hamileliğim ve eşimin ailesi

perdecan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
166
168
33
iyi akşamlar kızlar 6. ayın içinde hamile biriyim eşimin ailesi sürekli beni eziyolar küçümsüyolar böyle yalandan yüzüme iyi davranıyomuş gibi yapıp bana yapmadıklarını bırakmıyolar.ailemden uzağım ve yaşadığım yerde kimsem yok.psikolojim o kadar bozuk ki kafamı toplayıp derdimi bile yazamıyorum.ben eşim için nelere katlanıyorum onunda umrunda değilim.çocuğum doğduğunda onu hiç birine göstermicem beni umursamıyolar çocuğumuda umursamıyolar zaten çocuğum olmasa 5 dk durmam eşimin yanında

hayırdır?

Biraz daha detayli anlatsaydin keske.yasini,esini kac yildir tanidigini,ailesinin en bastan beri olan tutumunu,esinin sana ve onlara karsi olan genel halini anlatsaydin keske...
Ama sunu deyim,su anda umurlarinda olmayan cocuk,dogduktan sonra en kiymetlileri olacak...bu kez seni iyice yok sayip,cocuk uzerinde daha fazla hak sahibi olmaya calisacaklar.sakin firsat verme..

Napiyolar size kucumsemek derken kastin nedir? Yani adamina gore muamele et sende ya yuzune karsi nasillarsa oyle davran yinede onlara karsi arkadan soyleyen ler arabozucu olmasin.

hiçkimse için hiçbirşeye katlanma degerin yükselmez aksine düşer içine atma dışına at onlar düşünsen kendine acımazsan bebeğine acı kimse için üzülmek zorunda değilsin

Onlar sizi kucumserken esiniz ne yapiyor? Ayrica ne yapiyorlar da kucumsuyorlar?

[QUOTE="perdecan, post: 46590779, member: 522137]çocuğum olmasa 5 dk durmam eşimin yanında[/QUOTE]

Daha doğurmadan bu triplere başladın mı?

Küçümsüyorlar derken ne yapıyorlar, ne diyorlar mesela?

Sizin de hassas zamanlarınız belki de siz alınganlık yapıyor olabilirsiniz. Paylaşırsanız ayrıntıları ya da örnekleri, daha rahat yorum yaparız.

Bir de eşinizin ailesiyle ne kadar sık görüştüğünüzü de yazmamışsınız. Beraber mi yaşıyorsunuz, yatılı misafir mi geldiler yakın mı oturuyorsunuz, bunlar gibi mesela, biraz açarsanız konuyu daha iyi olur kanımca. Ayrıca yaşınızı da merak ettim.

Yazdığınız kadarıyla ne yorum yapacağımızı bilemedik biz de:KK51:

Off şu "cocuk olmasa 5 dk durma, 1 dk durmam" diyen tiplerden cidden bunalma geldi. Cocuk yokken hersey 4 4 lüktü sanki o yüzden duruyordun. Gitcek olan peşine 3 çocukta takarak gidiyor, gitmeyecek olanda atıp tutuyor. Derdini yaz yazma diyen yok burasi bunun icin varda artik su cocugum olmasa.... bilmem ne plavrasini sıkıp durmayın. Bosanmicaksan bosanmicam de kimse seni zorla boşayacak değil.
Daha yeni benimle ayni zamanlarda evlenen akrabam boşandı bebeğinin 40ı çıkmadı. Bir sizin cocugunuz var sanki kendinize bahane ariyorsunuz.

6 ay önce her şey süt limandı, baktınız güzel her şey, düşündünüz ki bu evliliğe bir çocuk getirilir... ama şimdi her şey tepetaklak ve hamilesiniz diye çekip gidemiyorsunuz yani. İlginçmiş. Yine boşluk ve çelişki dolu bir konu.

Off şu "cocuk olmasa 5 dk durma, 1 dk durmam" diyen tiplerden cidden bunalma geldi. Cocuk yokken hersey 4 4 lüktü sanki o yüzden duruyordun. Gitcek olan peşine 3 çocukta takarak gidiyor, gitmeyecek olanda atıp tutuyor. Derdini yaz yazma diyen yok burasi bunun icin varda artik su cocugum olmasa.... bilmem ne plavrasini sıkıp durmayın. Bosanmicaksan bosanmicam de kimse seni zorla boşayacak değil.
Daha yeni benimle ayni zamanlarda evlenen akrabam boşandı bebeğinin 40ı çıkmadı. Bir sizin cocugunuz var sanki kendinize bahane ariyorsunuz.
boşanmak isteyen boşanır istemiyende çocuğu bahane ediyor

Back
X