Neyse ben susayım da daha fazla kafanı karıştırmiyim canım benim
Evet canım bana hem hematoloji doktoru hem de kadın doğum doktoru folbiol dedi.yok canım benım olur mu sonucta ıkımızdede kan pıhtılasması varya bıde sen doktora gıdıorsun ben daha gıtmıorum canım doktora arada oldugumuz ıcın ben onu kendı kafama gore almıstım doktor tavsıye etmedı bıde bana sey dıorlar ya yok bebek aspırını daha ıyıymıs kan sulandırma acısından fln tbı o dıyenler gebe degıl oyle bı sorunlarıda yoktu :)
yok canım benım olur mu sonucta ıkımızdede kan pıhtılasması varya bıde sen doktora gıdıorsun ben daha gıtmıorum canım doktora arada oldugumuz ıcın ben onu kendı kafama gore almıstım doktor tavsıye etmedı bıde bana sey dıorlar ya yok bebek aspırını daha ıyıymıs kan sulandırma acısından fln tbı o dıyenler gebe degıl oyle bı sorunlarıda yoktu :)
Evet canım bana hem hematoloji doktoru hem de kadın doğum doktoru folbiol dedi.
Canım bebek aspirini zaten aspirin 100 çocuklar için olanı değil mi? Hani çok da iyi blimiyorum ama ona bebe aspirini denmesinin sebebi düşük dozda aspirin içerdiği için. E coraspin 100 de düşük doz. Aspirinden tek farkı midede değil, bağırsakta çözünmeye başlıyor, ülser hastaları için.
yoksa ikisinin de ham maddesi asetil salisilik asit. Aldığın marka çok önemli değil, 100 mg asetil salisilik asit içeren 1 hap kullanman lazım, bu aspirin 100 olur, coraspin 100 olur, babypirin 100 olur ya da ecopirin 100 olur... Farketmez yani
aynen canım cocuklar ıcın pembe hap olandan :) ben coraspırın almıstım ona devamm edıorum canım daha bakalımmEvet canım bana hem hematoloji doktoru hem de kadın doğum doktoru folbiol dedi.
Canım bebek aspirini zaten aspirin 100 çocuklar için olanı değil mi? Hani çok da iyi blimiyorum ama ona bebe aspirini denmesinin sebebi düşük dozda aspirin içerdiği için. E coraspin 100 de düşük doz. Aspirinden tek farkı midede değil, bağırsakta çözünmeye başlıyor, ülser hastaları için.
yoksa ikisinin de ham maddesi asetil salisilik asit. Aldığın marka çok önemli değil, 100 mg asetil salisilik asit içeren 1 hap kullanman lazım, bu aspirin 100 olur, coraspin 100 olur, babypirin 100 olur ya da ecopirin 100 olur... Farketmez yani
meltemmmmmmmmmmmmm napıosun bebeğim nasılsınnnn
aynen canım cocuklar ıcın pembe hap olandan :) ben coraspırın almıstım ona devamm edıorum canım daha bakalımm
lilimmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özlemişimmm sizleriiii yaaa çok sukurr canımm yaa bildiğinn gibiii sen nasılsınnn lilimmmmmmmmmmmmm
iyiyim bende bitanem yeniden tedaviye başladım işte yeniden umutlar yeşerdi inşallah kırılmaz umutlarım 3 gün var bata bilmiyorum bakalım herşeyin hayrılısı tatlı kuşum benimm
oyyyyy canımmm benımmm hadıııı bakalımm umutlarımız yesercekkk bıda solmucak kusummm Allahınn ıznıyleeee. bende doktor arıorum işte nolcak bılmıorum bu doktor bulmakta cok zor yaa hem cok cok pahalı olmucak hem işini yapan bı doktor olcak ohooo :)
aynen canm ya şimdi sıfırdan tekrar başladık bizde yumurta takibi falan hiç bir sorun sebebsiz kısırlık işte keşke bir sorun olsada çözsek böyle beklemekte cok zor bakalım rabbim hayırlı zamanı bekliyor diyoruz artık bu giitiğim dr. cok değişik yaa her zamnki uyguladığımız yöntem dışına cıktı bide sürekli sizin bu ay olur ya olur fln dio cok umutlandırıyo insanı bakalım nasıl olcak
