Hamileliğe Dair Herşey (Bir Ağustos Annesi)

Canım katıl ara ara ben de fırsat buldukça yazıyorum..Kafa Dengin bir kişi bile varsa yeterli.Sonuçta hamilelik sürecimizi paylaşıp birbirimizi destekliyoruz.

Zaten doğumlara az kaldı,daha bebeklerimizi paylaşacağız

Nomunomuchua Doğum yapmış zaten :/
İlk Bebişimiz geldi yani
Etiketlemedim ayıp olmasın diye :)

Kafa dengi mevzusu degilde birisi bisey sordugunda cevap verdim hic muhattab olmadilar bu bikac kez ust uste geldi. Soru sordum April'dan baskasi cvp vermedi. Boyle birikince olanlar kenara cekildim daha da yazmam sanirim oraya tatlim :)

Kafa dengi mevzusu degilde birisi bisey sordugunda cevap verdim hic muhattab olmadilar bu bikac kez ust uste geldi. Soru sordum April'dan baskasi cvp vermedi. Boyle birikince olanlar kenara cekildim daha da yazmam sanirim oraya tatlim :)
Görmedim o mesajları canım ..Evet öyle olmaması gerekir..Yinede takmamak lazım canım .Boşver kim ne yaparsa kendisine olan saygısını gösterir.

Küvezdeymiş canım, 2 kilo olana kadarda çıkarmazlar büyük ihtimalle allah yardımcIsı olsun
Bdv ye konu açmış bende oradan gördüm tesadüfen.
Ayyy. Bak simdi aklima bir suru soru geldi.
Rabbim gönüllerimize göre versin.
Az zamanımız kaldı ya.. hem korku hem heycan..

Ah yeni gördüm bende ..Sağlıkla büyüyecek inşallah buna inanıyorum.
İnşallahh.
Ayyy. Bak simdi aklima bir suru soru geldi.
Rabbim gönüllerimize göre versin.
Az zamanımız kaldı ya.. hem korku hem heycan..
Korkma canım teknoloji gelişti, tıp ilerledi. Şükür o el kol bağlı tamamen şansa kalmış durumlar yok..
Ne gerekli ise yapılıyor tüm imkanlar kullanılıyor. En riskli olan 23-28 hafta arasını atlatmış olmak bile bir şey inan ki.
Teyzem 33-34 haftalık doğum yaptı benimde. Şubat ayında. Onun haftası daha iyi olmasına rağmen 1700 kilo civarlarındaydı bebişi. 1 aya yakın küvezde kaldı, şimdi anasının kucağında küçük şey.
Sen yinede olumsuz düşünme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…