Içim rahatliyo böyle çok teşekkür ederim ya kimseyle konuşamıyorum sigarayı gizli içtiğim içinKorkma o kadar benim kuzenim sigarayı hiç bırakamadı bişey olmadı ama byndan sonra içme. Bende de d vitamini eksikliği vardı hemde baya ama endişe etmedi doktorlar bence korkma bu kadar
Bir anda bırakmak kolay olmaz hak veriyorum ben hayatımda hiç kullanmadım ama insanlardan duyuyor görüyorum. Bazılarının midesi bulanıyor içemiyor belki öyle olurIçim rahatliyo böyle çok teşekkür ederim ya kimseyle konuşamıyorum sigarayı gizli içtiğim için
Şu saate kadar bisey olmamis olsunda ben bırakırım bebeğim Iyi olsun yeter ki evet çok zor çok denedim olmadi ama konu bebek olunca herşeyi göze aldimBir anda bırakmak kolay olmaz hak veriyorum ben hayatımda hiç kullanmadım ama insanlardan duyuyor görüyorum. Bazılarının midesi bulanıyor içemiyor belki öyle olur
Kızlar merhaba daha öncede yazdım uzun süredir hamile kalamıyordum umudu kesmiştim bu yüzden ne diyet ne sağlıklı beslenme hiçbirşey yapmadım su an 9 haftalik hamileyim bi çok şeyi istemeden yanlış yaptım bilmeden sigara içtim vitamin kullanmadım korkuyorum ve merak ediyorum hamile olduğum dışarıdan ne zaman anlaşılır kimseye söylemek istemiyorum uzun bir süre kacinci haftada karnim belli olur ve ben 1.trimester içindeyken kilo verebilir miyim deneyimli anneler cevaplarsanız sevinirim hala soktayim doktoruma bisey soramadım bile şaşkınlıktan
Karnin ne zaman belli oldu peki her insana göre farklıdır ama ortalama aynı haftalarda belli olur heralde:)Sıkıntı etme canim benim kuzenim en agir ilaclari icmisti bilmedenfolik asit vermediyse eczaneden al ozel zaten her doktorun anlasmasi farkli sanirim benimki folattroydu arastirdim bayagi iyiymis. Bundan sonra dikkat et beslenmene. Ben ilk 3 ay asiriii dikkat etmistim. 4.ayda saglikli beslenmekten biktim doktor dedi ki ilk 3 ay bebek anneden fazla bir sey almiyor asil onemli olan 3aydan sonra
Bu ay daha cok belli ama bende şişkinlik var doktor normal dedi karnım belli oluyor su anSizin hamile olduğunuz dışarıdan ne zaman belli oldu peki
Doktor bişey demedi mi sana vitamin eksikliğin hakkında sorun olmaz falan sen neden korktunŞu saate kadar bisey olmamis olsunda ben bırakırım bebeğim Iyi olsun yeter ki evet çok zor çok denedim olmadi ama konu bebek olunca herşeyi göze aldim
Merhaba, ben de hazırlıksız hamile kalanlardanım. Bilmeden de kullanılmaması gereken ilaçlar kullandım. Arada sigara içmiştim. Hamilelik öyle basit bir şey değil biraz sağlıksız hareket edince çocuğa bisey olcak diye bisey yok. Hamileyken de kilo veren çok insan var. Zaten hamilesiniz diye aman aman bir kaloriye ihtiyacınız yok. Normal bir insanın yediğinden 200 kalori daha fazla sadece diye biliyorum. Diiyetisyene gidebiliyorsanız o yönlendirsin sizi.Kızlar merhaba daha öncede yazdım uzun süredir hamile kalamıyordum umudu kesmiştim bu yüzden ne diyet ne sağlıklı beslenme hiçbirşey yapmadım su an 9 haftalik hamileyim bi çok şeyi istemeden yanlış yaptım bilmeden sigara içtim vitamin kullanmadım korkuyorum ve merak ediyorum hamile olduğum dışarıdan ne zaman anlaşılır kimseye söylemek istemiyorum uzun bir süre kacinci haftada karnim belli olur ve ben 1.trimester içindeyken kilo verebilir miyim deneyimli anneler cevaplarsanız sevinirim hala soktayim doktoruma bisey soramadım bile şaşkınlıktan