rabbim zamanını beklıordurr kuzummm olur Allahın izniyleee. ben daha doktora bıle başlamadım :) gecenlerde gıttım işte profa o kadar :)
iyiyim lilim, stres ve evhamlarla sürüp gidiyor hamişliktatlım nasıl gidiyor hamişlik çıtır anne takvim yapsana sennn ne kadrlık olmuş ordan takip edelimmm
coraspin 100 mg, aynen ben de onu kullanıyorum canım, sen ona devam etaynen canım cocuklar ıcın pembe hap olandan :) ben coraspırın almıstım ona devamm edıorum canım daha bakalımm
lilimmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özlemişimmm sizleriiii yaaa çok sukurr canımm yaa bildiğinn gibiii sen nasılsınnn lilimmmmmmmmmmmmm
bu arada doktor için belki fikir olur, medical park'ta Özlem Oruç Şener var, ben bir kaç kez gittim kendisine. Çok yoğun ama iyi bir doktordu. Onun kendisinde de kan pıhtılaşması varmış, ilkinde düşük yapmış, ama hiç tedavisiz ikinci seferde bebeğini kucağına almış. Aklında bulunsun canım, araştır istersenoyyyyy canımmm benımmm hadıııı bakalımm umutlarımız yesercekkk bıda solmucak kusummm Allahınn ıznıyleeee. bende doktor arıorum işte nolcak bılmıorum bu doktor bulmakta cok zor yaa hem cok cok pahalı olmucak hem işini yapan bı doktor olcak ohooo :)
aynen canım yaa biz kendımızı çocuga odakladık resmen :) annem dıo acıktan 2 yıl daha dewam et 4 de tamamla bende dusunuom yok hamıle kalırsam gıremezsem sınavlara falan doğuma denk gelırse. sonra ıkıncı sınıfta 1 yasındakı bebekle calısabılır mıyım ders falan . dusunmekten kafayı yıcem hamıle kaldımda 1 yasını düşünüorumm :) biz suan aradayız zatende ılac kullanıorum kan sulandırıcı hap ve folıkk asıt hamıle kalıncada ıgne ıste kuzumartık yıprandım yanii bende hayatımın merkezi cocuk oluncada zor oluyor yaa herşeyi kısıtlıyor resmen bakalım rabbim bilir herşeyi canım benim inşallah sende güzel sonuçlarr alırsın ya
iyiyim lilim, stres ve evhamlarla sürüp gidiyor hamişliktakvim yapmaya korkuyorum canım ya, daha önce kaybetmiştim ya bebeğimi, o yüzden hep tedirginim. Bugün 9+2 olduk canım sen nasılsın? tedavi için ne dedi doktor, neler uyguluyor?
coraspin 100 mg, aynen ben de onu kullanıyorum canım, sen ona devam et
bu arada doktor için belki fikir olur, medical park'ta Özlem Oruç Şener var, ben bir kaç kez gittim kendisine. Çok yoğun ama iyi bir doktordu. Onun kendisinde de kan pıhtılaşması varmış, ilkinde düşük yapmış, ama hiç tedavisiz ikinci seferde bebeğini kucağına almış. Aklında bulunsun canım, araştır istersen
aynen canım yaa biz kendımızı çocuga odakladık resmen :) annem dıo acıktan 2 yıl daha dewam et 4 de tamamla bende dusunuom yok hamıle kalırsam gıremezsem sınavlara falan doğuma denk gelırse. sonra ıkıncı sınıfta 1 yasındakı bebekle calısabılır mıyım ders falan . dusunmekten kafayı yıcem hamıle kaldımda 1 yasını düşünüorumm :) biz suan aradayız zatende ılac kullanıorum kan sulandırıcı hap ve folıkk asıt hamıle kalıncada ıgne ıste kuzum
tmm o zaman aspirinde anlaştık toprammm :) hımmm saol topramda bana hemen randevu alınacak bı doktor olması lazımm hemen gebe kaldıgımı öğrenır ogrenmez gitmem için bıde medıcal park bızım eve uzak canım ya gerci doktor ii olsun onemlı olan o da yoğun olmayaydı iyi olurdu gercı yogun olması ıyı bı doktor oldugunu gosterıor ama işte :)iyiyim lilim, stres ve evhamlarla sürüp gidiyor hamişliktakvim yapmaya korkuyorum canım ya, daha önce kaybetmiştim ya bebeğimi, o yüzden hep tedirginim. Bugün 9+2 olduk canım sen nasılsın? tedavi için ne dedi doktor, neler uyguluyor?
