hamileliğe kara verenler ve ilk deneme :)

mev_sim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
47
0
96
Muğla
selam kızlar ilk bebişi düşünenler kimler? ve ilk denemede hamile kalma sansı nedir paylaşırmısınız kızlar

Canim bende 3 aydir d.kontrol hapini biraktim ama hala kalamadim her ay haxi yolu bekler gibi bekliyom adet gunumu;( cok zorrr ya

Canim bende 3 aydir d.kontrol hapini biraktim ama hala kalamadim her ay haxi yolu bekler gibi bekliyom adet gunumu;( cok zorrr ya

hayy allah canım peki doktora göründün mü? öncelikle sabırlar diliyorum...bizim ilk denememiz daha bakalım benim durumum ne olacak bende çok merak ediyorum Allah ım hayırlısını versin inşallah...

hayy allah canım peki doktora göründün mü? öncelikle sabırlar diliyorum...bizim ilk denememiz daha bakalım benim durumum ne olacak bende çok merak ediyorum Allah ım hayırlısını versin inşallah...
Insallah canim ya zayen hastanade gorevliyim bi kere test yaptordim negatif cikti gecen ay4 gun grcikince yine yaptiriyim dedim bi umut tupleri aldim lab. Giduerken bir wc gidiyim dedim adet olmusum cok kotu oldum oyuzden kan testi yaptirmafan idrari dusunucem bu ay ara ara kasigima agri giriyo goguslerim aciyo ama belki psikolojiktir dijorum :2:

merhaba canım bir şey paylaşmak istiyorum seninle şuan çok heyecanlıyım akıl ver bana lütfen adet günüm 4 gün gecikti göğüslerimde acayip bir hassasiyet var ve test aldım ilk defa yapıcam ama hala yapmadım korkuyorum göreceğim sonuçtan belkide bilmiyorum birde sabahın ilk saatlerinde daha net sonuç verir yazıyor prospektüsünde acaba sabah mı yapsam testi yoksa hemen mi?

mrb gecikme varsa hemende yapabilirsin cnm varsa en kötü silik çıkar hakkında hayırlsı sonucu yaz hemen

Testin resmini paylaş istersen fikrimizi söyliyelim:)ama silikte olsa cizgi varsa büyük ihtimal gebesin:))

canım senin verdiğin cesaretle testi yaptım ikinci çizgi çok silik ne var ne yok gibi anlayamadım ben

seni ne umutlu ne umutsuz yapmak isterim bende dün test yaptım silik çıktı sabah yaptım hiçbirşey yok. bugün kan testi ve negatifti. ama bir resim koy bakalım bizde. hinşallah ham,şsindir.

seni ne umutlu ne umutsuz yapmak isterim bende dün test yaptım silik çıktı sabah yaptım hiçbirşey yok. bugün kan testi ve negatifti. ama bir resim koy bakalım bizde. hinşallah ham,şsindir.

yükledim resimleri ama belli belirsiz çözemedim ben bunu sizce durum ne kızlar?

Eklentiler

• $20140312_175008.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $20140312_174938.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 50
cnm aynı benimki gibi, benim konuma bak görürsün, bnmde aynıydı pazar günü, bugün itibaryile b hcg 357 çıktı gebeyim:)

Hemen yap kizzzz ins cikar merak ettim hadii

Csnim bunu yazdigimda megersem hamileymisim suan 8 haftalik hamileyim ben 3 gun varken yaptim i,testii silik cikti ve ertesi gun esime solemedim tabi 14 subatta kan testi yaptim ve 4 haftaliK hamileydim sen hemen bi yarin kan testi yaptir test tesmini net goremedim telden girdigimden ama arkadaslar silik oldugunu yazmis haber et emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…