Hamileligi hissetmemek

Insallah vardir canim bende ilkinde hissettim bunda hicbirsey yok ayrica duzenli adet goruyorum ama bu ay sogan suyuda kullandim ve hamile kaldim kendimce tabi daha doktora gitmedim

Insallah vardir canim bende ilkinde hissettim bunda hicbirsey yok ayrica duzenli adet goruyorum ama bu ay sogan suyuda kullandim ve hamile kaldim kendimce tabi daha doktora gitmedim
Icini ferah tut ınşallah vardır gebelikten gebelige fark var demek hamilelikten hamilelikte değişiyor sıkma canını

Insallah canimmm valla bana moral oldunuz arkadaslar cok tesekkur ederim hepinize bi var oldugunu bilip kucagima alsaydim bebegimi dunyalar benim olurdu
Inşallah olacak canım sende benim gibi çok stres yapıyorsun varmı yokmu acaba diye eğer bi kaç defa denediysen vardır ınşallah bende 3 kez yaptım hemde adetime 3 gün vardı hepsindede pozitif çıktı sonra kan testi yaptım baktım var ınşallah sen dede vardır stres yapma

Insallah canim vardir daha koyu olan dun yapmis oldugum test

Gittikçe koyulasmis çünkü prolaktin hormonun artıyor demek buda var demek oluyor bence bu stresle yaşamaktansa bian önce bir ozel hastaneye yada devlete gidip test yaptir

Canim bende adetime birgun kala yaptim biraz silik cikti ikincisinide adet gunumun ertesi gunu yaptim oda silik koyu olanida adetimin dorduncu gunu yaptim insaallah umutlarim bosa cikmaz canim esimde sen hamilesin diyor ama ben kendimi inandiramiyorum bir belirti yasamadigim icin Allah esimin hevesini kirmaz insallah canim

Inşallah canım ama dışardan esin yada birileri anlaya bilir çünkü benim adetime 10 gün kala el tim eşim falan sen hamilesin dedi test yaptım üç kez aynı sonuç verdi kan testide kesinleştirdi ama ben 8 haftaya kadar hiç birşey hissetmedim 8 haftadan sonra anladım dünyanın kaç bucak olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…