın gibi bende de oldu canım.hatta pazar günüydü sabah 9 gibi uykumdan sancıyla uyandım karın bölgesinin alt kısmına ve tam ortasına bir sancı girdi ama allahtan uzun sürmedi geçti zor dayandım o sancıya o an hamilemiyim acaba die düştü aklıma ve o gün boyunca tam ortası hep acıdı sızladı.gece yine girdi sancı ve geçti.sonra senin dediğin gibi hep batmalar ve akıntı oldu ama akıntım azdı.benimde göğüslerim sanki içi su dolu gibi şişkin oldu ve uçları çok belirginleşti,sertleşti ama acıma falan olmadı hiiç.dün akşam leke geldi.yerleşme lekesi sandım ama bugün adete dönüştü sanırımep ey geliyor ama hala daha batmalar var sancı girdiği oluyor.acaba üstüne mi görüyorum diyorum ama bilmiyorum.kafam çok karışık bi daha ki aya kaldı sanırım benim ama inşallah sen hamilesindir canım
Evt canim cok sükür test pozitif cikti .. Hamileyim cok sükür hala kasiklarimda agri var adet olacakmisim gibi
unuttu bide benim hastalığıma bir gün kala kahverngi akıntım oldu. bi kaç damla bidahada gelmedi.
merhaba benimde adetime 1 gün kala kahwerengi lekelenme oldu 1 2 gün sürdü adetim 4 gün geçti we test yaptımmm negatif çıktı bugünn 9 uncu gün ve hala olmadım belimde çok fena bi ağrı warr geçenlerde bide bulantılarım olduu acaba hamile olabilirmiyimm
regl'den 6-7 gun once 1-2 damla kanamasi olan oldu mu acaba? olduysa nasil biseydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?