merhaba canım bir şey paylaşmak istiyorum seninle şuan çok heyecanlıyım akıl ver bana lütfen adet günüm 4 gün gecikti göğüslerimde acayip bir hassasiyet var ve test aldım ilk defa yapıcam ama hala yapmadım korkuyorum göreceğim sonuçtan belkide bilmiyorum birde sabahın ilk saatlerinde daha net sonuç verir yazıyor prospektüsünde acaba sabah mı yapsam testi yoksa hemen mi?
yükledim resimleri ama belli belirsiz çözemedim ben bunusizce durum ne kızlar?
Csnim bunu yazdigimda megersem hamileymisim suan 8 haftalik hamileyim ben 3 gun varken yaptim i,testii silik cikti ve ertesi gun esime solemedim tabi 14 subatta kan testi yaptim ve 4 haftaliK hamileydim sen hemen bi yarin kan testi yaptir test tesmini net goremedim telden girdigimden ama arkadaslar silik oldugunu yazmis haber et emi
canım bende sennle aynı durumdaydım bence direk kan testi yaptır ben 4 gün gecikmede evde kendim yaptım ama sonuç negatif çıktı 2 gün daha geçti hala adet olmadım hastanede kan testi yaptırdım sonuç pozitifti direk hastaneye git bence
Canim hemen test yap aşina çok heyecanlandim testin sonucunu mutlaka paylaş inş Rabbim umudunu kurmaz
Dualarimiz seninle canim hakkina hayirli olur herşey insamin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin sonucu paylaşıcam merak etmeyin :)
heyecan bastı şimdi beni yaaaa :) eşime nasıl söyliycem ama ne olduğuda belli değil çok da kaptırmayayım kendimi değil mi canım?
slm kızlar. ben de geçen ay denedim ama tutturamadık, regl oldum. bu ay çalışmalara devam artık. allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlı zamanda.
Hoşgeldinn:)bende nisanda başlıcAm:)sen ne kadardır evlisin?
hoşbuldum tatlım :) temmuzda 4 yıl dolacak canım. geçen yaz 2 ay denememiz oldu fakat ben biraz rahatsızlanınca yarım kaldı. şimdi tekrar başladık hayırlısı artık. sen ne kadardır evlisin ve yaşın kaç?
Benim 8 ay oldu daha yeniyim:))yaşım 26.inşş en kısa sürede hamiş kalırız:))
Inşallah canım hakkımızda hayırlısı. Sen neden nisanı bekliyorsun?
ayyy ne kadar güzel çok sevindim senin adına canım tebrik ederim :) tahlil yaptırınca hemen paylaşıcam sizinle canım :)
Sen çalışıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?