Hamileliği Kafaya Takmıyormuş Gibi Görünüppp Kafayı Yiyenlerr

banda söyleyince şaşırdım ama işte rabbim nerden göndercek şifasını bilmiyoruz her duydugumuzu uyguluyoruz bakalım sağlıklı 9 ay süren gebeliğimiz olsun inşallah cnm sen ilk düşüğünü kaç haftalıkken yapmıştın inşallah riski atlatmışsındır

ya kızlar cok alakasız olcak ama eylulde kpssye gırcem ınsallahta matematıgın m sini sevmıorum ve yapamıorum ben hep lıseden beri sözelcıyım bu matematıgın üstesinden nasıl gelıcemm benn

aynı sorun bendede var bende kpss ye hazırlanıyorum ama hep sözel hazırlanıyorum bilmiyorum nasıl yapcak bu yaştan sonrada kafamız alırmı bilmem

doğru söyluyorsun canımm benımm hersey bebişş için. bakalım bu ay düşünme ayı iyice bı dusunup kararlastıralım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
bak benım 2 bucuk yıl oldu dr.lar bile cok sasırıyo nasıl olmadı hayret die bekliyoruz elimiz kolumuz bağlı yaniii hayırlısı cnm benimmm
işte hersey bahane canım yaa demek zamanı gelmemıs bızım bebişlerimizın daha
dershaneye gitmeyi düşünmez misin canım? sadece matematik için gidersin mesela, hem ortam değişikliği de olur, iyi gelir sana

aslında olabılırdı kuzumda sene başından başlamak gerekmıor muydu. ama işte dershanesızde olmuor sırf gıtcen dershaneye kendını derslere adıcaksın ancak oyle :) :)

aynen bitanem ya hem hayırlı zamnda gelsın dıyoruz hem bekleyemıyoruz yaa

Evet evet aynen öyle tatlım, Allah kucağına alabileceğin hamilelikler nasip etsin inşallah
Benim ilk düşüğüm 9 haftalıktı canım, aslında ben 9 haftalık hamileydim ama bebeğimin kalbi daha önce durmuş, biz 9 haftadaki kontrolde fark etmiştik.
Riski atlattım sayılır gibi ama tam değil daha, hatta benim riskim hiç bitmeyecek sanırım, şimdi de plasentanın yeri çok iyi değil, zamanla düzelir dedi doktor ama düzelmezse eğer o da erken doğum tehlikesi demek:18: Allah korusun tabi

aynen öyle, hakkınızda hayırlısı olsun cnm. Yoo benim elime geçen gün bir broşür geçti, eylüldeki kpss için haziranda başlayan kurslar vardı, istersen bi araştır ders çalışmaktan nefret ediyorum, sırf bu yüzden kpss ye çalışamadım ben hiç

allah korusun bitanem yaaa nerde varsa allah herkesi bebeğini kendisini korusun herşeydenn rabbimm dualarınızı geri cevirmesin inşallah tatlımm

alla alla 3 ayda matı ogretcekler hee :) yaa bende hıc mı hiç ders calısmayı sevmıyorummm yaa zorlaaa çalısıorum işte evımde çocuklarımın anası olmak istıyorumm :) :) bende bugun basladım calısmaya bakalım :)

hastanenin sonuç bölümünde yükksek ok olarak göstermiş daha 1 yaşında oglum var ria kaymış ne yapacagım bilmiyorum kesinmidir olamaması

adetinize kac gun var acaba daha hatta suan netten bıle baktımda degerlerın 0 dan baslamaması gerekıormusr poztıf olması ıcın

canım bısı sorucam yuzustu kapanmak nasıl oluyor acaba:44:

allah korusun bitanem yaaa nerde varsa allah herkesi bebeğini kendisini korusun herşeydenn rabbimm dualarınızı geri cevirmesin inşallah tatlımm
Amin canım, Rabbim herkesin bebeğini anasına babasına bağışlasın

bilmem walla, hızlandırılmış tur demek ki
İnşallah o da olur bi gün toprammm
Hadi hayırlısı, Allah zihin açıklığı versin bakalım

arkadaşlar beta hcg degerim 0.695 çıkmış sizce gebemiyim bilgisi olan vatmı
Gebe değilsiniz bence, tabi önemli olan adet tarihinizin geçip geçmediği. Geçtiği halde bu değer çıktıysa kesin negatif.

ya bugün adet günüm ama tam bi kanamam yok yani sıfır olması gebe olmadıgımmı anlamına geliyor

o zaman negatiftir netten baktıgım kadarıyla o anlama gelıyor ama şimdide bu yorumu gordum nette kafam karıstıı

Adetimi 2 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...Adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim Allahım sanada ve isteyen herkese versinn

inşallah toprammmm yaaaaaaaa inşallahhhhh

ay bende öyle bişeylere denk geldim ondan kafam karıştı
kimden ögrenebilirim ve şuan ria da içimde kopmuş duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…