- 29 Mayıs 2021
- 14.317
- 93.170
- 548
- 36
- Konu Sahibi askolottammm
-
ay bacım sherlock holmes falan mı olmak isityorsn sen :)) ben indandırıcı olsn diye o kısmı ekledim evet elti kaynanaya sölyemiş 4.ayında ama ondan önce biz yüz yüze görüştüğümzde bana nasip dedi o zaman kaynanamda bilmiyorduYalan atiyorsun. Dogru olsa esim aileme soyleme 4-5 ay kismi olmazdi. Cunku elti kaynanaya soylemis size soylememis.
seninde bu yorumu kendine saklaman gibi mi ?Keşke günoooooo’nuzu da kendinize saklasanız. Nasıl süper olurdu.
Yok,onun gibi değilseninde bu yorumu kendine saklaman gibi mi ?
bnde öyle düşünüyorumİlk 3 ay söylemek istemebilirsiniz ama sonrasında eşiniz ailesiyle paylaşmak istiyorsa paylaşır. Neyine şart koşuyorsunuz bunun 4-5 aya bilmesinler diye. Elti söylemişse söylememiş, böyle şeylerin peşine düşüp hesap kitap yapmak bana garip geliyor. Hamileliği saklamak, gizlemek, ekstra bir şey görmek, kadınlar arasında bununda bir karşılık vermeye dönüşmesi, değişik yani.
Yorumları da biliyorsanız eğlence olsun, azıcık yazışayım, laf dalaşına girip stres atayı diye mi konu açıyorsunuz? İyi eğlenceler o vakit.Ne gbı olumsuz yorum mesela konuyu çevirdi ğim falan yok tam tersi acık acık yazsaydım herkes eltiyi savunacakti çok gördüm burda
hamile olan eltim olamyanda ben bana böyle davrananda eltimEltiniz hamile olduğunuzu bilse ne olacak? Bebeği çıkarıp alacak mı karnınızdan?
hayır gerçekten benmi abartıyorum diye fikir almak için konu açtım çünkü gerçektende üzülüyorummm hanımefendiciğimmYorumları da biliyorsanız eğlence olsun, azıcık yazışayım, laf dalaşına girip stres atayı diye mi konu açıyorsunuz? İyi eğlenceler o vakit.
Hepinize günooo arkadaşlar ben bir aylık hamileyim şuan bzde yeni öğrendik cünkü bnde adet düzensizliği vardı neyse dün eşime söyledim kendi aileme söylemedim dün eltim çaya gelmişti bayadır görüşmüuorduk onda sordu ona da yok dedim cünkü onunda çocuğu yok bilsin istemedim şimdide eşim tutturmuş aileme de söyleyelim hayır dedim onlara söyleme onlar 4 5 aylık olana kadar bilmesinler zaten uzaktayz görmez etmezler ne var bunda eşim bana trip atıyor yanliş mıyım onlar bilmesinler sonra söylerz zaten
Eşimle son gebeligimde cinsiyet belli olana kadar söylemeyelim demiştik öyle de yaptık. Herkes işte neden söylemedin vs dedi .biz böyle karar aldık dedim ...
Çünkü biliyordum kız mı erkek mi sürekli soracaklar .ayyy nasıl bakacaksın 3 çocuğa diyip sinirlerimi ziplatacaklar
Bundan 3 ay kurtulmuş oldum
E o zaman doğru düzgün yazsanız da burda gereksiz tepki çekmeseniz keşke.hamile olan eltim olamyanda ben bana böyle davrananda eltim
geenelde burda brden hereks eltici görümceci oluyorda o yüzden bu şekilde objektif yorumlar almak istedimE o zaman doğru düzgün yazsanız da burda gereksiz tepki çekmeseniz keşke.
Olabilir Allahın işi verende o vermeyen de ayrıca herkesin çocuğu olacak diye bir kural yok.
İyi misiniz niye eltinizmiş gibi konu açtınızarkadaşlar ben hamiile değilim cok istiyorum ama olmuyor takdiri ilahi allahın hikmetinden sual sorulmaz vardır zamanı ama olmadığı için cok üzülüyorum kafama aşırı takıyorum bir bebek görsem ağlayacak seviyeye geliyorum bu olayın tam tersi oldu ben eltime laf arasında sordum ama kendisi o zaman 4 aylık hamileymiş ve normaldede çok görüşmediğim ve kilolu olduğu için bilmeden sordum laf arasında sen düşünüyormusun diye kendisi bana nasip dedi gizledi hamileliğini sonradan kayınvalideden duydum benim çok istediğimi bildiği için falan gizlediğini düşünmüyorum zaten bilmiyordu neyse bende şimdi elti bana böyle yaptı diye konu açsam hepinizin eltici olacağını bildiğim için bu şekilde konu açtım kusura bakmayın ve cok zoruma gtti bu yaptığı bn kendi rızamlada cocuk istemiyor olabilirdim
kadını kafaya taktığım falan yok ama düşün sen hamilesin ve 4 aylık ve bnde konusruken sana soruyorum düşünüyor msun diye neden saklama gereksiniminde bulunuyorsn iyi niyetli gelmiyor yaptığıİyi misiniz niye eltinizmiş gibi konu açtınızBöyle eltiye Öyle elti. Kadını bu kadar kafaya takmayın, normalde de böyleyseniz söylememesi normal
Çok takıntılısınız .arkadaşlar ben hamiile değilim cok istiyorum ama olmuyor takdiri ilahi allahın hikmetinden sual sorulmaz vardır zamanı ama olmadığı için cok üzülüyorum kafama aşırı takıyorum bir bebek görsem ağlayacak seviyeye geliyorum bu olayın tam tersi oldu ben eltime laf arasında sordum ama kendisi o zaman 4 aylık hamileymiş ve normaldede çok görüşmediğim ve kilolu olduğu için bilmeden sordum laf arasında sen düşünüyormusun diye kendisi bana nasip dedi gizledi hamileliğini sonradan kayınvalideden duydum benim çok istediğimi bildiği için falan gizlediğini düşünmüyorum zaten bilmiyordu neyse bende şimdi elti bana böyle yaptı diye konu açsam hepinizin eltici olacağını bildiğim için bu şekilde konu açtım kusura bakmayın ve cok zoruma gtti bu yaptığı bn kendi rızamlada cocuk istemiyor olabilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?