Hamileliği Kafaya Takmıyormuş Gibi Görünüppp Kafayı Yiyenlerr

tatlimmm iyidir pek girmeye fırsatım olmuyo artık iyiyiz pasada iyi sen nasilsin kuzucuk nasil cicileerini aldın mi

iyi geceler canım miniş büyüyo teyzesi cicileri hazır gibi banyo ve yatak malzemeleri kaldı sadece sağlıklı olsunlar da inşallah...bu arada kemik batmaların başladı mı sanki yara var gibi sağ kaburgam sızılıyo sende de var mı böle durum_??

nasıl gıdıor toprammm hamılelıkk uzakk kaldımm bayaa ne kadarlık oldunn

hicranımmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnn
9 haftalık olduk canım, yarın kontrolum var inşallah iyidir, korkuyorum:18: korku ve endişelerle geçiyor toprağım walla, senin nasıl gidiyor, neler yapıyorsun?

güle güle güzel günlerde kullanın ins.... Ahh canimmm sol en alt kaburgam ve sirtimda tam onun hizasi öyle bu batıyor kii nefes alamıyorum arada sağ sol birlikte batıyor ya bazen dayanılmaz oluyor yatinca geciyo hafif ama yatayamayacagin durumlarda oluyor o zaman çok feci işte

iyiyim kuzum şükür nasılsın nerelerdesin
çokkk sukurrr canımm benım bendee ıyıyım bı ara uzak kaldımm canımm buralardan
9 haftalık olduk canım, yarın kontrolum var inşallah iyidir, korkuyorum:18: korku ve endişelerle geçiyor toprağım walla, senin nasıl gidiyor, neler yapıyorsun?

oyyy maşallahhh maşallahhhhh senı cok ıyı anlıorum kuzummm o korku ve endıselerını cok ıyı anlıorumm duydunuzmu canımm kalp atıslarınnıı

evet topramm 2hafta once duyduk kalp atislarini. Bugunku kontrolde de gorduk yine cok sukur iyiymis. Biraz daha rahatladim. Sadece plasentam rahim agzina yerlesmis. Biraz canim sikildi ama zamanla yukari cikar dedi doktor. Inşallah cikar canim. Sen nasilsin

sıkma canını canım stresss yokkkkk hersey yolunaa gırcekk ınsallah. çok sukur toprammm bende iyiyim. topramm hangı ılacları kullanıorsun suanda

sıkma canını canım stresss yokkkkk hersey yolunaa gırcekk ınsallah. çok sukur toprammm bende iyiyim. topramm hangı ılacları kullanıorsun suanda
inşallah canım inşallah
ben coraspin+folbiol+clexane iğne kullanıyorum şu an, ilerleyen haftalarda nasip olursa başka vitaminler ilave edecek doktor. Ama şimdilik sadece bunlar canım. Sen herhangi bir şey kullanıyor musun şu an? doktora fln gittin mi?

canım ben en son fakultedekı profa gıtmıstım bıdaha doktora gıtmedım. bende coraspırın 100 ve folıc 1 kullanıorum canım suanda

canım ben en son fakultedekı profa gıtmıstım bıdaha doktora gıtmedım. bende coraspırın 100 ve folıc 1 kullanıorum canım suanda
Korunuyor musunuz peki, yoksa artık başladınız mı çalışmalara?
Folic 1'in dozunu bilmiyorum canım ama benim doktorum pıhtılaşmadan dolayı özellikle içindeki yüksek dozdaki folik asit sebebi ile folbiol kullanmamı söyledi.

yok canım daha aradayız. aaaa bende folıc 1 daha iyi dıye onu aldım canım yaa daha yenı aldım valla 400 mcg folıc asıt icerir yazıor canım

yok canım daha aradayız. aaaa bende folıc 1 daha iyi dıye onu aldım canım yaa daha yenı aldım valla 400 mcg folıc asıt icerir yazıor canım
canım doktorun folic 1 kullan dediyse onu kullan, doktorlarımıza güvenmek zorundayız. Ama folbioldeki folik asit miktarı folic 1'den çok daha fazla Ben de ucuz bu, diğerleri daha pahalı heralde daha iyi diye değiştiriyordum, doktorum hayır sen bunu kullanmaya devam edeceksin dedi toprammm.

yok topramm dokyor bana folıc 1 al demedı sadece folık asıt iç dedıde bende senın dedıgın gıbı yaptım o yonde dusununerek folıc 1 ı almıstımm yaa işte ummadığın taş aş yarıo topramm :)

olsun, sen bunu kullan, bitince folbiol alırsın madem topramm bu arada bol ceviz, fındık, badem, marul fln ye ki, folik asit alasın fazla fazla

olsun, sen bunu kullan, bitince folbiol alırsın madem topramm bu arada bol ceviz, fındık, badem, marul fln ye ki, folik asit alasın fazla fazla

çok saolll toprammmm benimmmm şimdide aklım karıstı ama folbıolda daha cok floık asıt var dıyınceee :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…