arkadaşlar aranıza ben de yeni katıldım.Benim son adet tarihim 29 marttı.internetten ovulasyon tarihime baktım.yaklaşık 30 günde bir adet döngüm ve tahmini yumurtlama tarihi 14 nisan yazıyordu.12-13 ve 14 nisanda deneme yaptık ve tahmini diğer adetim 28 nisanda ama 17 nisanda yani tahmini adet günüme 11 gün kala göğüslerim şişmeye acımaya başladı.karnıma kramplar giriyor aralıklı.aslında bu normal adet beliritleri belki ama bu belirtiler bu kadar erken baslamıyordu.normalde 3-4 gün kala olan şeyler 11 gün kala başladı.eczaneden test aldım ama hamilelik yok.acaba hamile miyim?buna benzer şeyi yaşayıp hamile kalan var mı?
arkadaşlar aranıza ben de yeni katıldım.Benim son adet tarihim 29 marttı.internetten ovulasyon tarihime baktım.yaklaşık 30 günde bir adet döngüm ve tahmini yumurtlama tarihi 14 nisan yazıyordu.12-13 ve 14 nisanda deneme yaptık ve tahmini diğer adetim 28 nisanda ama 17 nisanda yani tahmini adet günüme 11 gün kala göğüslerim şişmeye acımaya başladı.karnıma kramplar giriyor aralıklı.aslında bu normal adet beliritleri belki ama bu belirtiler bu kadar erken baslamıyordu.normalde 3-4 gün kala olan şeyler 11 gün kala başladı.eczaneden test aldım ama hamilelik yok.acaba hamile miyim?buna benzer şeyi yaşayıp hamile kalan var mı?
Ben de idrar testiyle dün öğrendim, bugün anneler günü... İçimde tuhaf bir duygu var:)
Öncesinde tıpkı adet olacakmışım gibi belirtiler görmeye başladım fakat adetlerim çok sancılı geçmez. Bu defakinde biraz daha farklı bir ağrıydı sanki. Üşüttüm diye düşündüm üstünde durmadım ve beklediğim bir gebelik değildi zaten,tamamen sürpriz oldu. Adet tarihim yaklaştı, geçti... bekliyorum gelmiyor bu arada çok uykum geliyor akşam 8 olmadan yatmak istiyorum. Hafif bir de bulantı var ama kusma hissi gelmiyor. Göğüslerim de sertleşti hafif büyüdü ve inanılmaz acımaya başladı. Adetim 4 gün geçtiğinde arkadaşların gecikmeyi bilmemesine rağmen 'sende birşeyler var gibi' demesiyle şüphelendim ve dün de test yaptım. O iki çizgi o kadar belirgin ve hızlı ve net çıktı ki inanamadım. dondum kaldım... Şu anda hala hafif bulantım var doktora da kan testi için bu hafta içinde gitmeyi düşünüyorum.
Allah isteyen herkese yaşatsın. İnşallah sağlıklı olur bebeklerimiz.
beklenen adet tarıhınden bır hafta oncesınde baslayan sıddetlı bas donmesı ve tansıyon dusuklu benı 4 gun once test yapmaya teşvik etti..ve ikinci çizgiyi gördüm..darısı tüm isteyenlere..geri kalan belırtıler de adet donemıyle bırebır aynı...hatta o çizgiyi görmeme rağmen karnım ağrıdığı için acaba mı bile demiştim..ama adet olmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?