Hamileliğime sevinemeden kahverengi leke geldi yardım,,,,

allah razı olsun allah dualarımızı kabul etsin inşallah :)

merak etme aynı süreci oğluma hamile iken bende yaşadım
progestran hap kullandım ilişki yasağı kondu
oğluşum şuan 6 yaşında allah hayırlısı ile sanada nasip etsin sağlıkla kucağında görmeyi evladını arkadaşım

benim lekelenmem 10 gün kadar sürdü arkadaşım

canım korkma vajinal ultrason düşük sebebi değildir. lekelenmeler bazen düşük belirtisi olabiliyor ama illaki düşecek diye bişey yok. benim ilk gebeliğimde de lekelenmem oldu o düştü ama şimdi 2. ye hamileyim. bunda da aynı gün lekelenmem oldu progestan ilkinde de kullanmıştım çare olmadı ama bu sefer çoook şükür herşey yolunda. sen canını sıkma.Allah hayırlısını versin. ağır kaldırma. hareketlerine dikkat et. kabız olmamaya çalış. fırsat buldukça yatıp dinlen Allahın izniyle bişey olmaz.

Bende 8 haftamda doktoa gittim herşey gayet güzel normal dedi eve geldim kahve leke geldi bir iki damla.hemen aradım korkulacak bi durum olmadığını devam ederse tekrar görüşelim dedi. Benim ilk gebelik olduğundan endişelendim ve kontrole gittim ertesi gün alttan baktı hiç bi sorun yok gayet sağlıklı dedi bir ay sonra kontrole gel dedi.meğersem kontrolden bir gün sonra kalbi Durmuş bebeğimin ve ben bunu ikili testte öğrenmiştim 12 haftamda anlayacağın bide 1 ay taşımışım.ama sen yinede korkma kendinide germe herkezde aynı olacak diye bi durum yok yat dinlen ilaç la düzeltebilir cnm

Cnm bu kadar erken baslamışmıydı senin kanamaların

Ne salak insanlarmis ya nasi rapor yazmazlar kanaman varsa bide 3 hafta sonra gel demisler cik uzun bi sure bu bnce bska doktora git

Slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza 5 haftalık hamileyim ve dünden beri kanamam var doktor düşük riski olduğunu söyle bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi neler yapmalıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm once gecms olsun ins bebegni saglikla al k ucagina ins. Bol bol su ic ve yat kendni zorlama ikinma ins. Gecer cokmmu kanaman?

Yok çok az geliyordu hatta ilaç takviyesiyle şu an durdu riskim devam ediyor yinede bide keseyi gördü ama bebeği göremedi çok küçük diye göremedim dedi 15 gün sonra tekrar gideceğim bebeği mutlaka görmem lazım dedi canım çok korkuyorum tabi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar korkmayın desemde korkuyosunuz biliyorum bnmde başlarda kahverengi lekem oluyodu ama bebekte herhalgi bi sorun yaşamadım lekelenmem varken bile kesem yukarıdaymış drm bazı gebeliklerde oluyo bebel büyüdükçe yapabiliyo dedi progestan verdi bide iğne kullandım bikaç kez dinlendim yattım iş yapmadım bir ay önce bitti çok şükür şuan hiçbişeyim yok rabbim bize bebişlerimizi vericekse verir mutlaka benm yengem yolda hamilekken bi kanaması olmuş tamm bebek düştü demiş ayaklarına ayakkabısına dolmuş kan düştü demiş bebek ama şimdi kızı 7 aylık allahın işi onun dünyada yiycek ekmeği varsa mutlaka doğar canlarım üzmeyin kendinizi allah hepimize sağlıklı bebişler versin kucağımıza almayı nasip etsin inşallh

Kızlar moralinizi yüksek tutun benm lekekenmem 5 haftalikken basladi 8+5 deim hala lekelenmem var progestan kullaniyorum gunde 4 tane hala lekelerim devam ediyor dr sadece lavabo icin kalk dedi birbirimize dua edelim sagsaglim bebislerimizi kucagimiza aliriz insallah

canım öncelikle geçmiş olsun..
moral ve psikoloji çok önemli..
bol bol dua et..
o sinir bozucu konuşan ve kendilerini doktor sanan iş arkadaşlarına da detay verme bundan sonra bebeğinle ilgili..
yoksa moralini daha çooookk bozarlaar

aynı şey bendede olmuştu doktor düşük olabilir dedi zaten hamilelik süresince doktorlar bana neler sölemediki
neyse 15 gün ayaklarım havada yada sırt üstü yattım netice kızım 2 yaş 2 aylık

Bu arada bnm oglussum 30 haftalik dogdu ben kendimi hic kasmadum dr. Um sen ne kadar uzulursen o kadar korkar demistu oglum 1.750 gr dogdu we kuveze bile gurmedi korkma annesi bebisinide uzme tmm mi
Merhabalar 30+1 haftalık hamileyim kahverengi leke geldi doktoruma danıştım devam ederse nst önerdi hareketlerinde şükür bir sknti yok normal olduğunu düşünüyorum sizin nasıl oldu doğum acaba bu hafta da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…