Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

gızlarrr ya akşam yemek yerken bi anda sıcak basması ve halsizlik yaşadım tansiyon düşmesi gibi.çok tuhaf oldum.tans,yonum normal çıktı ama sanki çok pardon içmişsinde bi moktaya odaklanamıomuşsun gibi.sıcak basması gitti de halen halsizim.yumurtlamam 17-20 şubat arasında oldu.sice bu bi belirti olabilir mi??

merhaba benimde seninle aynı yumutlama 15-18 gibi şu an bende de mide bulantısı ve tatsız bir ağız var :)inşallah hamileyizdir.

benim sol ayagımda diz kapağin altında önce sertleşme ve agrı oldu ıkı gun sonra şişmeye basladı ben aslında ayagım ıcın doktora gıttım ama adetım2 gun geçtiği icin önce kan tahlılı yaptırdım 1.79 cıktı bende ılk basta umutlanmadım 2 gunsonra tekrar yapıldı 13.79 cıktı doktor ıkın gun sonra 30. falan cıkarsa hamıle olabılırsın dedı yaptırdım 94. cıktı bugun gıdemedım doktora haftaya kaldı artık heralde haftayada kese falan görünür ....bide benım komsum aklıma hamılelıgı soktu cunku onun ıkı oglunada bacagı boyle olmus ben ondan sonra süpelendim zaten ortapedici muane ettı bırsey çıkmadı hamıleysenız ondan olabılır dedı ılacda vermedı zaten yavas yavas geçti yanı..... benım hamılelık belırtım bacak sertleşmesi şişmesi ve agrısı oldu yaniii bilginize su an adetim 12 gün geçti zaten benimki geç döllenmeymiş

Merhaba
Ben baya eski hamilelerdenim :)) iki kizim var 7 ve 5 yaslarinda. ben adet gunum gecmeden hicbir belirti yasamadim ikisinde de. sonra asiri mide eksimesi ve yanmasi, kokulara duyarlilik, buzdolabini burnumu tikayarak acardim. cay ve kahveden tiksindim ve sigara kokusundan. esimin agiz kokusu bile beni rahatsiz ediyordu. bunlar 4. ayda filan kesildi sadece mide yanmasi sonuna kadar devam etti. Simdi hayirlisiyla 3. yu dusunuyoruz vee su an midem bulanmiyorken kahvemi iciyorum :)) belki dokuz ay icemem

arkadaşlar bir kaç gün önce yazmıştım midem bulanıyor ve ağzımın tadı bir garip diye... yumurtlamam 13-18 arasıydı 18 de ilişkimiz oldu vee bugün adetime 3 gün olmasına rağmen 2. çizgi silik çıktı:) bir iki gün sonra tekrar yapıcam bakalım:)

Ya kızlar benimde hiç gecikmeyen günü gününe gelen reglim kesildi,2 gün gecikti.Hala tık yok..Geçen ay da 2 gün oldu hemen kesildi..

2,5 aydır korunmuyoruz ama acaba test mi yapsam?Çok şükür ağrım sızım yok,sadece ara ara sol kasıkta oluyor..
Hamilelik midir,kist midir erken menopoz mudur aklıma bin türlü şey geliyo valla...:18:
Naapmalıyım sizce...???:44:

merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni katıldım.çok mu sabırsızım bilmiyorum ama reglime 10gün var ve kendimde bazı tuhaflıklar hissediyorum.4 gündür sürekli midem bulanıyor..hiç bir şey yemek istemiyorum..sürekli uyumak istiyorum..ve kokulara karşı çok hassaslaştım eşimin ağız kokusuna bile dayanamıyorum su bile kokuyo ama hep su içmek istiyorum agzımın tadı değişti çok tuhaflaştı birde belim ve kasıklarım şüpheli ilişkiden 1 gün sonrasından başlayarak çok kuvvetli bir şekilde ağrımaya başladı..sizce hamile olabilirmiyim?? tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum..lütfen..

