Ben eşime de hemen söylemem diye düşünüyorum aslında . Ailelere cinsiyeti öğrenince soylucemMerhabalr. Ben yeni hamile oldugumu ogrendim. Ailelere hemen söylemeyeyim diye dusunuyroim
Eşimin ailesi farklı yerde zten. Bir de söylesek hemen yayacaklar sega sola. Bikac akrabasından hic haz etmiyorum.
16. Hafta ve üstü olunca söylemek istoyroum. Eşime de söyledim tmm dedi.
Siz bekleyip mi söylediniz hemen mi söylediniz?
Ben söyleme taraftarıyım. Bunlar güzel şeyler . Tamam kötü gözde var ama iyi duada var. Belki duası kabul olan biri allah sağ salim kucağına aldırsın diyecek.saklanacak birşey değilki. Sevinçle paylaşılacak birşey.Merhabalr. Ben yeni hamile oldugumu ogrendim. Ailelere hemen söylemeyeyim diye dusunuyroim
Eşimin ailesi farklı yerde zten. Bir de söylesek hemen yayacaklar sega sola. Bikac akrabasından hic haz etmiyorum.
Valla kizimi ogrendigimde 4 haftalikdi ucan kuş duydu duyan aradi Allah razi olsn duanizi eksik etmeyin dedim simdi kizim 7 yasinda 2.ye hamileyim yine 4 haftalikken ogrendim hemen ailelere soledik onlar herkese soledi kizim da arkadaslarina soledi komsularda ogrendi yine ayni sekilde duanizi eksik etmeyin diorm Allah a emanetler hic sakınmadim kalbimi Allah biliyo ve suna inanirim anne baba duasi boyle zmanda lazimMerhabalr. Ben yeni hamile oldugumu ogrendim. Ailelere hemen söylemeyeyim diye dusunuyroim
Sen dua grubundaki8nci haftada giricekken. bizimki mecburi oldu biraz. Geniş kapsamlı bilinmiyor yinede tabi. Biraz daha büyüsün inşallah digerlerine öyle söylerim.
Şuan 11.hafta dolmadi henüz 4 5 aylık olsun ya da doğunca kısmetse aile dışına derim
Sen dua grubundakiH M misin acaba çok.sevindimmmmmm hamilemisin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ins Allah
Aynen öyle 3ncu denemede düşmedi şükür inşallah böyle devam eder..Dualarına talibim o vakittüp bebek sanırım degilmi
Çok sevindim bundan sonra sende benim dualarimda olacaksın canım bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum nasip olursa bu arada ben dua grubundan 1 ay sonra Ramazan'da kimyasal gebelik geçirdim biliyormusun hepsi duaların sayesinde sonu gelseydi güze olurdu ama nasip degiş en azından kendiliginden ola biliyormuş diye şükrettim hepinizden Allah razı olsun ins Allah teker teker güzel haberlerinizi alırım K KurkmantoluS da hamile onada çok sevindim belkide dua grubunun çoğu hamile kalmıştır bile ins.AllahAynen öyle 3ncu denemede düşmedi şükür inşallah böyle devam eder..grup olarak hep aklimdasinz Rabbim inşallah tez vakitte hepimize sağlıklı hamilelikle doğumlar versin.
Bizimkiler söylemez yaymazlar o yüzden annelerimize 6 haftada söyledik onlarda kimseye söylemediler diger insanlar yeni öğreniyor 30 hafta oldu karnim kıyafetlerden belli oldu disardada bol giyince kimse bilmiyordu zaten pandemide dışarıda çıkmayınca kimse bilmedi hamileliğimi çok yakın arkadaşlarada 11 12 haftada söylemiştimMerhabalr. Ben yeni hamile oldugumu ogrendim. Ailelere hemen söylemeyeyim diye dusunuyroim
Canım benim Rabbim muradını versin inşallah en kısa zamanda hayırlı bi şekildeÇok sevindim bundan sonra sende benim dualarimda olacaksın canım bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum nasip olursa bu arada ben dua grubundan 1 ay sonra Ramazan'da kimyasal gebelik geçirdim biliyormusun hepsi duaların sayesinde sonu gelseydi güze olurdu ama nasip degiş en azından kendiliginden ola biliyormuş diye şükrettim hepinizden Allah razı olsun ins Allah teker teker güzel haberlerinizi alırım K KurkmantoluS da hamile onada çok sevindim belkide dua grubunun çoğu hamile kalmıştır bile ins.Allah
Dua çok önemli bu süreçte kiler için inşallah dualara başlayalım.. Allah'a teslim ol oluruna bırak akar gider herşey..Çok sevindim bundan sonra sende benim dualarimda olacaksın canım bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum nasip olursa bu arada ben dua grubundan 1 ay sonra Ramazan'da kimyasal gebelik geçirdim biliyormusun hepsi duaların sayesinde sonu gelseydi güze olurdu ama nasip degiş en azından kendiliginden ola biliyormuş diye şükrettim hepinizden Allah razı olsun ins Allah teker teker güzel haberlerinizi alırım K KurkmantoluS da hamile onada çok sevindim belkide dua grubunun çoğu hamile kalmıştır bile ins.Allah
Çok tşk ederim dualarında eksik etme ins Allah sende zamanı gelince sağlıcakla kucağına al yavrunu canım benimCanım benim Rabbim muradını versin inşallah en kısa zamanda hayırlı bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?