Hamileligi hissetmemek

Değişik oluyormuş zaten illaki kusma olacak yada bulantı olacak diye bir kayde yok....Senin belirtilerin değişik olabilir benimki değişik olabilir....

aynı durumdayız,en son ağustos 2 de adet oldum,ovülasyon günlerim dahil o ay full birliktelik oldu,eylülün 2 sinde(yani beklenen adet günü ) 2 gün süreyle kahverengi peçeteye gelecek şekilde lekelenmem oldu.ama kanama olmadı..ayın 7 sinde kan testim 0,100 çıktı yani negatif..bugün 12 gün geçti hala adet yok,testide tekrar etmedim.yarın test yapıcam tekrar.yorgunluk dışında pek belirtimde yok ama hamile hissediyorum kendimi.psikolojikmi bilmiyorum.ilk hamileliğimde 5 gün geçince çıkmamıştı testte.10 gün çıkmıştı ve kızım şimdi 7 yaşında
Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Amin bende bugün doktora gittim alttan rahim ultrason u çekti doktor ama kese görülmedi... kan tahlili yaptım yarın doktora gideceğim bakalım ne çıkacak...

Amin bende bugün doktora gittim alttan rahim ultrason u çekti doktor ama kese görülmedi... kan tahlili yaptım yarın doktora gideceğim bakalım ne çıkacak...
hakkında hayırlısı olsun,yoksada önümüze bakıcaz artık :) bu ay 9.ayım kızıma kardeş isteyeli vardır bi hayır

Yani bizimde ilk denememizdi ....olursa ilk bebeğimiz olacak inşaallah...olmazsa adetle birlikte 14.günde yumurtlama var devam...pes etmek yok...:)

Bnde 3 aylık hamileyim sadece 8. Hafta çok kötü geçti bulantı kusma gaz sancısı aşırı iştahsızlık. 9. Haftaya girdim bıçak gibi kesildi bende bişey oldu sandım ama gayet sağlıklı yavrum. 8. Hafta dışında hamile olmadan önceki benle hiçbir değişiklik yok

Arkadaşlar geç döllenme sebebiyle bebeğinin kalp atışlarını geç duyan var mı? Mesela gebeliği sata göre 1 hafta 10 gün geri gidip kalp atışlarını geç duyan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…