- 12 Eylül 2015
- 34
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi Minik sercem
-
Canim bende bi gegisiklik yok bu testler ve adet gunumun gecmesinden baska aslinda teste bakilirsa var ama bende biraz kimyasal gebelikmi yoksa dis gebelikmi diye tereddut ediyorum canimInşallah canım ama dışardan esin yada birileri anlaya bilir çünkü benim adetime 10 gün kala el tim eşim falan sen hamilesin dedi test yaptım üç kez aynı sonuç verdi kan testide kesinleştirdi ama ben 8 haftaya kadar hiç birşey hissetmedim 8 haftadan sonra anladım dünyanın kaç bucak olduğunu
rica ederim canım hepimizin ortak derdi dir anne olmak seni çok iyi anlıyorum rabbim ınşallah hayırlısıyla nasip eder kucağına alırsın bebisiniIn
Insallah bu hafta gidecem canim vermis oldugun destek icin sana cok tesekkur ediyorum canim
Cok saol canim bu guzel duan icin rica etsem benim icin dua edermisin canim simdiden cok tesekkur ederim canimR
rica ederim canım hepimizin ortak derdi dir anne olmak seni çok iyi anlıyorum rabbim ınşallah hayırlısıyla nasip eder kucağına alırsın bebisini
Ederim canım ne demek rabbim hayırlısıyla bir topu gibi bi evlat nasip eder ınşallahCok saol canim bu guzel duan icin rica etsem benim icin dua edermisin canim simdiden cok tesekkur ederim canim
Cok saol canim Allah razi olsunEderim canım ne demek rabbim hayırlısıyla bir topu gibi bi evlat nasip eder ınşallah
Insallah bebegin vardir canim bende o stresi yasiyorum suan varmi yokmu diyeKızlar Merhaba ben de pazartesi doktora gideceğim adetim en 21temmuzda. ..15 ağustos ta eşimle beraber olduk 21 ağustos ta adet olmam gerekti olmadım...25 ağustos ta sağlık ocağında kan testi yaptırdım sonuç 0.77 di aile hekimi dediki 1eylülde gel gittim kan testini yaptırdım 2 eylülde gittim sonuç 8.71 di doktor dedi folsit kullanmaya başla vede kadın doğum doktoruna git..ertesi güne zar zor internetten 3eylül e Devlet Hastanesinden randevu aldım gittim doktorun yerine asistanı bakıyordu sonra alttan kontrol etti makineden gördü dediki ya dış gebelik yada hamilesin dir. ..10gün sonra beni bul adını yazdı randevu almadan gel...bende dedim özel hastaneye gideyim hemen o gün bir özel hastane ye gittim ultrason da baktı kese varmı yokmu belli değil..bana kan testi labuatuar larınların yaptırdı...ertesi gün 4 eylülde gittim sonucu alıp gösterdim sonuç 0.76 dı hamilelik yok dedi ...yok mevsimden yok psikolojikdir diyerek adet söktürücü verdi...bende eczaneden aldım ama kullanmadım...şimdi pazartesi 11 gün aradan sonra başka devlet Hastanesinden doktora gideceğim...hamilelik belirtilerim adet olmadım karnım şiş ara ara mide bulantısı var ama kusma yok...yorgunluk hemen acıacıma. ..
Hamilemiyim acaba süpriz olacak hamile değilsem de gelecek aya inşaallah... bizim ilk denememiz ....:)
Inşallah vardır canım ihmal etmeKızlar Merhaba ben de pazartesi doktora gideceğim adetim en 21temmuzda. ..15 ağustos ta eşimle beraber olduk 21 ağustos ta adet olmam gerekti olmadım...25 ağustos ta sağlık ocağında kan testi yaptırdım sonuç 0.77 di aile hekimi dediki 1eylülde gel gittim kan testini yaptırdım 2 eylülde gittim sonuç 8.71 di doktor dedi folsit kullanmaya başla vede kadın doğum doktoruna git..ertesi güne zar zor internetten 3eylül e Devlet Hastanesinden randevu aldım gittim doktorun yerine asistanı bakıyordu sonra alttan kontrol etti makineden gördü dediki ya dış gebelik yada hamilesin dir. ..10gün sonra beni bul adını yazdı randevu almadan gel...bende dedim özel hastaneye gideyim hemen o gün bir özel hastane ye gittim ultrason da baktı kese varmı yokmu belli değil..bana kan testi labuatuar larınların yaptırdı...ertesi gün 4 eylülde gittim sonucu alıp gösterdim sonuç 0.76 dı hamilelik yok dedi ...yok mevsimden yok psikolojikdir diyerek adet söktürücü verdi...bende eczaneden aldım ama kullanmadım...şimdi pazartesi 11 gün aradan sonra başka devlet Hastanesinden doktora gideceğim...hamilelik belirtilerim adet olmadım karnım şiş ara ara mide bulantısı var ama kusma yok...yorgunluk hemen acıacıma. ..
Hamilemiyim acaba süpriz olacak hamile değilsem de gelecek aya inşaallah... bizim ilk denememiz ....:)
Aynen bende canim ama insaallah bebegimiz vardir melekler annelerini bekletmeden gelirler insallahTeşekkürler inşaallah eşimle bebeğimizin olmasını çok istiyoruz....Bu belirsizlik beni bitirdi ya...
Amin canım inşaaallah ....bebeğim olacağını hissediyorum ama içimde bir tedirginlik var....
Peki sen belirtilerini yasiyimusunAmin canım inşaaallah ....bebeğim olacağını hissediyorum ama içimde bir tedirginlik var....
Bende bunlarin hicbiri olmuyor ustelik idrar testlerimin hepsi pozitif acaba cokmu erkende ondan hissetmiyomAra ara bulantı yani bir gün bulantım oluyor bir gün olmuyor. ...karnım şiş sık sık acıkıyorum da sık sık tuvalete çıkıyorum. ...
Bende bunlarin hicbiri olmuyor ustelik idrar testlerimin hepsi pozitif acaba cokmu erkende ondan hissetmiyom
Yok daha gitmedim bu hafta randevu alip gidecegim zaten bu konun baslarinda resmini paylasmistim testlerimi ben sizdede oylemi cikti diye merak ettimPozitif se bebeğin vardır...doktora gittinmi
ben adetimden birgun once birgun sonra ve adetin dorduncu gunu yaptim hepsi pozitif ayrica ovulasyon testleride yapiyorum hepsi cok belirgin pozitif neyse kismette varsa olur insallah ama senin suanki surekli acikma surekli tuvalete gitme hislerini ve birde sabahlari olan bulantilarimi ilk dusuk yaptigim bebegimde hissetmistim simdi hicbir belirti yok insaallah vardir benimde saglikli bir bebegim canimBende 2tane ayrı ayrı zamanlarda yaptım negatif çıktı ama bir kan testinde 8.71 çıkmıştı ....yarın doktora gideceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?