- 12 Eylül 2015
- 34
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi Minik sercem
-
Insallah vardir canim bende ilkinde hissettim bunda hicbirsey yok ayrica duzenli adet goruyorum ama bu ay sogan suyuda kullandim ve hamile kaldim kendimce tabi daha doktora gitmedimMerhaba, Benimde bundan öncesindeki 12 haftaki iken alındı kalbi durmuştu ama hiç bisey hissetmiyordum ama bunda çok kötü oldum mide bulantısı halsizlik uyku ağrı mide yanması ağrısı herşey var değişiyor demek sıkma canını
Demekki senin bebesin sana agirlik yapmiycak canim insaallah sag salim dunyaya getirirsin bebegini
Icini ferah tut ınşallah vardır gebelikten gebelige fark var demek hamilelikten hamilelikte değişiyor sıkma canınıInsallah vardir canim bende ilkinde hissettim bunda hicbirsey yok ayrica duzenli adet goruyorum ama bu ay sogan suyuda kullandim ve hamile kaldim kendimce tabi daha doktora gitmedim
Devamli uyku hali ,hep uyuyodum,halsizlik,gunumde gecmisti ,evde test yaptim pozitifti sonrada kan testi yaptirmistim cnmCanim sen nasil anladin hamile oldugunu gunun gecincemi yoksa kan testiylemi
Insallah canimmm valla bana moral oldunuz arkadaslar cok tesekkur ederim hepinize bi var oldugunu bilip kucagima alsaydim bebegimi dunyalar benim olurduIcini ferah tut ınşallah vardır gebelikten gebelige fark var demek hamilelikten hamilelikte değişiyor sıkma canını
Bende bu hafta kan testi yaptircam canim insaallah ondada vardir cunku idrar testi pozitif cikip kan testi negatif olan cok kisi varmis oyle duydumDevamli uyku hali ,hep uyuyodum,halsizlik,gunumde gecmisti ,evde test yaptim pozitifti sonrada kan testi yaptirmistim cnm
Adetten birgun once birgun sinra ve adetin ucuncu gunude yaptim hepsi pozitif canimtesti yeni mi yaptın canım
ay aynen benimde köpeğim anlamıştıbende hıc anlamamıstım
evde besledıgım kedı ve eşim anladı ben anlamadım :)
Inşallah olacak canım sende benim gibi çok stres yapıyorsun varmı yokmu acaba diye eğer bi kaç defa denediysen vardır ınşallah bende 3 kez yaptım hemde adetime 3 gün vardı hepsindede pozitif çıktı sonra kan testi yaptım baktım var ınşallah sen dede vardır stres yapmaInsallah canimmm valla bana moral oldunuz arkadaslar cok tesekkur ederim hepinize bi var oldugunu bilip kucagima alsaydim bebegimi dunyalar benim olurdu
Aynı benim testler gibi öncekiler silik sonrası net benim tecrubeme göre değerlendiriyorum bence varEki Görüntüle 1630285 arkadaslar benim yapmis oldugum testler bunlar sizce dogru sonuc verdimi yoksa daha erkenmi..
Insallah canim vardir daha koyu olan dun yapmis oldugum testInşallah olacak canım sende benim gibi çok stres yapıyorsun varmı yokmu acaba diye eğer bi kaç defa denediysen vardır ınşallah bende 3 kez yaptım hemde adetime 3 gün vardı hepsindede pozitif çıktı sonra kan testi yaptım baktım var ınşallah sen dede vardır stres yapma
Canim bende adetime birgun kala yaptim biraz silik cikti ikincisinide adet gunumun ertesi gunu yaptim oda silik koyu olanida adetimin dorduncu gunu yaptim insaallah umutlarim bosa cikmaz canim esimde sen hamilesin diyor ama ben kendimi inandiramiyorum bir belirti yasamadigim icin Allah esimin hevesini kirmaz insallah canimInşallah olacak canım sende benim gibi çok stres yapıyorsun varmı yokmu acaba diye eğer bi kaç defa denediysen vardır ınşallah bende 3 kez yaptım hemde adetime 3 gün vardı hepsindede pozitif çıktı sonra kan testi yaptım baktım var ınşallah sen dede vardır stres yapma
Insallah bu hafta gidecem canim vermis oldugun destek icin sana cok tesekkur ediyorum canimGittikçe koyulasmis çünkü prolaktin hormonun artıyor demek buda var demek oluyor bence bu stresle yaşamaktansa bian önce bir ozel hastaneye yada devlete gidip test yaptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?