Tam hatirlamiyorum 4 haftada bir resim cekiliyodum simdi ona baktim. 8. Haftada ayva gobegim var 12.haftada daha belirgin ben bayagi kilo aldim yalniz 22 kilo aldimKarnin ne zaman belli oldu peki her insana göre farklıdır ama ortalama aynı haftalarda belli olur heralde:)
Teşekkür ederim cevaplarınız için herkese soruyorum size de sorayim karnınız disaridan belli mi artık pekiMerhaba, ben de hazırlıksız hamile kalanlardanım. Bilmeden de kullanılmaması gereken ilaçlar kullandım. Arada sigara içmiştim. Hamilelik öyle basit bir şey değil biraz sağlıksız hareket edince çocuğa bisey olcak diye bisey yok. Hamileyken de kilo veren çok insan var. Zaten hamilesiniz diye aman aman bir kaloriye ihtiyacınız yok. Normal bir insanın yediğinden 200 kalori daha fazla sadece diye biliyorum. Diiyetisyene gidebiliyorsanız o yönlendirsin sizi.
:) ya ben de korkuyorum çok kilo almaktan boyumda kısa zaten :)Tam hatirlamiyorum 4 haftada bir resim cekiliyodum simdi ona baktim. 8. Haftada ayva gobegim var 12.haftada daha belirgin ben bayagi kilo aldim yalniz 22 kilo aldim28 ile 32.haftalar arasi bayagi bir sismisim kilo mu odem mi bilmiyorum dikkat et oraya
Beslenmene dikkat et canim hamur isi yeme:) ya ben de korkuyorum çok kilo almaktan boyumda kısa zaten :)
Inşallah benimde öyle olur ya hoş benim karnım bebek yokken de 6 aylik duruyodu ama en azından böyle kalsın biraz 5. Aya kadar falan idare edeyimde sonra istediği kadar ciksin:)Benim karnım 7. Ayda belli olmaya başladı cankm . Kişiden kişiye değişir
Yaa o kadar hızlı gidiyo mu çok sevindim valla yuvarlanirim yoksa :)Beslenmene dikkat et canim hamur isi yemebenim istahim cooook acikti. Bulantim falan hic olmadi masallah ama dogumdan sonra emzirirsen hizli gidiyor. 1 ay oldu 13 kilo verdim bile
Bende biraz topluyum, birde çok fazla bulantım vardı , ben söylemesem kimse anlamıyorduInşallah benimde öyle olur ya hoş benim karnım bebek yokken de 6 aylik duruyodu ama en azından böyle kalsın biraz 5. Aya kadar falan idare edeyimde sonra istediği kadar ciksin:)
Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsinz insAllahKızlar merhaba daha öncede yazdım uzun süredir hamile kalamıyordum umudu kesmiştim bu yüzden ne diyet ne sağlıklı beslenme hiçbirşey yapmadım su an 9 haftalik hamileyim bi çok şeyi istemeden yanlış yaptım bilmeden sigara içtim vitamin kullanmadım korkuyorum ve merak ediyorum hamile olduğum dışarıdan ne zaman anlaşılır kimseye söylemek istemiyorum uzun bir süre kacinci haftada karnim belli olur ve ben 1.trimester içindeyken kilo verebilir miyim deneyimli anneler cevaplarsanız sevinirim hala soktayim doktoruma bisey soramadım bile şaşkınlıktan
Gidiyo tabii 8 kilosu dogumda gitti bebek su plesanta ödem falanYaa o kadar hızlı gidiyo mu çok sevindim valla yuvarlanirim yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?