Hamileliği birlikte bekleyelim mi ??

ben bu ay başlayacam daha henüz başlamadım ama pko luyum diye kötü bir his var içimde sizin adetlerde bi düzensizlik var mı

kötü düşünceleri at kafandan burda 5 sene bebek bekleyenler var benim 1-2 gün gecikmeli ayları saymassak bir düzensizliğim yok Allaha şükür bir dönem vardı düzeldi.

kötü düşünceleri at kafandan burda 5 sene bebek bekleyenler var benim 1-2 gün gecikmeli ayları saymassak bir düzensizliğim yok Allaha şükür bir dönem vardı düzeldi.
genelde pco adet düzensizliği yapıyormuş ondan olmuyor gibisinden yazılar okudum bendede olmuyor çok şükür yinede şu soğan kürüne başlayacam çok fayda gören olmuş hem belki kilocuklarıma da faydası olur hamiş olmadan önce atarım 5-6 kilo

öfff o belirsizlik bi zulummmmmmmm :18:

aynısı bendede var canımm ya benımde bat 18 mart ama hala olmadımmm pcoluyumm ya duzenım yok zatennn ıkı gun gecıkınce kan yaptımm cıkmadı ( acaba yınede varmıdır dıye ıcım ıcımı yıyoo halsızımmm yemek karartıomm sureklı bı tuhafımm ama bnlar glıfordan olabılır dıye umutlanmıyorumm (

bence bı daha test daha yaptırmalsın ıns hamılesındır gecmıs olsn tumm bebıs ısteyenlere allah nasip eder ama hayırlısından tabı kııı

Günaydın kızlaaarrrrr
Bugün ne alemdeyiz yeni mutlu hayırlı haberler var mı

günaydınlarr canım ben dün adet olmam gerekti olmadım hala sabah test yaptım bişe yok offff

Hadi yaaa eğer olsaydı çıkardı sanırım testte neyse bakalım bekle birkaç gün daha gelmezzse kan testi yaptır o en kesin sonucu verir sana inşallah sonucun + oluuuurrrr

hadi yaaa eğer olsaydı çıkardı sanırım testte neyse bakalım bekle birkaç gün daha gelmezzse kan testi yaptır o en kesin sonucu verir sana inşallah sonucun + oluuuurrrr

kazamız mübarek olsun yine oldum amannnn vardır elbet bir sebebi rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…