Hamileliği Kafaya Takmıyormuş Gibi Görünüppp Kafayı Yiyenlerr

topiğin hayırlı bol bebişli olsun inşallah kaderdaş arkadaşımben şuan aşılama için iğne kullanıyorum inşallah bu sefer anne olabilirim hatta hepimiz anne olalım inşallahhhhhhhhhh

inaşşallahhhhh cnmmmm allahımmmm versin hemenn gelsin cennet kokulularımızzzzz bol enerjii dolu olcak topikimizzz evrene enerjii göndercez gelcek bebişlerimizzzz

çalışıyorum cnm muhasebeciyim,bekarken iyiydi de evlendikten sonra hepten zor gelmeye başladı valla sen çalışıyormusun ?

çalışıyordum bıraktım ev hanımıyım şimdilikkk zayıflamak için spor salonuna yazıldımm oraya gidip geliyorum birazdan gidicem gene çook öpüyorumm kendıne ıyı bakkk gelınce konusuruzz

topik ananız şimdiii spora gitcekkkkk hasretimmmmmm cnm benimmm sen yaz döncem ben sana kıymetlimmm

Kafaya takma kimseye üzgünmüş gibi görünme kimse üzülmesinn diye diye kendimizi yıpratmayalım bebek isteklerimizi haykıralım ALLAH ım cennet kokulu yavrularımızı bize gönderrrr...

aminnnnnn atalım kuzummmm atalımm lilimmm topik açarmış bnde koşa koşa gelirmişimmmhayrlı lolsn hepimze uğur getrsinnn

ohhh en güzelini yapıyorsun iyi sporlar canımm

tşkler cnmmmm boş vaktim çoook var onuda fazla kilolarımı verip güzel bi hamilelik geçirmeyi planlıyorummmm inşallahhh hayal ettiğim gibi olurrrrr
Bizim spora ayıracak vaktimiz bilem yok

valla benim çoook bol vaktim var yanlızım buralarda gurbete gelin geldim hem kafa dağıtıyorum bebek fikrinden biraz olsun uzaklasıyorum hemde arkdaslık kurup dertleşiyorummm ordaki kızlarla
aminnnnnn atalım kuzummmm atalımm lilimmm topik açarmış bnde koşa koşa gelirmişimmmhayrlı lolsn hepimze uğur getrsinnn

inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebeğimmmmmmmmmmmmm sağollll her zmn beklerim topikimeeeeeeeee desteğin için sağol bitanem topikim herkese uğur getirsin hemen gelsin bebişler hepimizeeee yavrum benim çoook sağollll

Lilimmmmmmm topiğin uğur getirsin bekleyen herkese inşallahhhhhhhhhhhh...Umarım benim oğluşum da uğur getirir size teyzeleri :)

Kafaya takmıyor gibi görünmek çok yorucu gerçekten. Ben kafama takmıyorum amaaaaaan olursa olur olmazsa olmaz diye hem ailemi hem kendimi kandırdığımı sanıyorum. Ama minik bir olayda ya da rüyalarımda anlıyorum ki kandıramamışım. Bilinçaltına atmışım her şeyi. İnsan çok mutluyum çok şükür bir sıkıntım yok derken birdenbire niye ağlamak gelir içinden...Niye bir bebek ya da bir göbek görünce gözü düşer ilk defa görmüş gibi...Bazen gözünüzün önünden minik tulumların içinde minicik eller ayaklar uçuşuyor mu sizin de...
Allah'ım sen büyüksün...Sana sığındık...

hayırlı cumalar... lilim topiğin hayırlı olsun canım... bol sohbetler ve bol hamişler inşallah...

valla benim çoook bol vaktim var yanlızım buralarda gurbete gelin geldim hem kafa dağıtıyorum bebek fikrinden biraz olsun uzaklasıyorum hemde arkdaslık kurup dertleşiyorummm ordaki kızlarla

en iyisini yapıyosn tatlım bebek genede aklında olsunda onu atma =) ;

valla canım ben haftanın 6 günü çalıştığım için olmuyo gerçekten ee 1 gün evdeyim ondada yatıyorum valla napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…