- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
- Konu Sahibi pembe tokam
anladım ilk önce bi gidip muayene mi olsam diye düşünüyorum ama şimdi de çalısıyorum devlete zaten gidemem özele de gidemiyorum zaman yok cumartesileri de çalısıyorum.4 ay kadar önce devlete gittim kontrol için liste yaptım işte doktora gösterdim gebelikten önceki kontrolleri yaptırmak istiyorum dedim adam benle dalga gecer gibi kızım dediğin gibi bi kontrol yok dedi listeyi gösterdim biz burda yapmıyoruz istersen özele gider yaptırırsın için rahat etsin diye ama senin daha yasın kacta böyle pinpirikleniyorsun siz 1 sene calısın olmazsa bana yine gelirsin dedi hamile oldugumu ögrenirsem zaten calısmıycam.o zaman gerekn herseyi yaptırrım dioyrum ama of of bu aralar sıkıntıdayım.benm agzımda sık tekrarlayan aft var ve cıktıgında da 2 tane cıkıyo onun sebebini ögrenmem lazım önemli bi hastalıgın belirtisi filan mı.bi de sırtımda sivilceler filan da var gecen netten baktım bagırsak bakterisi yol acıyormus ona da.eğer öle hastalıklarım varsa doktora gitmedim tabi daha ama bebek olursa ona zararı olurmu aceba.neyse hayırlısı bakalım