Sağol canım benim. Diğer konuya biraz küsüm :) Sessizce okuyorum sadece.Canım topiğinhayırlı olsun..Ama diğer konudan da ayrılma ❤
Nomunomuchua Doğum yapmış zaten :/Canım katıl ara ara ben de fırsat buldukça yazıyorum..Kafa Dengin bir kişi bile varsa yeterli.Sonuçta hamilelik sürecimizi paylaşıp birbirimizi destekliyoruz.
Zaten doğumlara az kaldı,daha bebeklerimizi paylaşacağız
Kafa dengi mevzusu degilde birisi bisey sordugunda cevap verdim hic muhattab olmadilar bu bikac kez ust uste geldi. Soru sordum April'dan baskasi cvp vermedi. Boyle birikince olanlar kenara cekildim daha da yazmam sanirim oraya tatlim :)Canım katıl ara ara ben de fırsat buldukça yazıyorum..Kafa Dengin bir kişi bile varsa yeterli.Sonuçta hamilelik sürecimizi paylaşıp birbirimizi destekliyoruz.
Zaten doğumlara az kaldı,daha bebeklerimizi paylaşacağız
Görmedim o mesajları canım ..Evet öyle olmaması gerekir..Yinede takmamak lazım canım .Boşver kim ne yaparsa kendisine olan saygısını gösterir.Kafa dengi mevzusu degilde birisi bisey sordugunda cevap verdim hic muhattab olmadilar bu bikac kez ust uste geldi. Soru sordum April'dan baskasi cvp vermedi. Boyle birikince olanlar kenara cekildim daha da yazmam sanirim oraya tatlim :)
Aaaa maşallah görmedim canım.Kaç haftalıktı? umarım erken olmamıştır.Sağlikla büyütsün inşallahNomunomuchua Doğum yapmış zaten :/
İlk Bebişimiz geldi yani
Etiketlemedim ayıp olmasın diye :)
29+5 imiş canım. İnşallahAaaa maşallah görmedim canım.Kaç haftalıktı? umarım erken olmamıştır.Sağlikla büyütsün inşallah
Ayyy erken sanki. Nasılmış durumu?29+5 imiş canım. İnşallah
Takmadım zaten o yuzden kenara cekildim. Olsun canim sorun degil napalim.Görmedim o mesajları canım ..Evet öyle olmaması gerekir..Yinede takmamak lazım canım .Boşver kim ne yaparsa kendisine olan saygısını gösterir.
Küvezdeymiş canım, 2 kilo olana kadarda çıkarmazlar büyük ihtimalle allah yardımcIsı olsunAyyy erken sanki. Nasılmış durumu?
Ah yeni gördüm bende ..Sağlıkla büyüyecek inşallah buna inanıyorum.Küvezdeymiş canım, 2 kilo olana kadarda çıkarmazlar büyük ihtimalle allah yardımcIsı olsun
Bdv ye konu açmış bende oradan gördüm tesadüfen.
Ayyy. Bak simdi aklima bir suru soru geldi.Küvezdeymiş canım, 2 kilo olana kadarda çıkarmazlar büyük ihtimalle allah yardımcIsı olsun
Bdv ye konu açmış bende oradan gördüm tesadüfen.
Ayyy amin insallah canim benim.Ah yeni gördüm bende ..Sağlıkla büyüyecek inşallah buna inanıyorum.
İnşallahh.Ah yeni gördüm bende ..Sağlıkla büyüyecek inşallah buna inanıyorum.
Korkma canım teknoloji gelişti, tıp ilerledi. Şükür o el kol bağlı tamamen şansa kalmış durumlar yok..Ayyy. Bak simdi aklima bir suru soru geldi.
Rabbim gönüllerimize göre versin.
Az zamanımız kaldı ya.. hem korku hem heycan..
Krem etki etmedi mi?
Kızlar bebeğin kolları bacakları 11.hafta sonunda görünür müAyy çok heyecanlıBakalımm
Yok canım beklemem o kadar, doktorum da zaten her zaman der randevu almana bile gerek yok hemen gel bir aksi durum olursa diye.
O kadar az renk aciliyo ki sinir bozucu. Hemen gecmeyecek belli ki. Bildigin yarim ton aciliyor. Dun bordoysa bugun koyu kirmizi.Krem etki etmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?