- 3 Eylül 2016
- 149
- 134
- 23
- 29
- Konu Sahibi konyagelini_
Merhaba kızlar. 21 yaşındayım. 30 Ağustos 2016 da evlendim.. Çok uzaklardan çok uzaklara gelin geldim.. Konyaya gelin geldim ve burada hiç akrabam yok. Eşim beni sever sevdiğini bilirim.. Ama çok sorumsuz herhalde.. Sinavı kazanamadigi icin uzun süre calişamadı, kendi isşi disinda ya iş begenmedi yada begendigi islere alinmadi.
bizde kaynanama geldik (evleri bize cok yakin) 5. Ayima girdigim gebeligimde ve gebeligimin ilk gününden beri burdayim..
Lokmalarimi sayiyorlar, bana genel itibari ile sert davraniyorlar gorumcem ve kaynanam.. Laf vuruyorlar en ufak seyde.. Gorumcem benden kiloluydu birkac ay once ben ise hamilelikte 4 kilo alinca kiloma laf vuruyor hep..
Ev islerini kaynanamla ben yapiyorum gorumcem ya okulda, ya.geziyor yada oturuyor. Bazen belimin agrisindan uyuyamiyorum bu yuzden geceleri. .
Ya belimin agrisindan yada soyledikleri laflar yuzunden geceleri hic uyuyamiyorum..
Her zaman kotu degiller ama ara sira yuzume guluyorlar ne bileyim..
Durumlari iyi ama hic gitmek istemedigim halde beni devlet hastanesine goturuyorlar..
Esim beni ailesine ezdirmiyor ama bu yasadigim bunalimlarin sebebi olarakta onu goruyorum..
Sorumluluk sahibi olsa burada bu durumda olmazdim..
Bu sabah yine kaynanam beni tersledi, bende geri odama gittim sabahtan beri hicbirsey yemedim..
Kendisi yemek yapmadan gezmeye gitti, biraz once.eve.geldi..
Bende psikolojik bunalima girdigim icin ne kibirdamak istiyorum nede yemek yemek istiyorum..
Simdi karanlik bir odada yalnizim..
Kaynanam kayin babam birlikte oturuyorlsr..
Gorumcem gezmede..
Kocam baska odada pc basinda..
Yanima gelipte nasilsin diyen olmadi..
Ne yedin, yemek yok evde diyen olmadi..
Sizce ne yapmaliyim
bizde kaynanama geldik (evleri bize cok yakin) 5. Ayima girdigim gebeligimde ve gebeligimin ilk gününden beri burdayim..
Lokmalarimi sayiyorlar, bana genel itibari ile sert davraniyorlar gorumcem ve kaynanam.. Laf vuruyorlar en ufak seyde.. Gorumcem benden kiloluydu birkac ay once ben ise hamilelikte 4 kilo alinca kiloma laf vuruyor hep..
Ev islerini kaynanamla ben yapiyorum gorumcem ya okulda, ya.geziyor yada oturuyor. Bazen belimin agrisindan uyuyamiyorum bu yuzden geceleri. .
Ya belimin agrisindan yada soyledikleri laflar yuzunden geceleri hic uyuyamiyorum..
Her zaman kotu degiller ama ara sira yuzume guluyorlar ne bileyim..
Durumlari iyi ama hic gitmek istemedigim halde beni devlet hastanesine goturuyorlar..
Esim beni ailesine ezdirmiyor ama bu yasadigim bunalimlarin sebebi olarakta onu goruyorum..
Sorumluluk sahibi olsa burada bu durumda olmazdim..
Bu sabah yine kaynanam beni tersledi, bende geri odama gittim sabahtan beri hicbirsey yemedim..
Kendisi yemek yapmadan gezmeye gitti, biraz once.eve.geldi..
Bende psikolojik bunalima girdigim icin ne kibirdamak istiyorum nede yemek yemek istiyorum..
Simdi karanlik bir odada yalnizim..
Kaynanam kayin babam birlikte oturuyorlsr..
Gorumcem gezmede..
Kocam baska odada pc basinda..
Yanima gelipte nasilsin diyen olmadi..
Ne yedin, yemek yok evde diyen olmadi..
Sizce ne yapmaliyim