Hamileliğe Dair Herşey (Bir Ağustos Annesi)

O kadar az renk aciliyo ki sinir bozucu. Hemen gecmeyecek belli ki. Bildigin yarim ton aciliyor. Dun bordoysa bugun koyu kirmizi. Allah baska dertle sinamasin.
O da birşeydir moralini bozma, ilerleme var demek ki. Bakalım yarın dohtor amca ne diyecek?
Doktor teyzede olabilirr gerçi.

Bulundugun topikte yazmıstım acele etme tadini cikar diye heycanlisin tabii
Heyecan korku telaş gözyaşı tebessüm hepsi bir arada:) ya herkes bişi diyo kafam çorba oluyor. Ultrasonda bir kol bir bacak çıkıntısı gördüm. Diğerlerini göremeyince korktum işte

Bende gördüm aslında ama bir kol bir bacak çıkıntısı gördüm doktor ona sonra bakcaz dedi bende diğerlerini göremedim diye korkuyorum
Hamilelik zaten telaşlı korkulu bir süreç bir de gereksiz şeyleri takmamak lazım diye düşünüyorum..
Niye oluşmasıni niye olmasın ki? Korkulacak birşey yook. Stres daha zararlı.

Hamilelik zaten telaşlı korkulu bir süreç bir de gereksiz şeyleri takmamak lazım diye düşünüyorum..
Niye oluşmasıni niye olmasın ki? Korkulacak birşey yook. Stres daha zararlı.
Ne biliyim kolu bacağı olmadan doğan bebeklerde var insan endişe ediyor işte.

Rahat geçirmek icin oyle hemen panik yapma. Guzel dusun ki guzel olsun hep boyle soylerim. Zamani gelince goreceksin zaten bi sure sonra götünü dönüp yatiyo seni takmio esek sipasi
:)))) çok motive ettiniz teşekkür ederim. Herkesin bebişleri Sağlıklı sıhhatli olsun inşallah

Nesliyyy nabersinn
Gittin mi bakalım doktora?
Gittim canım doktordan daha cok seyi ben soledim. Kendim sordum kendim cevapladim nerdeyse. Bosuna isgal ediyorlar o koltuklari. Gencecik doktorlara ayirmak varken. İlacı kestik kendi kendine gecicek artik.
Sen naptın kasılmalar ne durumda? Daha iyi misin?

Tüh yaa Doktor şans işi gerçekten kimi çok iyi iken kiminin böyle ağzından kerpetenle laf alıyorsun hatta alamıyorsun :/

Bende 6. Sınıftayken uçuk gibi birşey çıkardım dudağımda. geçecek diye beklerken daha çok yayıldı çeneme kadar. Doktora gittik hapla krem falan verdi. Kullandıkça beter oldu irin akmaya başladı kabukların altından falan
Dedik heralde böyle iyileşecek daha doğrusu annem diyor bana tabi sabret diye 12 yaşımı daha doldurmamışım.:))
2 ay öyle gezdim ha geçti ha geçecek diye. Sonunda bi doktora gittim yine. Tek bir krem verdi. 3 güne küçüldü
O zaman anladım ki doktor vaar doktor var

Bir kerede geçmeyen grip oldum 4-5 ilaç kullandım antibiyotik falan. Sonra başka doktora gittim meğer bende sinüzit varmış o yüzden normal ilaçlar fayda etmiyormuş Tek ilaçla iyileştim.
Çenem düştü Ya
Kasılmalar aynennn devam canım ya ama bugün daha az oldu sanki. Eski usul sürekli su içip yattım bugün. Gerçi mide bulantısı falanda eşlik etmeye başladı sonum hayrolsun

A April wind Yalanci kasilmalar oldugunu biliyorsun zaten bal böceği. Gecer insallah ^_^
Düşen çeneni yesinler. düşsün düşsün baska kim kaldi zati. Azicik lak lak yapmis oluyoruz. O degil; kafani sisirmiyim diye o gun anlatmadım. Devletteki doktoruma kontrole gitmistim oda moralimi mahfetti atti. Yine geyik modundaydi. 2 aydir yoktu dis goreve gitmisti. Ozet gectim. Detayli sonuclarini anlattim ve seker sonucumu. Özeldeki doktorum gebelik şekeri demiyorum ben buna ama yediklerine dikkat etmeye devam demisti. Bu tuttu 75 lik yükleyelim dedi. Niye dedi anlamadim gerekcesi de yok. Hani ultrasona bakip dese, sunu gordum sunlardan dolayi vs dese anlarim. Ciktim hastaneden kafamda binbir soru. Doktoru degistiricem canimi sıktı. Yükleme bugundü gitmedim. Bu haftada yüklememi olurmuş. Ruh hastalari yaaaa..bi de benim 1. Kat komsumda hamile aramizda 5 gun var. Oda sinirimi bozup duruyo. Doktor aynı; yok ona idrar tahlili yapmista protein varmi diye bakmista bana niye bakmamismis. Asıl bana bakmasi lazımmış. Herkeste doktor maşallah

(Al benim çenemde düştü yazasım birikmiş)

Korona mahvetti hepimizi ya. Doktorda ayrı dert benimki de bana trip atmıştı yüklemeyi devlette yaptırdığım için. Tek doktor kontrolünde olmalıymışım yoksa kafam karışırmışş

Bazı doktorlar direk 75’lik yükleme yapmayı daha uygun görüyor belki o yüzden teklif etmiştir Tahmin yürüttüm
Benimde geçen sene alt komşumla sat tarihlerimiz aynıydı, bazı insanların öyle karşılaştırma huyları var benimde başıma geldi o komşum tarafından Doktorlar aynı olsa bile yöntemler farklıdır onu unutuyorlar sanırım. Tabi bazen şikayet olmayınca da bu tür şeyler yapmıyorlar. Benimde özeldeki doktorum hiç tahlil istemedi benden mesela
Sağlık ocağında kendim yaptırdım.
Tabi araştırmada ki doktorum istedi bir kez. Hatta o da idrar istememişti ben hatırlattım geçen. Allahtan temiz çıktı. Aman öyle işte

A April wind şimdi de aile hekimlerinin sidiğini yarıştırıyoruz. Onunki aramışta kontrole çağırmış. Hastane cantasi nasil hazirlanir, doguma hazirlik vs diye kitapcik vermisler eline. 1 kizi var onu sormuslar nasil diye, demir ilaci mi ne ondan vermisler.. nasil ilgilendiklerini anlatiyor. Ben ilac yazdircam diye kendimi paraliyorim, Bmbenimkileri arayip ne zaman gelicem diye kovaliyorum. Allahim iyice sinirlerim bozuldu bu konulara benim. Insanda azicik sans olucak. Ne diyim ya.. Allah bildigi gibi yapsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…