Hamilelerle Yoga ve Meditasyon

cilekstrawberry

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
697
13
623
40
İzmir
Kızlar merhaba ben 23 haftalık hamileyim :) ve bir Yoga öğretmeniyim. Hamileykende yogama devam ediyorum ve ederken de neden diğer hamilelerle paylaşmayayım diye düşündüm. 14. haftadan itibaren (ilk 3 ayı atlattıktan sonra) videoya alıp youtube'a koymaya karar verdim. 14. haftada sizlere nefes tekniklerini ve meditasyonu anlattım bu yüzden ilk 3 aydakilerde uygulayabilir. Her haftada farklı hareketler ve meditasyonlar var çok sakin ve yapabileceğimiz şeyler.

Dileyenler izleyip evlerinde yada bahçelerinde yapabilirler. Ben bir çiftlik hayatında yaşadığım için bahçemde sizlere çekim yapıyorum. Şehirden köye yerleştiğim hayatımda sizlere kolay hareketler sunuyorum.

Biliyorsunuz ki hamilelikte ve doğum öncesinde yoga ve nefes çok ama çok önemli dilerseniz yabancıların bu konuya ne kadar meraklı olduklarını pregnant yoga diye aratırsanız görürsünüz.

Herkesi kucaklıyorum. Yogayla ilgili sormak istedikleriniz olursa da seve seve yanıtlarım.

videoya burdan ulaşabilirsiniz.

Merhaba
Ben de 22. haftadayim ve 13. hafta sonrasinda yoga rutinime devam ettim bazi hareketleri kendime gore uyarlayarak. Cok sevindim videonuzu gorunce. Bu aksam bi videonuzu denedikten sonra sorularim olursa yazarim :) Sevgiyle...

Merhaba tabiki seve seve yanıtlarım Abone olursanız bildirimlerde gelmiş olur Sevgiler

Merhaba
Ben de 22. haftadayim ve 13. hafta sonrasinda yoga rutinime devam ettim bazi hareketleri kendime gore uyarlayarak. Cok sevindim videonuzu gorunce. Bu aksam bi videonuzu denedikten sonra sorularim olursa yazarim :) Sevgiyle...

Back
X