hamileliğe hazırlık...

selam arkadaşlar
ben de eşimle karar verdim artık bebek yapmaya. İlk korunmasız ilişkimde bir kimyasal gebelik durumu yaşadım. Baya üzüldüm çünkü polikistikover lı biri olarak ilk bir- iki denemede hemencik hamile kaldığımı düşünerek eşim de ben de çok sevinmiştik. Ama kısmet değilmiş.Doktorum 3 ay ara dedi. Eylülde inşallahhhhh

şimdi ben hangi testleri yaptırayım??? bütün herbişeye baktırmak istiyorum

merhaba . arkdşlar. bidi bebiş düşünüyoruz rabbim nasip ederse . yeni folk ast almaya başladım. git geller yaşıyorum.. bebişime bakabilirmiym eşime zaman ayırabilirmym diye... ama bazen de öyle çok istiyorumki hemen olsun doğsun diyorum.. mesela geçen çok düşündüm sanırım rüyamda bebek besliyordum mama vermeye çalışıyordm biraz zor geldi..
ama bazen allah nasip ederse ii anne olacağımı kolay bakacağımı düşünüyorum.. ayy çok kararsızım bana yardımcı olun.

off ya benden istemedi ben mi gidip bu testi istiyorum desem acaba. bu doktorlara da bişey denmiyor ki anacım hemen kızıyorlar

Bence sen iste canım,görüyorum da çoğu kişiye yapılmış.
Kızarsa da kızsın boşver,herkes kontrol amaçlı yaptırıyo zaten
Boşa mı para veriyoz doktorlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…