inş bekletmez bebeğiniz gelir canım inş benim eşimde ben istiyoruz naisp artık..
evet canım progestan testi verdim bugün 21. günüm betada istedimm nolur nolmaz kanım alıncak nede olsa dedimmbişey çıkmaz umudum yok ama dualarınız benimle olsun yarın alıcam sonucu
anladım tatlımm hayırlı sonuclar olur inşallah ne zmn kan testi yaptırcan bebeğimmm
aynen cnmm bizde 2 bucuk yıl oldu işte ilk günden beri istiyoruz bizzde benim annemde ceket örmüş cok güzel oldu inşallah giyende güzel olur dio allhım babamı dede yap yarabbimmm
bugün verdim canımda sorun varmış cihzda yarın 3 gibi vercek dua edinnnn benim içinnnnnnnher ay dibe vuruyorum her ayy
İnsan bi garip oluyo ya çocuk elbise görünce yada oyuncak vs şeyleri insanın gözü doluyo hemen bu bebek nasıl bişeymişk insanın içini eritiyo
gebelik olup olmadığını ne zmn anlıycaksın bebeğimmmm
canım adetim ayın 7 sini baz alıyomm ben daha var
canım adetim ayın 7 sini baz alıyomm ben daha var
merhaba kızlar bende sizdenim 6 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz sonucu göremedik daha tazeyiz
merhba tatlımmm büyük ihtimalle 3 ayda olmazsadA 6cı ayda olur tatlımmmmm inşallah gelcek bebiş sen şimdi bu topikte kal bizimm enerjimiz sayesinde dularla gelcek bebişlerrr
inşallah canım Allahım aratmasın isteyen herkese versinburalardayım canlar hadi uğurlu gelsin hepimize
Üzülmek yok stresli olmayalım biraz gül sevin lütfenn Allahım ummadığımız zamanda güldürecektir inancımız sonsuz dualarımız Yarada iNŞ. Kabul eder
canım benimmm çok dadlusunnnnn gel bi öpemmm
Kafaya takma kimseye üzgünmüş gibi görünme kimse üzülmesinn diye diye kendimizi yıpratmayalım bebek isteklerimizi haykıralım ALLAH ım cennet kokulu yavrularımızı bize gönderrrr...
aminnn cnm hepimizeee çalışıyomusun ev hanımımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?