- 12 Eylül 2015
- 34
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi Minik sercem
-
Kimse yokmuuuMerhaba arkadaslar hamilelik testi pozitif cikip hamile oldugunu hisseymeyen varmiii?
Daha oncede bir dusuk yaptim onda herseyi hissettim ama bunda karnimda bi kasilma falan yok canim bende cok kararsiz kaldm valla ne seviniyom ne uzuluyomKisiden kisiye degisebilir belirtiler,daha erken
Ayyy masaallah canim ya Allah uzun omur versin evladina benimkide ilk olacak gerci biri dusuk olduda 8 haftalik iken biraz korkularim var acikcasidaha yeni olduğu için normal canım ben adetim 5 gün gecikince kan testinde positif sonuç aldım 1-2 hafta sonrasına kadar hiç bişey hissetmedim sonrasında başladı bazı belirtiler.şimdi 23 günlük oldu uyuyo içerde çok şükür :) Allah sana da kucağına almayı nasip etsin inşallah
En iyi sonuc kan testi cnmDaha oncede bir dusuk yaptim onda herseyi hissettim ama bunda karnimda bi kasilma falan yok canim bende cok kararsiz kaldm valla ne seviniyom ne uzuluyom
Canim peki karninda boyle bisey seni tuyuyor gibi oluyormu...herkes de belirti olacak diye bi kural yok canım yaklaşık 15 haftalık hamileyim aldığım 3 kilo dışında hiç bir belirti görmedim hala
sagol cnm darısı başına inşallah,sıkma canını moral çok önemli elinden geldiği kadar hep olumlu düşünmeye çalışAyyy masaallah canim ya Allah uzun omur versin evladina benimkide ilk olacak gerci biri dusuk olduda 8 haftalik iken biraz korkularim var acikcasi
Ben simdi yurt disindayim canim burdada kan testi verdinmi sonucunu en az iki hafta yada 1 ayda alirsin Turkiyemin gozunu seviyim 1 saat icinde cikiyor kan testi oyuzdenEn iyi sonuc kan testi cnm
Oyle dusunmeye calisiyorum ama ne biliyim ilk olacagi icin birazda tereddut ediyorum canim daha once cok siteden baktim herkes farkliymis ama bir dusuk yapinca ikinciyi hissetmemek cok tuhafima gitti acikcasi canimsagol cnm darısı başına inşallah,sıkma canını moral çok önemli elinden geldiği kadar hep olumlu düşünmeye çalış
Canim peki karninda boyle bisey seni tuyuyor gibi oluyormu...
Demekki senin bebesin sana agirlik yapmiycak canim insaallah sag salim dunyaya getirirsin bebeginihayır dediğim gibi hiç bir belirti yok ayda bir ultrasona girmesem inanmayacam :)
;(Ben simdi yurt disindayim canim burdada kan testi verdinmi sonucunu en az iki hafta yada 1 ayda alirsin Turkiyemin gozunu seviyim 1 saat icinde cikiyor kan testi oyuzden
Canim sen nasil anladin hamile oldugunu gunun gecincemi yoksa kan testiylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?