merhaba kızlar
ben de ilk denemeye nisanda başlıycam inş. tabi cok heyecanlı bir durum. ama strese de girmemek lazım (hoş böyle diyorum ama bunu başarabilecek miyim bilmiyorum) çünkü stresli olunca daha zor oluyo diyo tecrübeler
merhaba kızlar
ben de ilk denemeye nisanda başlıycam inş. tabi cok heyecanlı bir durum. ama strese de girmemek lazım (hoş böyle diyorum ama bunu başarabilecek miyim bilmiyorum) çünkü stresli olunca daha zor oluyo diyo tecrübeler
hayır çalışmıyorum canım. dershaneye gidiyorum kpss ye hazırlanıyorum.
İnşş hem bebiş olur hemde istedigin yeri kazanırsın canım:)
Merhabalar kizlar, ben 27 yasibdayim 4 yillik evliyim ilk defa bu ay korunmayi biraktik. Son adet tarihim 01.03.2014 ayin 10unda ilk denemeyi yaptik ve 18ine kadar devam. Insallah cok beklemeden hemen bu ay guzel haberi alirimsizle de paylasirim. Sizce ne zaman idrar tahlili yapmaliyim?
ya latif
Kür yada ovulasyon testi denedinmi hiç?
Bu ay soğan kurune basladim 7gun icebildm migdem bulandı braktm ovulasyon testidr kullandm bu ay cift grdum 4gn once fakat braz silikdi ertsi gun yapdigim braz daha silikdi sanrm ogn yumrtladm blmyrm umdm yk pek
En azın denemişsin:)ovulasyon testleri benimde yorumlardan okudugum kadarıyla karışık biraz t çizgisi koyu oldugu zaman diyolar ama onuda yakalamak biraz zahmetli sanırım.bal tarçın çörekotunu deneyebilirsin çok etkili diyolar faydasını gören olmuşbende denemeyi düşünüuorum bunları inş faydasını görürüz:)))
Sogan kurunu denedm tiksine tiksine ictim artk migdeyi bozucam :)
Valla blmym cnm pko hastasym ben
oluruna bırakalım en iyisi bu ve düşünmeyelim:)
ayyy ne kadar güzel çok sevindim senin adına canım tebrik ederim :) tahlil yaptırınca hemen paylaşıcam sizinle canım :)
kızlaaaaarrrr 18 martta yaptırdığım tahlil sonucuna göre 5 buçuk haftalık hamileyimmmm :)
Hadi gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallah hayırlısıyla.
Merhaba kızlar,bende bir buçuk yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz hayırlısıyla.Doktorum folik asit verdi. Martı 17 sinde adet olucakken martın 4 de adet oldum ve çok ağrılı oldu ki normalde hiç ağrım olmaz ve de çok düzensiz oldu. 3 gün bitti kesildi,sonra tekrar azar azar gelip 6 günü buldu. Bende dayanamayıp üçüncü günün kesilince idrar testi yaptım,baktım bişey yok acelemde vardı,incelemedim.bir gün sonra tekrar baktım silik çizgiydi.testte bir gün sonraya itibar olunur mu,aklım karıştı ne yapmalıyım sizce,bir sonraki adetim beklemeli miyim yoksa tekrar mı test yapmalıyım. Çünkü adetim hiç böyle olmadı,birde silik çizgi aklımı karıştırdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?