Bulundugun topikte yazmıstım acele etme tadini cikar diyeKızlar bebeğin kolları bacakları 11.hafta sonunda görünür mü
Görülür :) 9-10. haftalarda kol tomurcukları oluşmuş oluyor.Kızlar bebeğin kolları bacakları 11.hafta sonunda görünür mü
Bende gördüm aslında ama bir kol bir bacak çıkıntısı gördüm doktor ona sonra bakcaz dedi bende diğerlerini göremedim diye korkuyorumGörülür :) 9-10. haftalarda kol tomurcukları oluşmuş oluyor.
O da birşeydir moralini bozma, ilerleme var demek ki. Bakalım yarın dohtor amca ne diyecek?O kadar az renk aciliyo ki sinir bozucu. Hemen gecmeyecek belli ki. Bildigin yarim ton aciliyor. Dun bordoysa bugun koyu kirmizi.Allah baska dertle sinamasin.
Heyecan korku telaş gözyaşı tebessüm hepsi bir arada:) ya herkes bişi diyo kafam çorba oluyor. Ultrasonda bir kol bir bacak çıkıntısı gördüm. Diğerlerini göremeyince korktum işteBulundugun topikte yazmıstım acele etme tadini cikar diyeheycanlisin tabii
Kıızzz sen daha şimdiden korkarsan eyvah eyvahhhBende gördüm aslında ama bir kol bir bacak çıkıntısı gördüm doktor ona sonra bakcaz dedi bende diğerlerini göremedim diye korkuyorum
Hamilelik zaten telaşlı korkulu bir süreç bir de gereksiz şeyleri takmamak lazım diye düşünüyorum..Bende gördüm aslında ama bir kol bir bacak çıkıntısı gördüm doktor ona sonra bakcaz dedi bende diğerlerini göremedim diye korkuyorum
Öyle gibi işim iş:)Kıızzz sen daha şimdiden korkarsan eyvah eyvahhh
Ne biliyim kolu bacağı olmadan doğan bebeklerde var insan endişe ediyor işte.Hamilelik zaten telaşlı korkulu bir süreç bir de gereksiz şeyleri takmamak lazım diye düşünüyorum..
Niye oluşmasıni niye olmasın ki? Korkulacak birşey yook. Stres daha zararlı.
Rahat geçirmek icin oyle hemen panik yapma. Guzel dusun ki guzel olsun hep boyle soylerim. Zamani gelince goreceksin zaten bi sure sonra götünü dönüp yatiyoÖyle gibi işim iş:)
:)))) çok motive ettiniz teşekkür ederim. Herkesin bebişleri Sağlıklı sıhhatli olsun inşallahRahat geçirmek icin oyle hemen panik yapma. Guzel dusun ki guzel olsun hep boyle soylerim. Zamani gelince goreceksin zaten bi sure sonra götünü dönüp yatiyoseni takmio esek sipasi
Bu garantiyi aldım artık durmam
Gittim canım doktordan daha cok seyi ben soledim. Kendim sordum kendim cevapladim nerdeyse. Bosuna isgal ediyorlar o koltuklari. Gencecik doktorlara ayirmak varken. İlacı kestik kendi kendine gecicek artik.
Tüh yaa Doktor şans işi gerçekten kimi çok iyi iken kiminin böyle ağzından kerpetenle laf alıyorsun hatta alamıyorsun :/Gittim canım doktordan daha cok seyi ben soledim. Kendim sordum kendim cevapladim nerdeyse. Bosuna isgal ediyorlar o koltuklari. Gencecik doktorlara ayirmak varken. İlacı kestik kendi kendine gecicek artik.
Sen naptın kasılmalar ne durumda? Daha iyi misin?
Korona mahvetti hepimizi ya. Doktorda ayrı dert benimki de bana trip atmıştı yüklemeyi devlette yaptırdığım için. Tek doktor kontrolünde olmalıymışım yoksa kafam karışırmışşA April wind Yalanci kasilmalar oldugunu biliyorsun zaten bal böceği. Gecer insallah ^_^
Düşen çeneni yesinler.düşsün düşsün baska kim kaldi zati. Azicik lak lak yapmis oluyoruz. O degil; kafani sisirmiyim diye o gun anlatmadım. Devletteki doktoruma kontrole gitmistim oda moralimi mahfetti atti. Yine geyik modundaydi. 2 aydir yoktu dis goreve gitmisti. Ozet gectim. Detayli sonuclarini anlattim ve seker sonucumu. Özeldeki doktorum gebelik şekeri demiyorum ben buna ama yediklerine dikkat etmeye devam demisti. Bu tuttu 75 lik yükleyelim dedi. Niye dedi anlamadim gerekcesi de yok. Hani ultrasona bakip dese, sunu gordum sunlardan dolayi vs dese anlarim. Ciktim hastaneden kafamda binbir soru. Doktoru degistiricem canimi sıktı. Yükleme bugundü gitmedim. Bu haftada yüklememi olurmuş. Ruh hastalari yaaaa..bi de benim 1. Kat komsumda hamile aramizda 5 gun var. Oda sinirimi bozup duruyo. Doktor aynı; yok ona idrar tahlili yapmista protein varmi diye bakmista bana niye bakmamismis. Asıl bana bakmasi lazımmış. Herkeste doktor maşallah
(Al benim çenemde düştüyazasım birikmiş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?