Hamileliği Kafaya Takmıyormuş Gibi Görünüppp Kafayı Yiyenlerr

Merhaba kızlar, günaydıınn

gelcekk gelcekk gönülden inanıyorum senin rüya haberci rüya olcakkkk ikimiz ve yanımızdaki kişi kimse artık inşallah dilektirrr hamiş olcaz beraberrr hayırlı zamnada inandımmm yaptım olacakkk

Hayırlı olsun topiğin :) Hepimize uğurlu olsuunnn Bebişlerle dolsuunn :)

inşallah canım Allahım aratmasın isteyen herkese versin buralardayım canlar hadi uğurlu gelsin hepimize
Amin canım :)
Lilimmmmmmm topiğin uğur getirsin bekleyen herkese inşallahhhhhhhhhhhh...Umarım benim oğluşum da uğur getirir size teyzeleri :)
Minikler de uğur getirsin bizee Amiinn...

İnşallah çok teşekkür ederim.
Birbirini tanımayan insanlardan böyle dualı sözler duymak çok güzel gerçekten
Allah hepinizden razı olsun
Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsiinn..

aynen cnmm bizde 2 bucuk yıl oldu işte ilk günden beri istiyoruz bizzde benim annemde ceket örmüş cok güzel oldu inşallah giyende güzel olur dio allhım babamı dede yap yarabbimmm
Amin canım amiiinnn....

bugün verdim canımda sorun varmış cihzda yarın 3 gibi vercek dua edinnnn benim içinnnnnnn her ay dibe vuruyorum her ayy
Canıımm.. İnşallah her şey istediğin gibi olurrr Güzel haberler verirsin bizee..

gelcekk gelcekk gönülden inanıyorum senin rüya haberci rüya olcakkkk ikimiz ve yanımızdaki kişi kimse artık inşallah dilektirrr hamiş olcaz beraberrr hayırlı zamnada inandımmm yaptım olacakkk
Sonradan geldim hemen sahipleniyim o 3. yü ehhe
3. 4. 5. hepimiz kavuşalım bebişlerimize inşallah bu ayyy

inşallah canım Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip eder

Lilimmmmmmm topiğin uğur getirsin bekleyen herkese inşallahhhhhhhhhhhh...Umarım benim oğluşum da uğur getirir size teyzeleri :)

minikkkkkkkkbebişimmmm senin o oğlununu yerim bak görürsünnnnn inşallah uğur getirrr hamilelik bulaştır bizlere bebeğimmmm benimmm

canım can yoldaşımmm nasılda güzel yazmışsın nasılda güzel duygularıma tercüman oldun yaaa rabbimm en kısa zamanda bende önce sana versin cennet kokulu yavrunu bitanem benimm aynı duyguları yaşıyoruz aileme anlatamıyrum ben üzülürsem onlar iki katı üzülür die açılan konuları hep kapatıyrum allahım yüzümüzü güldürsün bitanemm gel bi sarılayım sana

hayırlı cumalar... lilim topiğin hayırlı olsun canım... bol sohbetler ve bol hamişler inşallah...

inşallahh ablacım çok sağoll güzel dileklerin içinnn senide sık sık beklerim güzel nasihatlarin için topikimee

valla çalışmakta bir yandan güzel yaaa özlüyorum bazen çalışmayı bir yandan arıyrumda iş naip olursa başlarım bebiş gelsinde sende işten çıkar dinlenirsin

cnm benimmm şennlendirdinnn topiği miiii

inşallah canım Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip eder

tünaydın kızlarr hayırlı cumalar olsun işten güçten anca gelebildim :126:

hayırlıııı cumalarrr tatlımmmm bende çalışıyor olsam benimde zor olurdu spor fln ama çalışmakta güzel yaaa seviyorum çalışmayı vakit öldürmek için elimizden geleni yapıyoruz spor fln derken

ev hanımlığının tadını çıkar şeker sende boş ver :)

valla çıkarta çıkarta bir hal kaldımmmm sormaaa seninde bebişim olsun ev hanımı ol güzel güzel bak yavrunaaa nerelisin bebekim sennn

ahh canım inşallah vallahi bebişimin yolunu gözlüyorum hayırlısıyla gelsede evde baksam bebişime
İzmirliyim canım ben ya sen nerelisin kaç yıllık evlisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…