Hamilelerin ilk hamilelik belirtileri...

Adet olmadan 5 gün önce Rahmi'nde minik bir sancı hissettim erken gelecek yine kırmızılar dedim başkada bir belirtim olmadı oda prensesim Rahmime tutunmaya başladığından olmuş şimdi orda tepikler var :) diğer aylar her ay hamile hissettim düşünün artık

mrb arkadaslar aranıza yenı katıldım 5 gunluk bir gecıkmem var 2 gun gecıktıgınde erken gebelik testı yaptım sunuc negatifti 5.gun tekrar normal gebelik testi yaptım ama yine negatif cıktı...kan testindede negatif cıkmasından korktugum icin biraz daha beklemek istiyorum varsa eger zaten adet olmam..ama cokta merak ediyorum benim belirtilerim sunlar goguslerde siskinlik ve sızı uclardA BUYUME ve adet agrısı olmaması(cok nadir arada bir yoklayıp geciyor)adet bitiminden 15 gun sonrada kahverengı bir kac damla lekelenme...cok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim..:)

yaa bu belirtilerin neredeyse hepsi bende de var adetime 5-6 gün falan var inşallah hamileyimdir RAbbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Mrb arkadaşlar, benim de aklıma takılan çok soru var Benim son adet tarihim 27 ağustos eylül ayın da ovulasyon tarihlerimde korunmasız ilişkiye girdik.Ben bu ay hamile kalırım mutlaka adet olmam diye beklerken 3-4 gün önce kasıklarım da sancı başladı ve dün de adet tarihim geçmemiş olmasına rağmen idrar tahlili yaptım negatif çıktı daha sonra dün koyu kahve akıntım oldu sancım arttı ve bugünde devam etti şimdide şiddetli bi şekilde kanamam başladı ve çok sancım var.Adet mi oldum yoksa allah korusun aklıma kötü bişe getirmek istemiyorum ama başka bişe olabilir mi? Kızlar ne olur yardım edin

merhaba arkadaslar, ben de bu ay adetimin 12. gününde çatlatma iğnesi oldum, 30 eylül yani bu pazartesi adet baslama günüm bekliyorum.
ben adetime 9 gun kala test yaptım evde pozitif cıktı çift çizgiyi gördüm cok heyecanlandım hemen hastaneye gittim degerim 1,48 cıktı. henuz erkenmiş bekleyemedim. ama adetime 10 gun kala günden beri göğüslerim şişti ve acıo yatarken saga sola dönüyorum sürekli. bugün de beyaz sıvı akıntım basladı.
tabi gecen haftaki hayal kırıklığından sonra adetimi beklemeye karar verdim. pazartesi olmazsam kan testi yaptrıcam idrar testine güvenım kalmadı artık;(
yani velhasıl tek belirtim göğüs acısı sızısı adete yakın olurdu ama 10 gun önceden olmazdı. bana da dua edinnn

selam canım, kan testi yaptın mı merak ettim?
benim 4 gun var bidaha idrar testi almamak için zor tutuyorum kendimi adetimi bekliyorum

hayır henüz yapmadım bi yandan yapmak istiyorum bi yandan korkuyorum negatif çıkar diye bide idrar testinde belli olrmu ki şimdiden bilgin varmı daha erkenmi yoksa 3 gün var adetime

canım early testler 4 gün kala %99 sonuc veriyor yazıo. ben yapıcam yaa negatif cıkarsa da cıksın zaten benim eşim bi hafta önce gitti gec döllenme olamam o yuzden yumurtlama döneminde kaldıysan 4 gün kala idrarda da cıkar bence.

yaa bu belirtilerin neredeyse hepsi bende de var adetime 5-6 gün falan var inşallah hamileyimdir RAbbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah

canım sende ne belirtiler var? bence var ya coğumuz üzülüoruz ya aslında belirtilere bakarsan yorgunluk, mide bulantısı, tiksinme, duygu degişimi vs hep psikolojik.
bence asıl belirtiler fiziksel hissedilen göğüs acısı ve kasık agrısı.

anladım canım ben yarın yapayım o zaman bi dediğin gibi negatif çıkarsa da yapacak bişey yok artık bidahaki ayı bekleyeceğiz early test nedir ilk kez duydum

anladım canım ben yarın yapayım o zaman bi dediğin gibi negatif çıkarsa da yapacak bişey yok artık bidahaki ayı bekleyeceğiz early test nedir ilk kez duydum

ben de yapacam yazalım canım sonucu ama negatifse üzülmek yok
early işte erken test canım adete 4 gün kala olandan deyince verıolar fortest ya da prodüktör iyi demişlerdi.

ben de yapacam yazalım canım sonucu ama negatifse üzülmek yok
early işte erken test canım adete 4 gün kala olandan deyince verıolar fortest ya da prodüktör iyi demişlerdi.

yapalım bakalım yazalım sonucumuzu inşallah üzücü bi sonuç olmaz :):18: ayy çok heyecanlandım bak şimdi :)

benimde ilk 2 buçuk aylık evliyim 1 ay hap kullandım 2. ayenfeksiyon kapmışım doktor yasakladı bu ay denedik bakalım Rabbim nasip eder inşallah bize ve tüm isteyenlere

valla herseyimiz benzıo canım :) hadi bakalım aksam alıcam ben sen de yaz bekliyorum

hadi bakalım ikimizde anne adayı oluruz inşallah bu ay bende akşam iş çıkışı alıp yarın sabah yaparım bakalım hayırlısı :)

günaydın canım ben testi yaptım ama hiç bişey anlamadım negatifmi pozitifmi silik gibi biraz tekrarlamam gerekiyor sanırım umarım sende güzel haberler vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…