Hamileliğime sevinemeden kahverengi leke geldi yardım,,,,

Beyasmelek

sağlıkla gel canım yavrum...
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
336
367
88
Adetim gecikti doktora gttim beta hcg 450 cıktı progesteron 12 tebrikler 4 haftalık gebesiniz dedi progesteron azcık düşük progestan kullan bi hafta sora gel dedi sewindim işe gttim çalışıodum birden kahverengi bi leke aglaya ağlaya eve gttim doktor 3 tane iç progestandan dedi iki gün rdü lekelenme ben şimdi düşük mü yapıacam çok ağlıyorum lütfen yardım bu sekilde olupta kalp atışı duyan oldumu

öncelikle sakin olmaya çalış ağlama ve moralini yüksek tut. yerleşme kanaması o çok fazla ayakta kalmamaya çalış hatta mümkünse izin al ve devamlı yat

ah canım benim bende aynı senin durumundayım bende suan 4 bucuk haftalık hamıleyım ve düşük riskim var 3 gündür yogun kahverengi kanama var ama kese duruyor dedi doktor, ılacın bıtınce gel dedı. bide eğer taze kan gıbı cok ve yogun gelırse eger hemen gel dedi. Bende cok merak edıyorum acaba bızım gıbı olupta bebeğini kucagına alan var mı diye

Cnm bnm once kendini bi kasma belki lekelenmedir dokrirun soyledklerini yap ve bi sure yat bnce lekelenme gectyse Sorun yoktr dusuk yapinca kan kirmizi olytomus we bayaa yogun oluyomus bnce sorun yoktur bebegni de kendnide uzme....

Bu arada bnm oglussum 30 haftalik dogdu ben kendimi hic kasmadum dr. Um sen ne kadar uzulursen o kadar korkar demistu oglum 1.750 gr dogdu we kuveze bile gurmedi korkma annesi bebisinide uzme tmm mi

Allah hepinizden razı olsun eşimde agladı dun sewincimi bile yasayamadık iş arkadasımda moralimi sıfır yaptı progestan kesiyodur kanamayı yoksa kanardı dedi evdeyim rapor aldım zaten bu psikoloji ile gdemem işe rabbim bagışlasın insallah

birde benden size tavsiye sakın alttan bakılmayın yani rahim ultrasonu nu kastediyorum

aa aa nolur ki bana bakıldı

bende 4 buçuk aylık hamileyken kahverengi leke geldi hemen doktora gittim karın ultrasonu nda göremedim dedi rahimden baktı kese yi gördü sorun yok yerleşme kanaması dedi eve geldim sonraki gün kanamam daha da arttı tekrar doktora gittim yine alttan baktı (başka bir doktor) düşük tehlikesi var dikkat et dedi eve geldim 2 gün daha devam etti artarak sonra tekrar gittim kan aldı ultrasonla baktı ve düşük dedi. ben düşüğümü rahim ultrasonu na bağlıyorum arkadaşımda aynı şeyleri yaşadı ona benim gibi düşünüyor. sizde mümkünse rahim ultranonu na izin vermeyin

Canım her kanama düşük olmaz . benim arkadaşım 9 ay kanamalı hamilelik geçirdi şimdi kızı 1 yaşında. Allah ın izniyle inş. bebişini alırsın kucagına.

öncelikle sakin olmaya çalış ağlama ve moralini yüksek tut. yerleşme kanaması o çok fazla ayakta kalmamaya çalış hatta mümkünse izin al ve devamlı yat

Cnm yerleşme kanaması bu kadar geç olur mu?inşallah odur

İns dilaracım herkes moralimi bozdu kan devam ederdi progestan kesmiştir bile dediler

ay çok üzüldüm iki kere bakıldı banada biri ulsrasonla bakıldı diğeride normal kanamaya bakmak için.. Zararı olmazmı dedim yok yok bişe olmaz herkese bakıyoruz dedi, devlet hastanesine gitmiştim, büyük geçmiş olsun inşallah benimki düşmez. ama çalışıyorum çalışıyorum dedim rapor vermediler ya çok saçma değilmi kanamanın azlığına çokluğuna göre mi veriliyor bu rapor?

Bu lekenin rengi ve yogunlugu nasildi...kac gun sürdü

İns dilaracım herkes moralimi bozdu kan devam ederdi progestan kesmiştir bile dediler

canım zaten progeston düşük önleyici ilaç tabiki kanamayı kesecek. aldırış etme moralini bozma canım. bilgisi olanda konuşur olmayanda Allah bilir herşeyi sen iyi düşün . kasma kendini. herşey güzel olur inş. canım dualar senle. beta nı takip et . çatlatma ignesi olmuşsun galiba ondan da olmuştur lekelenme korkma

bende kullanıyorum o ilactan benimde kanamam var hemen kesmesi mi gerekir peki kaç günde kesilir ki kızlar? ben pazartesiden beri içiyorum.

Ewet doktorada kızdım hatta illa iğne yapalım garanti olsun dedi yumurtan 23 mm olmuş dedi sağolsun hamile kaldım ama ilk defa öle bişey yaptırdım zararımı oldu diye soruyorum kendime keşke keendisi çatlasaydı

seni korkutmak istemedim canım sakın yanlış anlama beni ben başıma geleni anlattım ki benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın. valla bana bakarkende öyle dediler. ilk doktorum 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyeyim dedi özele gitmiştim ikinci gün ünv hastanesine gittim. inşallah allahım senin bebeğini korur sağlıkla kucağına alırsın. tabiki ya niye öyle saçma şey yapmış kanamanın azı çoğumu olur ve kendini iyi hisssetmiyorsan çalışmak istemiyorsan vermesi lazımdı. bu arada bu ay ilk düşükten sonra ilk defa denemeye başladık banada dua eder misin :)

ay etmem mi Allah razı olsun canım insallah dileyen isteyen herkese nasip etsin yüce rabbim. Yeter ki o OL desin inşallah hiçbişe önüne duramaz . inşallah Sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…