cok sabirsiz davrandim ve dun test yaptim sonuc negatif. artik gunumu beklicem

arkadaslar bence belirtilere kafa filan yormayın bu ay bütün belirtileri yasadım tamam dedim busefer oldu hatta kendimi hamile bile sanıyordum taaki kan testi yapıp 0100 cıkıncaya kadar adetten tam 10 gün gecti düsünün ama ne bebek var nede adet gelde çıldırmaa yani belirtilere takılıp durmayın derim tamam insan bir umut bekliyor ama pisikolojik tüm belirtileri yasayıp sonuç hüsran oluyor tıpkı benim gibii

ben 2tane hamilelik yaşadım
1.si düşükle sonuçlandı: bunda cok acele etmiştim regl olmama 1hafta kala test yaptım evde silik çizgi cıktı ssonra kan testi yaptırdım bHGC29 çıktı, ama evde ben testi hergün kendim tekrarladım hiç bir renk koyulaşması olmadı, doktorda kan testini takip etti ama o da istediğimiz gibi artmadı ve sonunda kendiliginden kanama başladı

2.hamileliğim düşügün hemen arkasın oldu test falan yapmadım hep rahat rahat takıldım ama
-uyku hali
-mide bulantısı
-aşırı bi halsizlik (hergun işten donerken düscek gibi oluyodum)
-kokulardan ve renklerden tiksinme (parfüm bile rahatsız ediyodu)
-en ufak bi kokuyu hemen alıyodum
en sonunda mide bulantım o kadar cok oldu ki acaba bi sorun mu var diye doktora gittik ve kalp atışlarını dinladik maşallahh

size diyeceğim şu ki, bugun mu test yapsam yarın mı diye düşünmeyin bu forumlara da girmeyin herşeyi okumayın, sağlıklı bir hamilelik olunca anneler hemen hissediyor zaten, kendinizi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç üzemeyin boşa stres de yapmayın bennce Allah verince herşeyi yerli yerine koyuyor

Ben de bebek istiyorum 2 aydır uğraşıyoruz ama bakalım artık hayırlısı. adetime 4 gün kaldı herkes rüyasında beni hamile görüp arıyor :)) adet belirtisi kadar belirtilerim var ama göğüsümde hiç bir belirti yok galiba bu ay da gelmeyecek yavrucum

Kizlarr adetime 9 gun var. Uc gundur basim catlicak gibi agriyo, kasiklarina igneler batiyo, cok usuyorum ve bugun ozellikle iyi uyuyup dinlendigim halde cok yorgun ve halsiz hissediyorum. Goguslerimde herhangi bir degisiklik yok. Onceden olmayan sari bi akinti var 2-3 gundur. Sizce belirti olabilir mi bunlar??? Ben adet gecikmesini nasil beklicem test icin

kızlar bnım adetime 10 gün var ve çok sabırsızlanıorum bişi sorucam hamile olduğunuzda idrarınız ne renkti dikkat eden var mı ve koku oldu mu hiç.bn enfeksion için gittim dktra ama enfeksion olmadığını söledi szde hamilelik belirtisi olabilir mi çok istiorum sağlıklı bi bebeğimin olması

inşallah sende bebegıne kavusursun canım , idrarım hiç dikkatimi cekmedi hatta belirti bile yasamadım diyebılırım tek belırtım anlam veremedıgım bır skeılde yemek yemeye yumuluyordum eşim önümden alıyordu ekmegı bır hafta sürdü bır hafta sonrasında da ogrendım hamıle oldugumu zaten bır hafta sonra yemek yıyebılmek ıcın dua ettım cok ıstıfar edıyorum ben hala edıyrum kasık batması arasıra oluyor oyle cok olmadı birde benım grıp gıbı burnum tıkandı 4.ayıa girdim hala oyle devam edıyor hamıle oldugumdan beri burnum tıkalı

benimgebelik belirtim kasık agrısı ve ara sıra bel agrısı oldu gögüslerim normal adet olacagım şekilde agrıyorlardı. adete on güün kala başladı belirtilerim hissettirdi bana.adete 3-4 gün kalada idrar testinde çıktı

benimde adetime 3-4 gün kala idrar testinde çıktı , ve göğüslerimin ağrısını söylemeyi unutmusum :) dokunulmuyordu bıle gıyerken zorlanıyordum agrısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…