gelcekk gelcekk gönülden inanıyorum senin rüya haberci rüya olcakkkk ikimiz ve yanımızdaki kişi kimse artık inşallah dilektirrr hamiş olcaz beraberrr hayırlı zamnada inandımmm yaptım olacakkk
Amin canım :)inşallah canım Allahım aratmasın isteyen herkese versinburalardayım canlar hadi uğurlu gelsin hepimize
Minikler de uğur getirsin bizeeLilimmmmmmm topiğin uğur getirsin bekleyen herkese inşallahhhhhhhhhhhh...Umarım benim oğluşum da uğur getirir size teyzeleri :)
Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsiinn..İnşallah çok teşekkür ederim.
Birbirini tanımayan insanlardan böyle dualı sözler duymak çok güzel gerçekten
Allah hepinizden razı olsun
Amin canım amiiinnn....aynen cnmm bizde 2 bucuk yıl oldu işte ilk günden beri istiyoruz bizzde benim annemde ceket örmüş cok güzel oldu inşallah giyende güzel olur dio allhım babamı dede yap yarabbimmm
Canıımm.. İnşallah her şey istediğin gibi olurrrbugün verdim canımda sorun varmış cihzda yarın 3 gibi vercek dua edinnnn benim içinnnnnnnher ay dibe vuruyorum her ayy
Sonradan geldim hemen sahipleniyim o 3. yü ehhegelcekk gelcekk gönülden inanıyorum senin rüya haberci rüya olcakkkk ikimiz ve yanımızdaki kişi kimse artık inşallah dilektirrr hamiş olcaz beraberrr hayırlı zamnada inandımmm yaptım olacakkk
Bende evdeyim canim. İyiyim ya cok sukur buyuyoruz iste:)) sizde ne var ne yok, isminiz belli mi bu aradaa
hayırlı cumalar... lilim topiğin hayırlı olsun canım... bol sohbetler ve bol hamişler inşallah...
tşkler cnmmmm boş vaktim çoook var onuda fazla kilolarımı verip güzel bi hamilelik geçirmeyi planlıyorummmm inşallahhh hayal ettiğim gibi olurrrrr
valla benim çoook bol vaktim var yanlızım buralarda gurbete gelin geldim hem kafa dağıtıyorum bebek fikrinden biraz olsun uzaklasıyorum hemde arkdaslık kurup dertleşiyorummm ordaki kızlarla
inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebeğimmmmmmmmmmmmm sağollll her zmn beklerim topikimeeeeeeeee desteğin için sağol bitanem topikim herkese uğur getirsin hemen gelsin bebişler hepimizeeee yavrum benim çoook sağollll
Lilimmmmmmm topiğin uğur getirsin bekleyen herkese inşallahhhhhhhhhhhh...Umarım benim oğluşum da uğur getirir size teyzeleri :)
seksi lilim topiğin hayırlı olsun balım...nasılsın...
Bende hayirli olsun a geldimm:124::124:
Kafaya takmıyor gibi görünmek çok yorucu gerçekten. Ben kafama takmıyorum amaaaaaan olursa olur olmazsa olmaz diye hem ailemi hem kendimi kandırdığımı sanıyorum. Ama minik bir olayda ya da rüyalarımda anlıyorum ki kandıramamışım. Bilinçaltına atmışım her şeyi. İnsan çok mutluyum çok şükür bir sıkıntım yok derken birdenbire niye ağlamak gelir içinden...Niye bir bebek ya da bir göbek görünce gözü düşer ilk defa görmüş gibi...Bazen gözünüzün önünden minik tulumların içinde minicik eller ayaklar uçuşuyor mu sizin de...
Allah'ım sen büyüksün...Sana sığındık...
hayırlı cumalar... lilim topiğin hayırlı olsun canım... bol sohbetler ve bol hamişler inşallah...
valla benim çoook bol vaktim var yanlızım buralarda gurbete gelin geldim hem kafa dağıtıyorum bebek fikrinden biraz olsun uzaklasıyorum hemde arkdaslık kurup dertleşiyorummm ordaki kızlarla
en iyisini yapıyosn tatlım bebek genede aklında olsunda onu atma =) ;
valla canım ben haftanın 6 günü çalıştığım için olmuyo gerçekten ee 1 gün evdeyim ondada atıyorum valla napıyım
Merhaba kızlar, günaydıınn
Hayırlı olsun topiğin :) Hepimize uğurlu olsuunnnBebişlerle dolsuunn :)
Amin canım :)
Minikler de uğur getirsin bizeeAmiinn...
Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsiinn..
Amin canım amiiinnn....
Canıımm.. İnşallah her şey istediğin gibi olurrrGüzel haberler verirsin bizee..
Sonradan geldim hemen sahipleniyim o 3. yü ehhe
3. 4. 5. hepimiz kavuşalım bebişlerimize inşallah bu ayyy
inşallah canım Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip eder
tünaydın kızlarr hayırlı cumalar olsun işten güçten anca gelebildim :126:
inaşşallahhhhh cnmmmm allahımmmm versin hemenn gelsin cennet kokulularımızzzzz bol enerjii dolu olcak topikimizzz evrene enerjii göndercez gelcek bebişlerimizzzz
inşallah canım rabbim büyük inşallahhhhhhhhhhhhh
hayırlıııı cumalarrr tatlımmmm bende çalışıyor olsam benimde zor olurdu spor fln ama çalışmakta güzel yaaa seviyorum çalışmayı vakit öldürmek için elimizden geleni yapıyoruz spor fln derken
ev hanımlığının tadını çıkar şeker sende boş ver :)
cnm benimmm şennlendirdinnn topiği miiii
valla çıkarta çıkarta bir hal kaldımmmm sormaaaseninde bebişim olsun ev hanımı ol güzel güzel bak yavrunaaa nerelisin bebekim sennn
Ben İstanbul'dayım bu arada. Ben de çalışıyorum ve hiç sevmiyorum çalışmayıPuuff :) Allah'tan cumartesileri de tatilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?