- Konu Sahibi 33Melegim33
-
Arkadaslar bugun ultrasyona girdim gebeligim 4gun geride gorunuyor4+4gunluk görünüyor. yolksak gorunmedi kesenin icjnde doktorum kese henüz küçük olduğu icin görünmüyor olabilir dedi benim gibi olan var mi lutfen yardim edim cok Üzgünüm
Benmkide 2 hafta 2 gun geride canm 10+5 olmam gerekio ben
8+3 um korkma gec dollenmedir
Arkadaslar bugun ultrasyona girdim gebeligim 4gun geride gorunuyor4+4gunluk görünüyor. yolksak gorunmedi kesenin icjnde doktorum kese henüz küçük olduğu icin görünmüyor olabilir dedi benim gibi olan var mi lutfen yardim edim cok Üzgünüm
cok şükür kalp atışını duyduk cnm.saol yinede
Idrar ve kan testim pozitif cikinca 5 haftayi geckin hamileligim olmasina ragmen ilk dr.a gidisimde, bakip kese gozukuyor ama 1 ay sonra gel bebek varsa ve yasiyorsa kontrollere devam ederiz demisti. Aklimi oynatacaktim o sure gecmek bilmemisti.. Su an 17. haftadayim hala ultrasonlarda hafta gun farkli cikiyor son adet tarihime gore benim hesaplamamla.
Hadi gozun aydin :) Hayirlisi olsun insallah..
saol cnm 9+3 olduk.
Benmkide 2 hafta 2 gun geride canm 10+5 olmam gerekio ben
8+3 um korkma gec dollenmedir
Cikomm nasilsin?bebis nasill?:) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iym braz mgde bulantm var cnm.basm.agrio.gene allaha sukur iyim :)
Biri konuya yazms arkadssn bebegnn.kalbi durmus muayneye gidince.ogrenms pskljm bzldu uzldm korkmya basladm bende icim içimi yiyo((
Sen naslsn ykmu bi gelisme
Iym braz mgde bulantm var cnm.basm.agrio.gene allaha sukur iyim :)
Biri konuya yazms arkadssn bebegnn.kalbi durmus muayneye gidince.ogrenms pskljm bzldu uzldm korkmya basladm bende icim içimi yiyo((
Sen naslsn ykmu bi gelisme
Yaa cokk uzuldumAma canim bak sen hamilesin yapma boyle RABBIM o arkadasa sabir versin,sizinkilerede saglik versin canim bolbol YA ŞAFI de otururken kalkarken insALLAH ALLAHin izniyle butun bebek bekleyenleri korusun RABBim.hadi simdi guzel seyler dusun bak bolvol cizgi filmi izle inan cok mutlu olacaksin ben bile izledigimde nasil mutlu oluyorum cocuk gibi oluyor insan:) test yapmadim daha birkac gun gecsin diye bekliyorum ama canim kasiklarimda 4-5gundur durmadan batmalar var gelip gidiyor bu batmalar.
Bide bisey sorayim:) 3gun ruyamda hep annemi aradim anne ben hamileyim dedim ruyamda,bu gece ruyamda kapidn ses geliyor kapiyi aciyorum yerde masmavi gozlu yanaklari pembe cokk guzel kiz bebek kucagima alip eve giriyorum.Ya bu ruyalar nedir?:)) ben normalde gordugum ruyayi gercek hayatta yasarim ama bunun ne anlama geldigini bilemedim:) :) :)
Cnm ben hamile kalmdan bir ay önce adetim 8 gn gecti o.ay hergn bebek dsndm bebekle kalkp bebekle yatiydum pskljmle oynadm resmen ruyalarmdq bebek grdum hep dogurdum oglum vardi falanhamile oldgmu ogrenmeden önce de grdum hamileymisim inşallah sanada malum olmstr bebisin
Oyy masallah Allah tamanina erdirsin insallah :)
Ayyy eslerimiz bizim bu ruh halimizi bilseler kacik derler bize cokk guluyorum kendi kendime :) :) :)Peki canim kasiklarinda batma sizlama oluyormuydu ilk baslarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?