Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 haftadır takip edıyordum dün ben de hamile olduğumu öğrendim ve yaşadıklarımı yazmak istedim belki size faydası olur.
ovulasyon günümden 1 hafta sonra başladı belirtiler..önce tansiyonum düştü başım dönmeye başladı ve mide bulantısı..bu kadar erken yaşanırmı demeyin gerçekten yaşanıyormuş :) bir hafta boyunca sürekli bulanık gördüm ve çok sık tuvalete gittim, bide göğsümün biri şişti ve damarları çok belirginleşmişti.. belirtiler artınca da adetime 4 gün olmasına rağmen test yaptım pozitif çıktı sonra hemen kan tahliline gittim :) eğer şüpeleriniz varsa hiç beklemeyin hemen tahlil yaptırın içiniz rahatlasın :)

daha hamileligim kesin degildi yegenim karnıma dogru yattı kafası rahmıme carptı bi saat acıdı ses cıkaramadım:) herkese bi aylıktan sonra sölemiştim bebiş oldugunu:) en ufak bişey tasısam karnım agrırdı bide bı yere kolumu uzattıgımda o zaman rahme yerleşiyodu die düsünüyorum.. ama allahım herkese nasip etsn..

Bülent hoca hamilelik belirtileri hakkında bilgi vermiş. Bir çok belirti hakkında video felan var. Buradan bilgi alabilirsiniz :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de aranıza yeni katıldım..sürekli buraları takip ediyodum..ben de yeni hamileyim..beliritilerimi paylaşmak istedim.. diaformin tedavisi görüyodum ve adetim bu haptan dolayı gecikiyodu sürekli..her neyse...bu ay adetim 6 gün geciktikten sonra ben de gariplikler olmaya başladı..aynı soğuk algınlığı belirtileri gibi kolumu kaldıracak halim yoktu ilk gün...ağzımda buruk bi tat vardı..8. gün gözümü oynatsam başım dönüyor ve canım hiç bir şey yemek istemiyordu..9. gün yine baş dönmesi ve göz çukurlarım ağrıyodu çok fena..10. gün eğilip kalktıkça beynim zonkluyodu ve yine gözlerim ağrıyo ve gözlerimi oynattıkça başım dönüyordu..sonra evde test yaptım ve pozitif çıktı ve daha sonra doktorda 8mm kesesini gördük..ha bi de bu belirtiler başlamadan önce de iki hafta süreyle falan acayip derecede burnum kaşınıyordu..çılgınlar gibi burnumu kaşıyodum..iki gece de kaval kemiklerimin olduğu kısım çok kaşınmıştı..inş isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder allahım...

benımde adetıme 3 gun var 5-6 gündür göğüs uçlarımda hafıf acılar hissediyorum dokunuca ve ıkı elımde sıkınca...sağ ve ya sol kasıklarıma ara ara sancı giriyor yatakda ozellikle dönerken hıssedıyorum ve goguslerımde hafıf acılar.. kasıklarımda ve belımde zamanla ağrılar hissediyorum .. akıntım çok geliyor hafıf sarı rengınde.. bılemıyorum geçen ayda umutluydum olmadı.. bu ay ınsallah dıyorum .isteyen ve bekleyenlerın yüzlerini güldürsün. inşallah hamilemiyim dıyemıyorum bekliyorum işteee. zamanda geçmiyor

arkadaşlar aranıza ben de yeni katıldım.Benim son adet tarihim 29 marttı.internetten ovulasyon tarihime baktım.yaklaşık 30 günde bir adet döngüm ve tahmini yumurtlama tarihi 14 nisan yazıyordu.12-13 ve 14 nisanda deneme yaptık ve tahmini diğer adetim 28 nisanda ama 17 nisanda yani tahmini adet günüme 11 gün kala göğüslerim şişmeye acımaya başladı.karnıma kramplar giriyor aralıklı.aslında bu normal adet beliritleri belki ama bu belirtiler bu kadar erken baslamıyordu.normalde 3-4 gün kala olan şeyler 11 gün kala başladı.eczaneden test aldım ama hamilelik yok.acaba hamile miyim?buna benzer şeyi yaşayıp hamile kalan var mı?

