Gelmek ne kelime uçtum gibi bir şey oldu
Ya daha olmuyordur ya da dikkatini çekecek şiddette değildir canım her iki durumda olabilirBen hala kasılmayı ayırt edebildiğimi sanmıyorum
Hımmm dedigin gibiyse evet fark etmemek mümkün degil gibi. Ay az bi zaman kaldi canimcim.Ya daha olmuyordur ya da dikkatini çekecek şiddette değildir canım her iki durumda olabilir
Belli bir noktadan sonra anlamamak mümkün değil çünkü ciddi rahatsızlık veriyor
Saniye saniye hissediliyor kalp atışlarıyla nefes hızlanıyor, karın geriliyor, rahim toplanıyor. 30-40 sn sürüp bitiyor.
Ayy çok heyecanlıHımmm dedigin gibiyse evet fark etmemek mümkün degil gibi. Ay az bi zaman kaldi canimcim.bakalim nasil olcakk
Evet ya. Bi de şu gözlerim iyileşirse benden iyisi yok. Doğumu haya ediyorum bazen. Vhu huuuuuAyy çok heyecanlıBakalımm
Yok canım beklemem o kadar, doktorum da zaten her zaman der randevu almana bile gerek yok hemen gel bir aksi durum olursa diye.
İyileşir iyileşir ama doktoru ihmal etme bakEvet ya. Bi de şu gözlerim iyileşirse benden iyisi yok. Doğumu haya ediyorum bazen. Vhu huuuuu❤
Stres yapmamaya calisiyorum valla dedigin gibi bal böceğim. Valla niyetim normal doğum. Şartlar da el verirse benden iyisi yokİyileşir iyileşir ama doktoru ihmal etme bak
Streste yapma ki daha fazla bağışıklığını düşürme. Hep öyle kalmayacak
Doğum şekli düşünmüş müydün sen nasıl olacak bi fikrin var mi?
İnşallah gönlünce bir doğum olur canım önemli olan keşke dememekStres yapmamaya calisiyorum valla dedigin gibi bal böceğim. Valla niyetim normal doğum. Şartlar da el verirse benden iyisi yokyazarken guzel yaziyorum ama bakalim nasil olcak
Hapimizin inşallah seninki sezeryan mı olacaktı? Anlat bakim bi hele. Öbür konuda herseyi okuyunca akılda kalmiyor. :))İnşallah gönlünce bir doğum olur canım önemli olan keşke dememek
Sağlıkla gelsinlerde
Evet kuzum ilkide sezaryendi benimHapimizin inşallah seninki sezeryan mı olacaktı? Anlat bakim bi hele. Öbür konuda herseyi okuyunca akılda kalmiyor. :))
İlk bende düşündüm fakat olduğum ilde destekleyen yok canım ya. Bir de ben telaşlı bir yapıya sahibim ilkinden dolayı, riske atmak istemedim hiç. Şimdi bile kasılma oldukça ilk aklıma gelen rüptür riski oluyor korkuyorum iç dikiş yeri açılır diyeA April wind Olsun olsun. Ikinizde sağlıklı olun da.. Gerisi hic onemli degil. Benim yengem mesela ilkini sezeryan yaptı 5 yıl sonra normal pırtlattı.Azmine hayranım o nasıl bi ısrar. Her dertlendigim de onun başını agritirim once. Normal doguma oyle guzel hazirlandi ki.
Orası öyle canım. İnşallah, hepimizin gönlünce olsun herşeyRabbim gönlüne göre versin canım benim. Şartlar neyi gerektirirse onu yapıyoruz hepimiz. ❤ A April wind
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?