Hamilelige zayıf başlayanlar

KIRMIZILIKUCUKKIZ

Melisa'cım 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
2.784
4.638
333
Hamilelikte zayıf başlayanlar kaç kilo aldınız doktorunuz kaç kiloya kadar normal diyor. Ben 44le başladım ve çok hızlı kilo alıyorum 19. Haftamda 52 kilo oldum. O kadar şaşırıyorum ki hayatımda en fazla 48 kilo olmuştum o da yıllar önce bir kere.
Son aylarda daha fazla kilo alınıyormuş. Her tartiya çıktığımda kilo artışı görüyorum. Sizde durumlar nasil doktorunuz ne diyor.

Canım benim boyum 1.70 kilom evlenirken 58di sonra 63 falan oldu birkaç ayda hamile olduğumu öğrendim sevinçten iki kilo aldık bizdeki de ne kafa :halay: bende hızlı kilo alıp hızlı kilo verenlerdenim şimdi 67 kiloyum korkuyorum 85 90 kesin olurum diyorum ama napayım aç da kalamiyorum üstelik yemezsem eşim sinirleniyor ye niye yemiyorsun diyor ortada kaldım

Ye canim tabii ki ye de işte kış olunca ister istemez hareketsizlesiyoruz.. şöyle havalar güzel olsa yürüsek belki bu kadar hızlı kilo almayız. Ama hamilelikte normal kiloyla başlayanlar ya da kilolu başlayanlar bu kadar hızlı kilo almıyor sanki. Normal bisey mi acaba bizim bu durumumuz

bende 52 ile hamile kaldım sonra ilk 3 ayda 47 kiloya düştüm ( kusmaktan ) şu an 34. haftamdayım 59 kiloyum son 1 ayda nekadar alırım bilemiyorum :)

Ben hiç kilo vermedim homini gırtlak yiyip oturuyorum. Oturan boğa gibiyim gözümün önünde yemekler uçuşuyor sanki. Noldu bana anlamadım. Doktorum kilo durumum hakkında bisey demedi sizinkiler bisey dedi mi.

8 ila 12 kilo almak zaten normal
benim ilk başlarda kızıma genelde gitti kilolarım gerçi şu an kilo alımım durdu
bebeğim 1 hafta ileriden gidiyorken şimdi 1 hafta geriye düştü son ay iştahım sıfır :(
ayın 17 sinde gidicem bakalım doktor nediyecek

8 ila 12 kilo almak zaten normal
benim ilk başlarda kızıma genelde gitti kilolarım gerçi şu an kilo alımım durdu
bebeğim 1 hafta ileriden gidiyorken şimdi 1 hafta geriye düştü son ay iştahım sıfır :KK43:
ayın 17 sinde gidicem bakalım doktor nediyecek
Ama ben şimdiye kadar 8 kilo aldım zaten :deli: senin kilo alimin normal de benumki ucuk. acaba diyorum zayıf başladığım için sen daha çok alabilirsin diyen olur mu :KK53:

Canım bende 50 kiloyla basladım 4 aylık gebeyim sadece 2 kilo aldım :) oğlum da hiç bi sorun yok aksine hafta olarak ilerde gidiyor doktor yediklerin direk bebegine yarıyor saglıklı olan ilk aylarda kilo almamak zaten dedi ama kulaga bi tuhaf geliyor yine de göbeğim bariz belli ve sadcee 2 kilo almışım :halay:

Hamilelikte zayıf başlayanlar kaç kilo aldınız doktorunuz kaç kiloya kadar normal diyor. Ben 44le başladım ve çok hızlı kilo alıyorum 19. Haftamda 52 kilo oldum. O kadar şaşırıyorum ki hayatımda en fazla 48 kilo olmuştum o da yıllar önce bir kere.
Son aylarda daha fazla kilo alınıyormuş. Her tartiya çıktığımda kilo artışı görüyorum. Sizde durumlar nasil doktorunuz ne diyor.
Bnde 45 kiloyla başladım en son 53 çıkmistim şimdi kaç kilo oldum bilmiyorum :) bn kilo alamıyorum diye üzulen biriydim şimdi 50yi gormek beni çok mutlu ediyor :kk77:

ben 41.5 le hamile kaldım şu an 25.haftam 52 kiloyum

44 kiloyla iyiki sana bişey olmamış. Kız ben 53 kiloydum bana senin çocuğun olmaz diyip durdular. Allah'ın hikmeti vücudun güçleniyor bebiş gelince kaldır indir gece uyuma gündüz uyuma sana güç Laz'ım takma kilolu değilsin ki

