- Konu Sahibi moonspell_
-
Allah mutluluğunuz daim etsin canım :)
hayırlısı olsn ıns olur güzel haberlerını bekliyoruz
Tabiki Rabbim en iyisini bilir bizim için en hayırlı zamanı nasip etsin hep birlikte bekleyelim bakalım:)
Aynen öyle sizin bebiş ne zamandır bekletiyor sizi ?
Tabiki Rabbim en iyisini bilir bizim için en hayırlı zamanı nasip etsin hep birlikte bekleyelim bakalım:)
ben bu ay başlayacam daha henüz başlamadımama pko luyum diye kötü bir his var içimde sizin adetlerde bi düzensizlik var mı
genelde pco adet düzensizliği yapıyormuş ondan olmuyor gibisinden yazılar okudum bendede olmuyor çok şükürkötü düşünceleri at kafandan burda 5 sene bebek bekleyenler varbenim 1-2 gün gecikmeli ayları saymassak bir düzensizliğim yok Allaha şükür bir dönem vardı düzeldi.
Aynen öyle sizin bebiş ne zamandır bekletiyor sizi ?
bu arada sen ne kadardır bekliyorsun canım kaç aydır denemelerdesiniz
bizde yeniyiz canım ikinci ayımız olacak
hadi bakalım aynı dönem annesi oluruz inşallah
saol canım inşallah rabbim nasip eder yaa saat sayıyorum hala adet olmadım
aynennnnn
neyse unut gıtsın bu dusunceyı evlılıgının tadını çıkar
öfff o belirsizlik bi zulummmmmmmm :18:
aynısı bendede var canımm ya benımde bat 18 mart ama hala olmadımmm pcoluyumm ya duzenım yok zatennn ıkı gun gecıkınce kan yaptımm cıkmadı( acaba yınede varmıdır dıye ıcım ıcımı yıyoo halsızımmm yemek karartıomm sureklı bı tuhafımm ama bnlar glıfordan olabılır dıye umutlanmıyorumm (
Günaydın kızlaaarrrrr
Bugün ne alemdeyiz yeni mutlu hayırlı haberler var mı
günaydınlarr canım ben dün adet olmam gerekti olmadım hala sabah test yaptım bişe yok offff
hadi yaaa eğer olsaydı çıkardı sanırım testte neyse bakalım bekle birkaç gün daha gelmezzse kan testi yaptır o en kesin sonucu verir sana inşallah sonucun + oluuuurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?