Hamileligi hissetmemek

daha yeni olduğu için normal canım ben adetim 5 gün gecikince kan testinde positif sonuç aldım 1-2 hafta sonrasına kadar hiç bişey hissetmedim sonrasında başladı bazı belirtiler.şimdi 23 günlük oldu uyuyo içerde çok şükür :) Allah sana da kucağına almayı nasip etsin inşallah

herkes de belirti olacak diye bi kural yok canım yaklaşık 15 haftalık hamileyim aldığım 3 kilo dışında hiç bir belirti görmedim hala

Ayyy masaallah canim ya Allah uzun omur versin evladina benimkide ilk olacak gerci biri dusuk olduda 8 haftalik iken biraz korkularim var acikcasi

sagol cnm darısı başına inşallah,sıkma canını moral çok önemli elinden geldiği kadar hep olumlu düşünmeye çalış
Oyle dusunmeye calisiyorum ama ne biliyim ilk olacagi icin birazda tereddut ediyorum canim daha once cok siteden baktim herkes farkliymis ama bir dusuk yapinca ikinciyi hissetmemek cok tuhafima gitti acikcasi canim

Merhaba, Benimde bundan öncesindeki 12 haftaki iken alındı kalbi durmuştu ama hiç bisey hissetmiyordum ama bunda çok kötü oldum mide bulantısı halsizlik uyku ağrı mide yanması ağrısı herşey var değişiyor demek sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…