- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi pembe tokam
-
folık asıt hamıle kalmadan 3 ay önce baslanıyor folbıol var o günde 1 kez ıcılıyor folık plus günde 3 kez en önemlııs kızamıkcık gecırmedıysenız ası yaptırın hamılelıkte cok önemlı bu durum bende sızın dönemlerde düşünüyorum ıkıncıyı hayırlısı bakalım orkıde senın ılkmı bakarsın aynı zaman kalırız neyle korunuyorun ben hapı 4 ay önce bıraktım esım korunuyor suan
Ben de tam buna benzer bir konu açacaktım siz de yeni açmışsınız :) bende korunmayı bu hafta sonu bırakıyorum. hap ile korunuyorum bu hafta sonu hapım bitiyor yeni kutu almayacağım. gelecek perşembe adetim başlayacak perşembeden önce doktora gitmeyi düşünüyorum jinokolij muayne test filan ne yapılması lazımsa yaptırmak istiyorum fakatadetime kısa bir zaman kaldığı için acaba uygun düşermi yoksa adetim bittikten sonra mı muayneye gitmeliyim karar veremedim :26:
aynı zamanda sizinde sorduklarınızında cevabını merakla bekliyorum. Acaba artık bebiş düşündüğümüz için böyle meraklı evhamlımı olduk anlamadım ben
canım hapı bıraktıktan sonra hamile kalmak için vücuduna zaman vermelisin. haptan arınıp kendine gelmesi için. 2-3 ay hamile kalma. doktora gittiğinde doktor da söyleyecektir.
ceydacım kecıboynuuzu kürüde dene ıstersen bzı yapmsıtık ılk bebegımde hareketlı sperm sayısını arttırıyor
kayanamakta olan yarım lt suya 4-5 kecıboynuzu kırarak atılır kaynayınca kapatıp 5 dk beklenır sonra ıcınden kecı boynuzu parcaları cıakrılır suyu 1 brdk gece yatarken 1 bardk sabah ac karnına 2 hafta böyle gıdıyor sonra günde 1 keze ınıyor tavsuye ederim
folık asıt hamıle kalmadan 3 ay önce baslanıyor folbıol var o günde 1 kez ıcılıyor folık plus günde 3 kez en önemlııs kızamıkcık gecırmedıysenız ası yaptırın hamılelıkte cok önemlı bu durum bende sızın dönemlerde düşünüyorum ıkıncıyı hayırlısı bakalım orkıde senın ılkmı bakarsın aynı zaman kalırız neyle korunuyorun ben hapı 4 ay önce bıraktım esım korunuyor suan
merhabalar,
Dogum kontrol hapını ocak ayında bıraktım mayısta denemelere basladık. 3 ay hamıle kalmamaya calısın denıldıgı ıcın. fakat hala bebek sahıbı olamadık uzerınden onca ay gecmesıne ragmen. hapın coktan etkısı gecmıstır ve bunyemden kendıne geldıgını dusunuyorum fakat halen daha beklemedeyız. folık asıtte kullandım, esımde saglıklı sperm uretebılmesı ıcın ılac kullandı yıne tık yok. hayırlısı bakalım. bu ay da olmazsa sogan kurune baslıycam.
kızlar ben şubat mart gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum.hamile kalmadan önce nelere dikkat etmek gerek? hangi vitaminleri almak gerek. tabi ki bugünlerde zaman bulursam doktora da gideceğim ama burda bir ön hazırlık yapayım dedim.mesela folik asiti ne zaman almak lazım.kaç ay kullandınız siz.başka vitaminler aldınız mı?.yada bu hazırlıklara gerek yok mu.işte bunun gibi şeylerde paylaşımlarınız olursa çoook sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?