coraspin 100 mg, aynen ben de onu kullanıyorum canım, sen ona devam et
bu arada doktor için belki fikir olur, medical park'ta Özlem Oruç Şener var, ben bir kaç kez gittim kendisine. Çok yoğun ama iyi bir doktordu. Onun kendisinde de kan pıhtılaşması varmış, ilkinde düşük yapmış, ama hiç tedavisiz ikinci seferde bebeğini kucağına almış. Aklında bulunsun canım, araştır istersen
bu ay antibiyotikle başladık ben klomen istedim vermedi sonra ilk haftalar girin ilişkiye sonra yumurta takibi yaptı gün verdi ilişkiden sonra yüz üstü kapan dedi bende ayaklarımı kaldırıyorum fln dedim öyle değil yüzün yere gelcek şeklde yat dedi şaşırdım ama öyle denedık bakalım hayrıslı kuzum
aynen bitanem ben şimdiden yakınıyorum cocuk hayatuımın merkesi die ama olunca daha zor olcak ama rabbim bekletmesin zorlugunada ragzıyız şimdi yokluktan yakınıyoruz
tmm o zaman aspirinde anlaştık toprammm :) hımmm saol topramda bana hemen randevu alınacak bı doktor olması lazımm hemen gebe kaldıgımı öğrenır ogrenmez gitmem için bıde medıcal park bızım eve uzak canım ya gerci doktor ii olsun onemlı olan o da yoğun olmayaydı iyi olurdu gercı yogun olması ıyı bı doktor oldugunu gosterıor ama işte :)
tabıkı canımm zor olmaz mı olucak elbette Allahın ıznıyle o zorlugun ustesınden gelırız hele bı gobısımıze sonrada kucagımızaa gelsınlerdeee :)
kesinlikle bi gelsinlerde sözlerimi geri alcam ama bu ay olmadı sanki 3 gün var ama kendini göstermeye başladı kahverengi akıntılar ya senin oluyo en azından inşallah güzel bi tedavi ardından sana tutunur yavrucugunda herşey güzel olur
Allah Allah değişikmiş yöntem :44: İnşallah hayırlara vesile olur kuzum yabu ay antibiyotikle başladık ben klomen istedim vermedi sonra ilk haftalar girin ilişkiye sonra yumurta takibi yaptı gün verdi ilişkiden sonra yüz üstü kapan dedi bende ayaklarımı kaldırıyorum fln dedim öyle değil yüzün yere gelcek şeklde yat dedi şaşırdım ama öyle denedık bakalım hayrıslı kuzum
aynen bitanem ben şimdiden yakınıyorum cocuk hayatuımın merkesi die ama olunca daha zor olcak ama rabbim bekletmesin zorlugunada ragzıyız şimdi yokluktan yakınıyoruz
evet anlaştıktmm o zaman aspirinde anlaştık toprammm :) hımmm saol topramda bana hemen randevu alınacak bı doktor olması lazımm hemen gebe kaldıgımı öğrenır ogrenmez gitmem için bıde medıcal park bızım eve uzak canım ya gerci doktor ii olsun onemlı olan o da yoğun olmayaydı iyi olurdu gercı yogun olması ıyı bı doktor oldugunu gosterıor ama işte :)
tabıkı canımm zor olmaz mı olucak elbette Allahın ıznıyle o zorlugun ustesınden gelırız hele bı gobısımıze sonrada kucagımızaa gelsınlerdeee :)
olsunnn canımmmm bu ay olmadıysa ınsallah bıdahakı ay olurrr. aminnnn lilimmmm yaaaa aminnnn inşallahhh çokk sukurr oluordaa :)
dershaneye gitmeyi düşünmez misin canım? sadece matematik için gidersin mesela, hem ortam değişikliği de olur, iyi gelir sanaya kızlar cok alakasız olcak ama eylulde kpssye gırcem ınsallahta matematıgın m sini sevmıorum ve yapamıorum ben hep lıseden beri sözelcıyım bu matematıgın üstesinden nasıl gelıcemm benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?