Bnde 45 kiloyla başladım en son 53 çıkmistim şimdi kaç kilo oldum bilmiyorum :) bn kilo alamıyorum diye üzulen biriydim şimdi 50yi gormek beni çok mutlu ediyor :kk77:
Doktorun ne diyor peki canim aşağı yukarı aynı gidiyoruz çünkü. Ben devlete gittiğim için doktorla çok muhabbet edemiyorum

ben 41.5 le hamile kaldım şu an 25.haftam 52 kiloyum
Doktorun bisey diyor mu canim.. aslında kilolarımız güzel de işte hızlı kilo almak beni korkutuyor. Çatlak oluşumu doğumda zorluk olur mu gibi seyelrdn dolayı.

44 kiloyla iyiki sana bişey olmamış. Kız ben 53 kiloydum bana senin çocuğun olmaz diyip durdular. Allah'ın hikmeti vücudun güçleniyor bebiş gelince kaldır indir gece uyuma gündüz uyuma sana güç Laz'ım takma kilolu değilsin ki
Boyum 1.56 zaten canim 34 bedendim. Şimdi bilemiyorum gobecigimden dolayı bedenle bi ilgim yok su an.. senin boyun kaç ki canim

38 kilo 1.60 boyum var. 16. Haftaya girdim gebeliğimde 40 kilo oldum. :)

Canım bende 50 kiloyla basladım 4 aylık gebeyim sadece 2 kilo aldım :) oğlum da hiç bi sorun yok aksine hafta olarak ilerde gidiyor doktor yediklerin direk bebegine yarıyor saglıklı olan ilk aylarda kilo almamak zaten dedi ama kulaga bi tuhaf geliyor yine de göbeğim bariz belli ve sadcee 2 kilo almışım :halay:
Bunu nasil başardınız yahu :deli:

Doktorun ne diyor peki canim aşağı yukarı aynı gidiyoruz çünkü. Ben devlete gittiğim için doktorla çok muhabbet edemiyorum

2 hafta sonra randevumuz var sorcam artık şimdiye kadar kilo hakkında bana hiç bir şey demedi canım herşey normal gidiyor dedi bakalım bir daha ki randevuyu dört gözle bekliyoruz :)

2 hafta sonra randevumuz var sorcam artık şimdiye kadar kilo hakkında bana hiç bir şey demedi canım herşey normal gidiyor dedi bakalım bir daha ki randevuyu dört gözle bekliyoruz :)
Canım sorunca beni de etiketlersen çok sevinirim. Benim de pazartesi kontrolüm ama devlet olduğu icin dediğim gibi bisey sormaya çok sıra gelmiyo ancak ultrasonla bakabiliyor. Sağolsun onu baya ayrıntılı yapıyor o yüzden memnunum ama sorularıma cevap bulamıyorum maalesef.

Doktorun bisey diyor mu canim.. aslında kilolarımız güzel de işte hızlı kilo almak beni korkutuyor. Çatlak oluşumu doğumda zorluk olur mu gibi seyelrdn dolayı.

Boyum 1.56 zaten canim 34 bedendim. Şimdi bilemiyorum gobecigimden dolayı bedenle bi ilgim yok su an.. senin boyun kaç ki canim
valla bana kalsa ben daha çok kilo almak istiyorum :D doktorum iyi gidiyosun gayet fit bi gebesin rahat rahat doğurursun böyle giderse diyor :D

Merhaba canım sağlıkla kucağına alirsin inşallah bebeğini.
Bende 45 kilo ile hamile oldugumu ogrendim. Benim hala bulantilarim devam ediyor ama yine de 1 kilo almışım :) ıkizlerime hamileyim inşallah yediklerim onlara yarar

Back
X