Hamileliği Kafaya Takmıyormuş Gibi Görünüppp Kafayı Yiyenlerr

anladım tatlımm hayırlı sonuclar olur inşallah ne zmn kan testi yaptırcan bebeğimmm

canımmmm birbirimizi bizden başka hiçkimse anlayamaz Rabbim c.c. herkese nasip etsin inş bizleri mahrum bırakmasın bu duygudan..tahlil verdim benim içinde dua edin lütfen [/QUOTE]

İnşallah tatlım Allahım yüzünü güldürür istediğini nasip eder ;içinden bizlerede inşallah

aynen cnmm bizde 2 bucuk yıl oldu işte ilk günden beri istiyoruz bizzde benim annemde ceket örmüş cok güzel oldu inşallah giyende güzel olur dio allhım babamı dede yap yarabbimmm

İnsan bi garip oluyo ya çocuk elbise görünce yada oyuncak vs şeyleri insanın gözü doluyo hemen bu bebek nasıl bişeymişk insanın içini eritiyo

İnsan bi garip oluyo ya çocuk elbise görünce yada oyuncak vs şeyleri insanın gözü doluyo hemen bu bebek nasıl bişeymişk insanın içini eritiyo

bende öylee cnm yaaa hepimiz aynııı duyguları yaşıyoruzz aynı şeyleri yaşıyoruz aynı aşamları yaşıyoruz hepimiz bebeğimm ben bu ay göbek çektircemmmm

canım adetim ayın 7 sini baz alıyomm ben daha var

benim 2 si ama umudum yok cnm yaaa bakalım ama senden umutluyum sanki bu ay olmasada bir sonraki ay gelir inşallah cnmm fazla umutlandırmak istemem ama sanki var gibi bu ayy

merhaba kızlar bende sizdenim 6 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz sonucu göremedik daha tazeyiz

merhaba kızlar bende sizdenim 6 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz sonucu göremedik daha tazeyiz

merhba tatlımmm büyük ihtimalle 3 ayda olmazsadA 6cı ayda olur tatlımmmmm inşallah gelcek bebiş sen şimdi bu topikte kal bizimm enerjimiz sayesinde dularla gelcek bebişlerrr

merhba tatlımmm büyük ihtimalle 3 ayda olmazsadA 6cı ayda olur tatlımmmmm inşallah gelcek bebiş sen şimdi bu topikte kal bizimm enerjimiz sayesinde dularla gelcek bebişlerrr

inşallah canım Allahım aratmasın isteyen herkese versin buralardayım canlar hadi uğurlu gelsin hepimize

Amanda aman lilim topikte mi açarmış...
Hayırlı olsun kuzum.

Kafaya takma kimseye üzgünmüş gibi görünme kimse üzülmesinn diye diye kendimizi yıpratmayalım bebek isteklerimizi haykıralım ALLAH ım cennet kokulu yavrularımızı bize gönderrrr...

topiğin hayırlı bol bebişli olsun inşallah kaderdaş arkadaşımben şuan aşılama için iğne kullanıyorum inşallah bu sefer anne olabilirim hatta hepimiz anne olalım inşallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…