Hamilelige hazirliksiz yakalandim

Korkma o kadar benim kuzenim sigarayı hiç bırakamadı bişey olmadı ama byndan sonra içme. Bende de d vitamini eksikliği vardı hemde baya ama endişe etmedi doktorlar bence korkma bu kadar

Korkma o kadar benim kuzenim sigarayı hiç bırakamadı bişey olmadı ama byndan sonra içme. Bende de d vitamini eksikliği vardı hemde baya ama endişe etmedi doktorlar bence korkma bu kadar
Içim rahatliyo böyle çok teşekkür ederim ya kimseyle konuşamıyorum sigarayı gizli içtiğim için

Içim rahatliyo böyle çok teşekkür ederim ya kimseyle konuşamıyorum sigarayı gizli içtiğim için
Bir anda bırakmak kolay olmaz hak veriyorum ben hayatımda hiç kullanmadım ama insanlardan duyuyor görüyorum. Bazılarının midesi bulanıyor içemiyor belki öyle olur

Bir anda bırakmak kolay olmaz hak veriyorum ben hayatımda hiç kullanmadım ama insanlardan duyuyor görüyorum. Bazılarının midesi bulanıyor içemiyor belki öyle olur
Şu saate kadar bisey olmamis olsunda ben bırakırım bebeğim Iyi olsun yeter ki evet çok zor çok denedim olmadi ama konu bebek olunca herşeyi göze aldim

Sıkıntı etme canim benim kuzenim en agir ilaclari icmisti bilmeden folik asit vermediyse eczaneden al ozel zaten her doktorun anlasmasi farkli sanirim benimki folattroydu arastirdim bayagi iyiymis. Bundan sonra dikkat et beslenmene. Ben ilk 3 ay asiriii dikkat etmistim. 4.ayda saglikli beslenmekten biktim doktor dedi ki ilk 3 ay bebek anneden fazla bir sey almiyor asil onemli olan 3aydan sonra

Karnin ne zaman belli oldu peki her insana göre farklıdır ama ortalama aynı haftalarda belli olur heralde:)

Şu saate kadar bisey olmamis olsunda ben bırakırım bebeğim Iyi olsun yeter ki evet çok zor çok denedim olmadi ama konu bebek olunca herşeyi göze aldim
Doktor bişey demedi mi sana vitamin eksikliğin hakkında sorun olmaz falan sen neden korktun

Gecikmişsin ama bundan sonra kullanalım dedi ben 9.haftada öğrendim hicbirseyime dikkat edemedim ilk trimesterin bitmesine ne kalmış ki surda çok üzüldüm gelişimine zarar verecek bisey olduysa diye

Merhaba, ben de hazırlıksız hamile kalanlardanım. Bilmeden de kullanılmaması gereken ilaçlar kullandım. Arada sigara içmiştim. Hamilelik öyle basit bir şey değil biraz sağlıksız hareket edince çocuğa bisey olcak diye bisey yok. Hamileyken de kilo veren çok insan var. Zaten hamilesiniz diye aman aman bir kaloriye ihtiyacınız yok. Normal bir insanın yediğinden 200 kalori daha fazla sadece diye biliyorum. Diiyetisyene gidebiliyorsanız o yönlendirsin sizi.

Karnin ne zaman belli oldu peki her insana göre farklıdır ama ortalama aynı haftalarda belli olur heralde:)
Tam hatirlamiyorum 4 haftada bir resim cekiliyodum simdi ona baktim. 8. Haftada ayva gobegim var 12.haftada daha belirgin ben bayagi kilo aldim yalniz 22 kilo aldim 28 ile 32.haftalar arasi bayagi bir sismisim kilo mu odem mi bilmiyorum dikkat et oraya

Teşekkür ederim cevaplarınız için herkese soruyorum size de sorayim karnınız disaridan belli mi artık peki

:) ya ben de korkuyorum çok kilo almaktan boyumda kısa zaten :)

Benim karnım 7. Ayda belli olmaya başladı cankm . Kişiden kişiye değişir

Benim karnım 7. Ayda belli olmaya başladı cankm . Kişiden kişiye değişir
Inşallah benimde öyle olur ya hoş benim karnım bebek yokken de 6 aylik duruyodu ama en azından böyle kalsın biraz 5. Aya kadar falan idare edeyimde sonra istediği kadar ciksin:)

Beslenmene dikkat et canim hamur isi yeme benim istahim cooook acikti. Bulantim falan hic olmadi masallah ama dogumdan sonra emzirirsen hizli gidiyor. 1 ay oldu 13 kilo verdim bile
Yaa o kadar hızlı gidiyo mu çok sevindim valla yuvarlanirim yoksa :)

Inşallah benimde öyle olur ya hoş benim karnım bebek yokken de 6 aylik duruyodu ama en azından böyle kalsın biraz 5. Aya kadar falan idare edeyimde sonra istediği kadar ciksin:)
Bende biraz topluyum, birde çok fazla bulantım vardı , ben söylemesem kimse anlamıyordu

Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsinz insAllah
İlk 5-5.5 aya (20-25. Haftalar) kadar çok belli olmaz tabi kişiden kişiye göre de değişir kiyafet tercihiniz bol olursa kolay kolay kimse anlamaz benim ikinci hamileliğim 5 buçuk aya kadar söylemesem kimse bilemedi zaten bol da giyinmeyi severim kilo konusunda da yine ilk trimiser de kilo almadan aksine kilo vererek geçirebilirsiniz gerekirse diyetisyen desteği alım çok düşündürüyorsa bu durum Rabbim sağlıkla ilerletsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…