hamileliğe kara verenler ve ilk deneme :)

canım bende sennle aynı durumdaydım bence direk kan testi yaptır ben 4 gün gecikmede evde kendim yaptım ama sonuç negatif çıktı 2 gün daha geçti hala adet olmadım hastanede kan testi yaptırdım sonuç pozitifti direk hastaneye git bence

ayyy ne kadar güzel çok sevindim senin adına canım tebrik ederim :) tahlil yaptırınca hemen paylaşıcam sizinle canım :)

evet en garantisi o canım teşekkürler paylaşımın için...

slm kızlar. ben de geçen ay denedim ama tutturamadık, regl oldum. bu ay çalışmalara devam artık. allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah hayırlı zamanda.

heyecan bastı şimdi beni yaaaa :) eşime nasıl söyliycem ama ne olduğuda belli değil çok da kaptırmayayım kendimi değil mi canım?

Gerçekten çok heyecanlı bi durumm bence eşine güzel bir sürpriz yap inşş en kısa sürede banada nasip olur:)ilk denemenizmiydi mevsim?

Beklemek kadar zor bisi yok ya benm bu 5ayim ve bekliyorm ama umudum yk gbi

Hoşgeldinn:)bende nisanda başlıcAm:)sen ne kadardır evlisin?

hoşbuldum tatlım :) temmuzda 4 yıl dolacak canım. geçen yaz 2 ay denememiz oldu fakat ben biraz rahatsızlanınca yarım kaldı. şimdi tekrar başladık hayırlısı artık. sen ne kadardır evlisin ve yaşın kaç?

Benim 8 ay oldu daha yeniyim:))yaşım 26.inşş en kısa sürede hamiş kalırız:))

merhaba kızlar

ben de ilk denemeye nisanda başlıycam inş. tabi cok heyecanlı bir durum. ama strese de girmemek lazım (hoş böyle diyorum ama bunu başarabilecek miyim bilmiyorum) çünkü stresli olunca daha zor oluyo diyo tecrübeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…