hamılelige karar vermek

sans30

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
502
62
298
İçel Mersin
evlılıgımın 3. yılındayım.çocuk konusunda çok kararsız kaldım eşim çok istiyor ama ben çok korkuyom.bı yanımda istıyo.

eşinle olan uyumunuza güveniyorsanız artık hic düşünmeyin artık vakti gelmis bence ben de kararsızdım ama bızımkı kendi gelmek istedi:D ilk anda korkmustum biraz ama simdi tek düsünebildigimiz sey o ve gercektende dünyanın en güzel seyi bu sanırım

Merhabalar Arkadaşlar,
Bence bu konu hafife alınacak bir konu olmadığı için "bencede artık zamanı gelmiş" gibi sözler yapmak herkes için geçerli değildir ve doğruda değildir diye düşünüyorum. Herkes kendi bilmesi gerekmektedir. Amma 1 yıl evliler amma 10 yıl evliler. Hiç farketmez. Herkes kendi bilmesi gerek doğru zamanı.

Bebeğin bir kere doğduktan sonra bıkınca, kimseye veremiyorsun arkadaşının çocuğunu bıkınca verdiğin gibi. O artık sende kalıyor.

Saygılar ve Sevgiler,

Merhabalar Arkadaşlar,
Bence bu konu hafife alınacak bir konu olmadığı için "bencede artık zamanı gelmiş" gibi sözler yapmak herkes için geçerli değildir ve doğruda değildir diye düşünüyorum. Herkes kendi bilmesi gerekmektedir. Amma 1 yıl evliler amma 10 yıl evliler. Hiç farketmez. Herkes kendi bilmesi gerek doğru zamanı.

Bebeğin bir kere doğduktan sonra bıkınca, kimseye veremiyorsun arkadaşının çocuğunu bıkınca verdiğin gibi. O artık sende kalıyor.

Saygılar ve Sevgiler,

Katiliyorum,ne zaman hazir hissedilirse ozaman olmali, zamani gelip gelmedigine insanlar kendileri karar verebilir cevredekiler degil.

Back
X