kızlar bende bugün adet oldum umutlarım boşa çıktıçok üzgünüm bu kadar belirtiden sonra anladım ki umutlanmamak gerekiyormuş doktora gitmeye karar verdim 7 aydır olmuyor. inş sizlerden güzel haberler alırız ...
yaprakk çokk üzüldümm inşş bir daha kii ayy çok sevinirsinn. bende aynı senin gibiyim 7 aylık evliyiz bir düşük yaşamadım malesef.. bebeğim olsun çok istiyorummm.. bu ay ovulasyon testi ile çalıştık bakalım inşş olurr.. 17şubat adet tarihimmm
canım sımdı tam olarak neresı oldugunu anlatamam da bel kemıgının orası agrıyor ıste farzet kı agır kaldırdın da belın agardı .. oyle bır agrı .. ben 17 haftalık hamıleyımm.. adetın gectı mı yani batın ;?ben hamilelere bi şey danışacaktım umarım birileri vardır belinizin tam neresinde agrı oluyrdu nasıl bir agrıydı nekadar sürdü benim 5 gündür agrım var
canım sımdı tam olarak neresı oldugunu anlatamam da bel kemıgının orası agrıyor ıste farzet kı agır kaldırdın da belın agardı .. oyle bır agrı .. ben 17 haftalık hamıleyımm.. adetın gectı mı yani batın ;?
ocaın 30 da adet oldum ormal adetim 5 gün yogun gelirdi bu defa 2 gü sürdü 3 günü damla geldi 4. günü damla geldi kesildi ozamanlar bişey anlamadım aradan 6 gün falan geçti belimin ortasında yumruk gibi toplanmış bi agrı başladı sürekli ama hafif bi agrı var bide gazım var ama göüslerimde ne agrı nede deişim yok
bizimde bu ay 5.denememiz ve adetime 4-5 gün var.her ay aynı belirtileri yaşayıp hüsrana uğruyorum.canım çok sıkkın anlayacağınız.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
sankı benden bahsetmıssın bızımde bu ay 5. deneme ama sanırım yıne husran olacak ne bır belırtım var ne ıkıncı cızgı var hatta adt oncesı sıvılcelerm bıle cıktı gelıyorm dıyor(((
sankı benden bahsetmıssın bızımde bu ay 5. deneme ama sanırım yıne husran olacak ne bır belırtım var ne ıkıncı cızgı var hatta adt oncesı sıvılcelerm bıle cıktı gelıyorm dıyor(((
Biz de çocuk düşündüğümüzde yaklaşık 7-8 ay önce hemen olacak sanmıştık, hatta bir kaç ay geçince "Allah Allah yaa nerde bu ufaklık niye gelmiyor" diye düşünmeye başlamıştık, herşey normaldi halbuki. Benim yumurtalıklarda minik minik birşeyler varmış sanırım hem adet gecikmesine hem de döllenmenin gecikmesine neden olabiliyormuş bazen, doktorum (ki devlet hastanesine gittim) bir hap verdi adetinin 2. günü kullanmaya başla 5 gün kullan, sonra gel bakalım hala ordalar mı dedi. Ben o hapı kullanmaya başlayacağım regl günümü beklerken (gecikmelerim normal olduğu için hiç anlamadım) saçma sapan bir tv. görüntüsüne ağlayınca sırf laf olsun diye yaptığım testten gebeliğimi öğrendim. Yani en beklemediğim anda, o nedenle kızlar kendinizi takip etmeyi bırakıp ne kadar rahat olursanız o kadar kolay olabiliyor bazen, inşallah herşey gönlünüze göre olur, dualarım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?