Hamileliği birlikte bekleyelim mi ??

arkadaşlar pazar günü öğrendim hamile olduğumu...en son adet tarihim 15 şubattı. ancak 24 marta kadar hep negatif çıktı hem kan hem idrar... hatta doktora gittim tarlusal verdi adet söktürücü. ayrıca bilmediğim için bel filmi çektirmiştim.tarlusal bitti hala adet olamayınca test yaptım ve pozitif çıktı... yalnız şu film olayından çok korkuyorum... bilmeden film çektiren var mı herhangi bir sorun oldu mu ne olur yardımcı olun...

tamam canım benim veririm ama onu testi yapiom bi türlü çift cizgiyi göremedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah nisan ayı hayırlı gelirde tüm isteyenler olur. bende yapıyorum göremiyorum ama görüncede nasıl olur bilmiyorum sanırım ağlamaktan kendime gelemem:))

tebrik ederim canım daaaa nasıl yani hep negatif çıktı :44: dr bakmadımı bakınca görmedimi :44: eğer dr görmediysede vardır bir sebebi canım Rabbim bebişine ve sana sağlık sıhhat versinn

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin hiç korkma daha çok erken bi dönemde film çektirmekten bir sorun olmaz komşum aynı senin gibi film çektirmişti ilk ayında hiçbirşey olmadı içini rahat tut çok erken bi dönemde birşey olmaaazzzz sen hamişliğin tadını çıkar

inşallah nisan ayı hayırlı gelirde tüm isteyenler olur. bende yapıyorum göremiyorum ama görüncede nasıl olur bilmiyorum sanırım ağlamaktan kendime gelemem:))

Canım inşallaaahhh bu ay görürsün ama Gördüğün anın fotoğrafını istiyoruuuuzzz:)))

benim geç döllenme olmuş :) 15 şubatta son adet gördüm martın 24 üne kadar negatifti hep... 24 ünde tarlusal başladım doktor bitince adet olursun demişti kaç gün geçti olmadım. gece üşümeleri ve çok sık idrara çıkma başladı... ayrıca normalde adet zamanı hiç göğüslerim acımaz nasıl acıdı nasıl acıdı bir baktım hamileyim evde 2 tane test yaptım pozitif hemen kan verdim 694 çıktı :) dünde verdim 1394 çıktı... ertesi gün 2 katı artmıştı.
tadını çıkarmaya gelince eşim istemiyor maddi yönden o nedenle tadını çıkartamıyorum. kıyamıyorumda bebeğime... ama o kürtaj olmamı istiyor ne yapsam ne etsem bilmiyorum. millet hamile olunca sevinir ben 3 gündür ağlıyorum...

nasıl kıyarım bilmiyorum . tarlusal verdişğinde doktor muayene etti bu kilo ile bebeğin olmaz tarlusal bitsin sana klomen başlayalım pco lusun dedi. kısırlık tedavisi başlayacaktı kendiliğinden oldu. ama eşim istemiyor gerçi içinde bulunduğumuz şart çok kötü resmi nikahımız var ama düğünü maddi yönden dolayı yaza yapacaktık. ailem düğün olmadan bana tepki gösterecek. ama ben böyle bir durumda bile kendiliğinden olmuş cana nasıl kıyarım ne olur bana bir akıl verin. annem ve eşimin korkusuna 3 gündür ağlıyorum....

Korunmadınız mı :44:

canım ben şimdi gördüm çift cizgiyi çok mutluyum anlatamam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396949807416.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 47

canım Allah ım rızkını verir zor bir durum ALLH ım verdiyse vardır elbet bi hikmeti

canım benim düğün olması şart mı?? hem düğünün olsun ne olacak ne güzel bebişinle olur işte.

canım benim düğün olması şart mı?? hem düğünün olsun ne olacak ne güzel bebişinle olur işte.

annem düğünde düğün diye diretiyor annemden korktuğum için aldırmak istiyorum. bugün ima ettim bana seni evlatlıktan reddederim falan dedi ... anne korkusuna cana kıyılır mı çıldırmak üzereyim
eşimde maddi yönden istemiyordu aldır demişti şimdi o yumuşadı aldır demiyor annemin korkusu kaldı içimde. 4 aylık evliyim. tayinle geldim memur olduğum için eş durumundan yararlanmak adına erken nikah yaptık dedik şimdi evlenelim düğünü yaza yaparız. ama annem düğün olmadan bebek olmasına ve dolayısıyla düğün iptaline çok kızacak . o kızacak diyede yavrumu bırakmak istemiyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…