merak ediyorum cevap verecek kimse yok mu

canım 11 gün kala hamile bile olsan hemen cıkmaz ki idrar testleri özellikle miratech gebelik testini öneririm sana adetine 5 gün kala bile yapsan silik de olsa cizgiyi görüyorsun gerci suan belli olmustur hamiş olup olmadıgın hakkında hayırlısı olsun insallah :) sonucu burda paylasırsan sevinirim :)

Ben de idrar testiyle dün öğrendim, bugün anneler günü... İçimde tuhaf bir duygu var:)
Öncesinde tıpkı adet olacakmışım gibi belirtiler görmeye başladım fakat adetlerim çok sancılı geçmez. Bu defakinde biraz daha farklı bir ağrıydı sanki. Üşüttüm diye düşündüm üstünde durmadım ve beklediğim bir gebelik değildi zaten,tamamen sürpriz oldu. Adet tarihim yaklaştı, geçti... bekliyorum gelmiyor bu arada çok uykum geliyor akşam 8 olmadan yatmak istiyorum. Hafif bir de bulantı var ama kusma hissi gelmiyor. Göğüslerim de sertleşti hafif büyüdü ve inanılmaz acımaya başladı. Adetim 4 gün geçtiğinde arkadaşların gecikmeyi bilmemesine rağmen 'sende birşeyler var gibi' demesiyle şüphelendim ve dün de test yaptım. O iki çizgi o kadar belirgin ve hızlı ve net çıktı ki inanamadım. dondum kaldım... Şu anda hala hafif bulantım var doktora da kan testi için bu hafta içinde gitmeyi düşünüyorum.
Allah isteyen herkese yaşatsın. İnşallah sağlıklı olur bebeklerimiz.

çok güzel bir duygu tam anneler gününde bebişin adına biz kutlayalım burdan annler günün kutlu olsun inş sağlıkla kucağına alırsın canım.bnmde 5 gün var tamda eşimin doğum günü hayırlısysa eşime süpriz yaparım .rabbim herkese nasip etsin

Kızlar ne olur yardımcı olun dün hamile olduğumu öğrnedim. Tam bir haftalık hamileymişim değerler 35 çıktı ancak ben salak aynı gün nerden aklıma geldiyse hamama gittim bir buçuk saat kaldım. Ne yapmalıyım bebeğe zararı var dimi. Hamile olduğunu bilmeden benim gibi giden varmı.

kızlar ne olur yardımcı olun dün hamile olduğumu öğrnedim. Tam bir haftalık hamileymişim değerler 35 çıktı ancak ben salak aynı gün nerden aklıma geldiyse hamama gittim bir buçuk saat kaldım. Ne yapmalıyım bebeğe zararı var dimi. Hamile olduğunu bilmeden benim gibi giden varmı.

ben de hamile olduğumu yeni öğrendim. belirtileri yazmak istedim.
-yumurtlama gününden başlayan ve devam eden göğüs acıması ve kabızlık. (normalde hiç kabızlık çeken biri değilimdir)
-sersemlik.

bu ikisinin dışında da hissettiğim şeyler oldu ama adet olmadan da hissettiğim şeylerdi.

mrb bende aranıza yeni katıldım adetime 2 gün var kasıklarım çok ağrıyor midem bulanıyor çok haviv bide normeld siwilce çıkardı yüzümde adetime yakın oda yok acaba gebelik testi yapsammı beni bilgilendirirseniz sewinirim

kızlar 3 hafta önce adetimin bitişinin 2 . günü şüpheli bir ilişki oldu ( geri çekilme ile korunurken eşim belki kaçmış olabilir )dedi. okuduğum diğer belirtilerden ; idrar rengi koyulaştı, ateş basması ve bugün bel ağrısı başladı gerçi o yorgunluktan da olabilir tam bilmiyorum ve 2-3 gündür aşırı halsizlik var acaba hamile olabilir miyim?

ssanırım belirtiler herkeste farklı olabiliyor.bende uyku hali ve sık lavaboya gitme isteği var

hanımlar geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. bu ay da yumurtlama gününden itibaren başlayan ve bitmek bilmeyen acı sızı ağrı var göğüslerimde. dokunamıyorum yatamıyorum üstüne. bir de el ve ayak parmaklarım donuyo 3 gündür hem gündüz hem gece. ne yapsam ısıtamıyorum. çorap yorgan hak getire. hamile kalmayı çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…