- 23 Ağustos 2012
- 51.195
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.310
- 898
- Konu Sahibi askolottammm
-
size ne oluyor? hanfendinin eli kolu yokmu cevap yazsın kaldıki cok güzel cevplamış ayrıca sen dert etme başkası adına cevap vermeyi bilecek kadar üstün zekam varSizin çocuğa çok yazık o zaman
bencedeAnormal değil aslında çok anormal bulurum herkesin sizi kıskandığınızı düşünmekten başka hiçbir amaç taşımıyor dur davranış saklama gereksimi duyduğunuz kişilerle alakanizi kesin benimde 3 düşük oldu bir arkadaşım 5 aylık olana kadar bana söylemedi bende tim alakamı kestim ne sanıyorsunuz tek sizmi hamile kalıp doguruyorsunuz çocuğu olmayan kişileri böyle sadece üzüyorsunuz
Kk nın eski üyeleri birbirine destek atar bilmiyosun. Zekalarında sorun yok yanisisize ne oluyor? hanfendinin eli kolu yokmu cevap yazsın kaldıki cok güzel cevplamış ayrıca sen dert etme başkası adına cevap vermeyi bilecek kadar üstün zekam var
hmm hepiniz plotonsunuz yaniii cok gereksiz biz ona destek değil başka birşeey diyoruzKk nın eski üyeleri birbirine destek atar bilmiyosun. Zekalarında sorun yok yanisi
Ne diyonus merak ettim söyler misin?hmm hepiniz plotonsunuz yaniii cok gereksiz biz ona destek değil başka birşeey diyoruz
Hem meraklısın hemde başkaları adına yorum yapıyorsn çok cringeNe diyonus merak ettim söyler misin?
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp amaHem meraklısın hemde başkaları adına yorum yapıyorsn çok cringe
Haddini bil yeterliBilmemek değil öğrenmemek ayıp ama
TamamHaddini bil yeterli
Platon*hmm hepiniz plotonsunuz yaniii cok gereksiz biz ona destek değil başka birşeey diyoruz
Tamm Platon hanımPlaton*
Bence 4/5 aylık çok geç 3 ay riskli dönem deseniz neysede. Uzak çevreye söylemezsiniz gene neysede insan ailesine söylemez mi ya bana tuhaf geldi. Ben haber alır almaz aileme söyledim. Keseyi görüp hamilelik kesinleşince de yakın arkadaşlarla söyledim. E tabi sosyal medyaya da duyurmadım gerek yok öyle şeylere ama günlük yaşamda hayatımda olan insanlar biliyor. Eşiniz haklı benceHepinize günooo arkadaşlar ben bir aylık hamileyim şuan bzde yeni öğrendik cünkü bnde adet düzensizliği vardı neyse dün eşime söyledim kendi aileme söylemedim dün eltim çaya gelmişti bayadır görüşmüuorduk onda sordu ona da yok dedim cünkü onunda çocuğu yok bilsin istemedim şimdide eşim tutturmuş aileme de söyleyelim hayır dedim onlara söyleme onlar 4 5 aylık olana kadar bilmesinler zaten uzaktayz görmez etmezler ne var bunda eşim bana trip atıyor yanliş mıyım onlar bilmesinler sonra söylerz zaten
Bencede öyleYa ben bu kadınlar arasındaki olayı anlamıyorum ne haset ne fesat düşünceler var ya.
Yok o ona söylemez o ondan gizler o tüp bebek yapar saklar çocuğu olmaz gizler yahu nasibin şifanın nereden geleceği belli olmaz
Aynı şeyi kuzenim yaptı bize biliyoruz ki hastane hastane geziyor sonunda da hamile kaldı ben bebek düşünüyordum gittim söyledim ben bebek düşünüyorum pco olduğu için hemen olmayacağını söyledi doktorum senin bebeğin oldu tavsiye edeceğin bir yöntem var mı diye bir şaşırdı busanki ayıp gibi. Hoşuna da gitti sormam işte biseyler söyledi vs sonra aynı olay başka bir akrabama oldu direkt dedim ki ona ovulasyon testi ile dene şak diye söyledim valla gitti denedi hamile kaldı 2 senenin sonunda testin 2. Denemesinde .
Ben bu hasetliği anlamıyorum hepimiz aynı organlara sahibiz birinin tecrübesi diğerine şifa olur nedir bu saklamak gizlemek hey Allahım
İlk 3 ay paylaşmamanız normal 3 aydan sonrası abartı olur. En azından aileleler bilebilir.Hepinize günooo arkadaşlar ben bir aylık hamileyim şuan bzde yeni öğrendik cünkü bnde adet düzensizliği vardı neyse dün eşime söyledim kendi aileme söylemedim dün eltim çaya gelmişti bayadır görüşmüuorduk onda sordu ona da yok dedim cünkü onunda çocuğu yok bilsin istemedim şimdide eşim tutturmuş aileme de söyleyelim hayır dedim onlara söyleme onlar 4 5 aylık olana kadar bilmesinler zaten uzaktayz görmez etmezler ne var bunda eşim bana trip atıyor yanliş mıyım onlar bilmesinler sonra söylerz zaten
İlahi adalet size de işler. Siz de yazdıklarınızdan mesulsünüz. Bir şeyin doğrusunu değil tam tersini yazmak dürüstlük mü? Size üzülen ve belki dua edenler oldu aramızda, elti için kötü düşünenler de olmuş olabilir. Kul hakkı almış olmuyor musunuz? Eltiye de iftira atıyorsunuz. Ben de olsam size söylemezdim çünkü tehlikeli ve sinsi birisiniz. Eltiyi haklı buluyorum.allah herkesin kalbine göre versin beni tanıyor msuunda böyle gereksiz konuşup canımı sıkıyorsn neyseki ilahi adalet var burda böyle yazmakla olmuyor bu yazdığından da mesulsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?