hamileliğim ve büyük imtihanım..

Arsız olmayı öğren bir an evvel.lafını esirgeme.kendini yeme dilindekini söyle herkes haddini bilsin.şimdiden ezdirme kendini.sen güçlü bir kadınsın ve kimsenin sana bunu yapmaya hakkı yok.kendi değerini bil ve ona gore davran.ailen uzakta diye onlara muhtaç değilsin

Kizlar yorumlarınızı tek tek okudum; vaktim olmadigi icin ve telefonla zor olduğu için hepinize genel cevap vereceğim ;
Hepinize çok teşekkür ederim!
Genel olarak hepimiz yaşadık birşeyler belli ki..
Bana kalsa ben 24 saat iş yaparım belim kırılana kadar, ama görümcem oturuyor ben yapıyorum buna sinirlendim..
Artık kendimi asla ezdirmeyeceğim, kocamda zaten öyle diyor. Ver cevaplarını yada beni çağır diyor.. Ben ikisinide yapamıyordum ama artık yapacağım..
Dün kaynanam kayınbabam uyudu bende mutfağa girdim birsürü şey yedim :)) kendime geldim..
Allah kimseyi aç bırakmasın. .
Yavrum için kendimi üzmemeye çalışacağım..
Doğumdan sonra ezik bir sessiz, sürekli ağlayam bir hale getirmeyeceğim yavrumu yani bende hamileliğimi böyle geçirmeyeceğim..
Desteğiniz beni çok mutlu etti!
Gözünüzü seveyim sizin:))
Şuan çok iyiyim, merak etmeyin...

Kizlar yorumlarınızı tek tek okudum; vaktim olmadigi icin ve telefonla zor olduğu için hepinize genel cevap vereceğim ;
Hepinize çok teşekkür ederim!
Genel olarak hepimiz yaşadık birşeyler belli ki..
Bana kalsa ben 24 saat iş yaparım belim kırılana kadar, ama görümcem oturuyor ben yapıyorum buna sinirlendim..
Artık kendimi asla ezdirmeyeceğim, kocamda zaten öyle diyor. Ver cevaplarını yada beni çağır diyor.. Ben ikisinide yapamıyordum ama artık yapacağım..
Dün kaynanam kayınbabam uyudu bende mutfağa girdim birsürü şey yedim :)) kendime geldim..
Allah kimseyi aç bırakmasın. .
Yavrum için kendimi üzmemeye çalışacağım..
Doğumdan sonra ezik bir sessiz, sürekli ağlayam bir hale getirmeyeceğim yavrumu yani bende hamileliğimi böyle geçirmeyeceğim..
Desteğiniz beni çok mutlu etti!
Gözünüzü seveyim sizin:))
Şuan çok iyiyim, merak etmeyin...
Iyi olduguna sevindim üzüldüm okurken durumuna..
Insan normal zamanda bile kendini senin durumunda kötü hisseder kii sen birde hamilesinn..
Hamileyken insan anlayis bekliyor, ilgi bekliyor..
Daha cok hassas oluyor.. kendine dikkat et.. kimse kimseyi anlamaz bu dünyada.. her insan kendinin doktorudur demisler Canim :) sende ilk önce bebegini sonra kendini düsün.. birdaha ac kalma.. kendin alamiyorsan esine söyle odana getirsin yemegini.. üzme tatli canini...

Back
X