Hamileliğe Dair Herşey (Bir Ağustos Annesi)

Nesliyyy

(Bir Ağustos Annesi)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
450
833
18
35
Eskişehir
Merhaba güzellikler;

Hamilelikte herşeyi yaşıyoruz ve çoğu zaman ruhen bitkin olduğumuz zamanlar oluyor. Özellikle bu zamanlarda yalnız olmadığınızı bilmeniz için açtığım bir konu bu.
Daha önce bi konu içerisinde arkadaşlıklar edinmeye çalışsamda bazıları kendimi çok dışarda hissettirdiler. Sizler hissetmeyin.

Son dönemlerde gözlerimde alerji ile uğraşıyorum ben mesela. Ortalama 1 haftadır bi kişi ile bile dertleşemedim. Kötü hissediyorum ama bebeğim için üzerinde durmamaya çalışıyorum.

Hamileyiz; birbirimize ihtiyacımız var. Gruplaşma ve ayrımcılık olmadan güzel dostluklara inşallah..

HOŞGELDİNİZ

Kullanıyorum da ne fayda kramplarıma iyi geliyor ama kasılmaya etki etmiyor canım ya
Olacağı varsa oluyor demek ki Haftaya doktor randevum var bakalım ne diyecek..

Ben hala kasılmayı ayırt edebildiğimi sanmıyorum
Ya daha olmuyordur ya da dikkatini çekecek şiddette değildir canım her iki durumda olabilir
Belli bir noktadan sonra anlamamak mümkün değil çünkü ciddi rahatsızlık veriyor
Saniye saniye hissediliyor kalp atışlarıyla nefes hızlanıyor, karın geriliyor, rahim toplanıyor. 30-40 sn sürüp bitiyor.

Hımmm dedigin gibiyse evet fark etmemek mümkün degil gibi. Ay az bi zaman kaldi canimcim. bakalim nasil olcakk

Hımmm dedigin gibiyse evet fark etmemek mümkün degil gibi. Ay az bi zaman kaldi canimcim. bakalim nasil olcakk
Ayy çok heyecanlı Bakalımm
Yok canım beklemem o kadar, doktorum da zaten her zaman der randevu almana bile gerek yok hemen gel bir aksi durum olursa diye.

Evet ya. Bi de şu gözlerim iyileşirse benden iyisi yok. Doğumu haya ediyorum bazen. Vhu huuuuu
İyileşir iyileşir ama doktoru ihmal etme bak
Streste yapma ki daha fazla bağışıklığını düşürme. Hep öyle kalmayacak

Doğum şekli düşünmüş müydün sen nasıl olacak bi fikrin var mi?

Stres yapmamaya calisiyorum valla dedigin gibi bal böceğim. Valla niyetim normal doğum. Şartlar da el verirse benden iyisi yok yazarken guzel yaziyorum ama bakalim nasil olcak

Stres yapmamaya calisiyorum valla dedigin gibi bal böceğim. Valla niyetim normal doğum. Şartlar da el verirse benden iyisi yok yazarken guzel yaziyorum ama bakalim nasil olcak
İnşallah gönlünce bir doğum olur canım önemli olan keşke dememek
Sağlıkla gelsinlerde

A April wind Olsun olsun. Ikinizde sağlıklı olun da.. Gerisi hic onemli degil. Benim yengem mesela ilkini sezeryan yaptı 5 yıl sonra normal pırtlattı. Azmine hayranım o nasıl bi ısrar. Her dertlendigim de onun başını agritirim once. Normal doguma oyle guzel hazirlandi ki.

İlk bende düşündüm fakat olduğum ilde destekleyen yok canım ya. Bir de ben telaşlı bir yapıya sahibim ilkinden dolayı, riske atmak istemedim hiç. Şimdi bile kasılma oldukça ilk aklıma gelen rüptür riski oluyor korkuyorum iç dikiş yeri açılır diye Ama biraz daha geç hamile kalmış olsaydım ve corona olmasaydı denerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…