- 10 Kasım 2013
- 807
- 298
- 53
- 35
- Konu Sahibi moonspell_
-
hadi ya ne ilginç ama rahat değil :) valla her yolu deniyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen valla hatta onu denedeği ay hamile kalmış umut kapısı işte söyliyim dedim
kızlar şu günlerde yumurtlama donemindeyim inşallah herkez bu ay hamiş olur :)
aman bugünleri kaçırma:) son gaz devam çalışmalara ve snrahaberini ver
tamam canım benim veririm ama onu testi yapiom bi türlü çift cizgiyi göremedim
arkadaşlar pazar günü öğrendim hamile olduğumu...en son adet tarihim 15 şubattı. ancak 24 marta kadar hep negatif çıktı hem kan hem idrar... hatta doktora gittim tarlusal verdi adet söktürücü. ayrıca bilmediğim için bel filmi çektirmiştim.tarlusal bitti hala adet olamayınca test yaptım ve pozitif çıktı... yalnız şu film olayından çok korkuyorum... bilmeden film çektiren var mı herhangi bir sorun oldu mu ne olur yardımcı olun...
arkadaşlar pazar günü öğrendim hamile olduğumu...en son adet tarihim 15 şubattı. ancak 24 marta kadar hep negatif çıktı hem kan hem idrar... hatta doktora gittim tarlusal verdi adet söktürücü. ayrıca bilmediğim için bel filmi çektirmiştim.tarlusal bitti hala adet olamayınca test yaptım ve pozitif çıktı... yalnız şu film olayından çok korkuyorum... bilmeden film çektiren var mı herhangi bir sorun oldu mu ne olur yardımcı olun...
inşallah nisan ayı hayırlı gelirde tüm isteyenlerolur. bende yapıyorum göremiyorum ama görüncede nasıl olur bilmiyorum sanırım ağlamaktan kendime gelemem:))
nasıl kıyarım bilmiyorum . tarlusal verdişğinde doktor muayene etti bu kilo ile bebeğin olmaz tarlusal bitsin sana klomen başlayalım pco lusun dedi. kısırlık tedavisi başlayacaktı kendiliğinden oldu. ama eşim istemiyor gerçi içinde bulunduğumuz şart çok kötü resmi nikahımız var ama düğünü maddi yönden dolayı yaza yapacaktık. ailem düğün olmadan bana tepki gösterecek. ama ben böyle bir durumda bile kendiliğinden olmuş cana nasıl kıyarım ne olur bana bir akıl verin. annem ve eşimin korkusuna 3 gündür ağlıyorum....
inşallah nisan ayı hayırlı gelirde tüm isteyenlerolur. bende yapıyorum göremiyorum ama görüncede nasıl olur bilmiyorum sanırım ağlamaktan kendime gelemem:))
Canım inşallaaahhh bu ay görürsün amaGördüğün anın fotoğrafını istiyoruuuuzzz:)))
Canım inşallaaahhh bu ay görürsün amaGördüğün anın fotoğrafını istiyoruuuuzzz:)))
canım ben şimdi gördüm çift cizgiyi çok mutluyum anlatamam
benim geç döllenme olmuş :) 15 şubatta son adet gördüm martın 24 üne kadar negatifti hep... 24 ünde tarlusal başladım doktor bitince adet olursun demişti kaç gün geçti olmadım. gece üşümeleri ve çok sık idrara çıkma başladı... ayrıca normalde adet zamanı hiç göğüslerim acımaz nasıl acıdı nasıl acıdı bir baktım hamileyimevde 2 tane test yaptım pozitif hemen kan verdim 694 çıktı :) dünde verdim 1394 çıktı... ertesi gün 2 katı artmıştı.
tadını çıkarmaya gelince eşim istemiyor maddi yönden o nedenle tadını çıkartamıyorum. kıyamıyorumda bebeğime... ama o kürtaj olmamı istiyor ne yapsam ne etsem bilmiyorum. millet hamile olunca sevinir ben 3 gündür ağlıyorum...
nasıl kıyarım bilmiyorum . tarlusal verdişğinde doktor muayene etti bu kilo ile bebeğin olmaz tarlusal bitsin sana klomen başlayalım pco lusun dedi. kısırlık tedavisi başlayacaktı kendiliğinden oldu. ama eşim istemiyor gerçi içinde bulunduğumuz şart çok kötü resmi nikahımız var ama düğünü maddi yönden dolayı yaza yapacaktık. ailem düğün olmadan bana tepki gösterecek. ama ben böyle bir durumda bile kendiliğinden olmuş cana nasıl kıyarım ne olur bana bir akıl verin. annem ve eşimin korkusuna 3 gündür ağlıyorum....
canım benim düğün olması şart mı?? hem düğünün olsun ne olacak ne güzel bebişinle olur işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?